HOLLYWOOD: Unul dintre cele mai admirate cupluri au stabilit DATA NUNTII

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood si-a anuntat data si locul nuntii, anunta presa americana.

Este vorba despre perechea formata din actrita columbiana SOFIA VERGARA si logodnicul sau actorul american JOE MANGANIELLO. Acestia au stabilit data nuntii pentru 20 NOIEMBRIE.

Actrita de 43 de ani si actorul american in varsta de 38 de ani, prezent pe marile ecrane in pelicula ”MAGIC MIKE XXL”, se vor casatori la PALM BEACH, Florida, unde au rezervat resortul The Breakers, pozitionat la ocean si unde pot fi primite aproximativ 800 de persoane, potrivit US Weekly.

CITESTE SI: DEMI MOORE ARE PROBLEME! Un BARBAT a fost gasit MORT in piscina actritei 

”Ei vor ca toti membrii familiilor si prietenii lor sa le fie alaturi pentru a sarbatori”, a declarat o sursa apropiata celor doi pentru US Weekly, adaugand ca ‘va fi cea mai distractiva nunta care a fost organizata vreodata, iar Sofia si Joe sunt cu adevarat fericiti”.

Vergara si Manganiello sunt impreuna din vara anului 2014 si s-au logodit in decembrie anul trecut.

Actrita Sofia Vergara a jucat recent alaturi de Reese Witherspoon in filmul de actiune ”HOT PURSUIT” si interpreteaza rolul Gloria Pritchett-Delgado pentru sitcomul MODERN FAMILY, produs de ABC. Manganiello a devenit cunoscut pentru portretizarea personajului Alcide Herveaux in serialul ”TRUE BLOOD”, produs de HBO.