HOLLANDE anunta o INTALNIRE cu OBAMA si PUTIN pentru UNIFICAREA FORTELOR impotriva STATULUI ISLAMIC

“Cand Franta este atacata, LUMEA SE SIMTE ATACATA”, a afirmat presedintele FRANTEI, FRANCOIS HOLLANDE, in timpul discursului sustinut, luni, in fata membrilor Parlamentului, reuniti la Versailles. Acesta a precizat ca, in acest context, a cerut CONSILIULUI DE SECURITATE al NATO “sa se REUNEASCA CAT MAI RAPID, pentru adoptarea unei rezolutii in sensul DISTRUGERII ORGANIZATIEI STATUL ISLAMIC”.

“Trebuie sa distrugem aceasta organizatie pentru A SALVA POPULATIA, dar si pentru a ne apara si a evita venirea lor pe teritoriile noastre. SIRIA A DEVENIT CEA MAI MARE FABRICA DE TERORISTI DIN LUME. Este necesara o coalitie internationala unica. In acest sens, MA VOI INTALNI CU PRESEDINTII DIN SUA SI RUSIA, Barack Obama si Vladimir Putin, pentru a discuta despre UNIFICAREA FORTELOR”, a declarat presedintele francez.

CITESTE SI: HOLLANDE: FRANTA SE AFLA IN RAZBOI CU JIHADISTII

De asemenea, “Franta isi va intensifica operatiunile militare in Siria” si va “continua aceste lovituri aeriene in saptamanile ce vor urma”, a subliniat el.

Referitor la atacturile teroriste de vineri, din Paris, Francois Hollande a aratat ca acestea “au fost planificate in Siria, organizate in Belgia si comise pe teritoriul nostru cu complici francezi” si “au avut scopul de a cultiva frica”.

Sursa foto: worldbulletin