Honda a prezentat noul model Civic Tourer. GALERIE FOTO

Dezvaluita in premiera la Salonul Auto de la Frankfurt, noua Honda Civic Tourer a fost prezentata de compania japoneza in mai multe fotografii.

Noua Honda Civic Tourer impresioneaza in special prin exteriorul sau futuristic cu ale sale blocuri optice inzestrate cu tehnologia LED, respectiv aripile laterale proeminente, scrie 4tuning.ro. In ceea ce priveste aspectul interior, noua Honda Civic Tourer se poate lauda cu exact aceleasi linii si forme futuriste ce dau savoare si versiunii hatchback, viitorii cumparatori bucurandu-se insa in cazul de fata de un spatiu de incarcare de pana la 1.668 litri. Drept urmare, noua Honda Civic Tourer beneficiaza de cel mai incapator portbagaj din segment.

 

Situatia se schimba insa, mai noteaza sursa citata, atunci cand vine vorba de paleta de motorizari. Spre deosebire de rivalii sai din segmentul compact, break-ul japonez este oferit in compania a numai doua motorizari, dintre care una pe benzina si una pe motorina. Mai exact, noua Honda Civic Tourer poate fi echipata fie cu o unitate 1.6 i-DTEC de 120 CP si 300 Nm, fie cu un propulsor 1.8 i-VTEC ce ofera un total de 142 cai putere si 174 Newton-Metri.

Sursa foto: 4tuning.ro