Hillary Clinton i-a facut caracterizarea Monicai Lewinsky: E o prostuta narcisista

Hillary Clinton, sotia fostului presedinte al SUA, Bill Clinton, a caracterizat-o pe fosta amanta a acestuia, Monica Lewinsky, drept “o prostuta narcisista”.

Hillary Clinton ar fi caracterizat-o pe Monica Lewinsky, fosta amanta a lui Bill Clinton, sotul sau, drept “o prostuta narcisista” intr-o conversatie privata cu o prietena, potrivit unor documente din jurnalul acesteia.  “HRC (Hillary Rodham Clinton – n.red.) insista, indiferent ce ar spune oamenii, ca a fost un comportament grosolan necorespunzator, insa a fost consensual si nu a fost sex in niciun inteles al sensului”, a scris prietena acesteia in jurnalul sau.

Citeste si: Obama il critica pe Putin: SUA nu ar cheltui 50 de miliarde de dolari pentru organizarea unor JO

Dupa ce Bill Clinton a recunoscut aventura, Hillary i-a spus prietenei sale, care a murit in anul 2000, ca nu incearca sa isi scuze sotul, vorbind despre “o uriasa greseala personala”. “A fost o greseala, insa ea (Hillary Clinton – n.red.) spune, luandu-i apararea, ca a incercat sa puna capat aventurii, a incercat sa se distanteze, a incercat sa stapaneasca pe cineva care era clar ‘o narcisista prostuta’, insa a fost dincolo de control (al lui Bill Clinton – n.red.) “, a mai scris Blair.

Sursa foto: telegraph.co.uk