Hobbitul: Dezolarea lui Smaug, avanpremiera simultana in 4 orase din lume. VIDEO

“Hobbitul: Dezolarea lui Smaug”, al doilea film din trilogia “Hobbitul”, si-a consumat in aceasta seara avanpremiera.  Studiourile de productie Warner Bros. au prezentat cateva minute din filmul care promite a fi un succes imens, la fel ca prima parte.

Proiectia simultana va avut loc in cinematografe din Paris, New York, Los Angeles si Wellington, iar la evenimente au participat, prin satelit, regizorul Peter Jackson si mai multi actori din distributia filmului, printre care Orlando Bloom (Legolas), Evangeline Lilly (Tauriel), Lee Pace (Thranduil), Luke Evans (Bard) si Andy Serkis (Gollum).

Premiera filmului in Romania va avea loc pe 13 decembrie. “The Hobbit: Dezolarea lui Smaug”, care trebuia initial sa fie regizat de mexicanul Guillermo del Toro, este realizat de cineastul Peter Jackson si ii are in distributie, printre altele, pe Ian McKellen si Martin Freeman.

Filmele din trilogia “Hobbitul” spun o poveste care se petrece in Pamantul de Mijloc, cu 60 de ani inainte de actiunea din “Stapanul Inelelor”, pe care regizorul Peter Jackson si echipa sa de productie au adus-o pe marile ecrane in trilogia-blockbuster ce a culminat cu “Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui”, premiat cu trei Oscaruri – pentru cel mai bun lungmetraj, cea mai buna regie si cel mai bun scenariu adaptat.

Sursa video: YouTube.com