Honda Civic Tourer surprinsa in teste

Japonezii de la Honda testeaza zilele acestea noua Honda Civic Tourer, site-urile de specialitate reusind sa surprinda primele imagini spion cu masina.

Honda Civic Tourer va fi prezentata oficial la Salonul Auto Frankfurt 2013, scrie promotor.ro, imaginile spion in care a fost surprinsa relevand o surpriza pe care o va aduce breakul japonez. Initial, Honda Civic Tourer a aparut sub forma unui surprinzator concept, la Salonul Auto Geneva 2013, feedback-ul publicului fiind foarte bun. Din imaginile spion surprinda se poate observa ca masina de serie nu va avea modificari notabile, insa versiunea break va aduce o noutate tehnica fata de hatchback: suspensia spate adaptiva.

Noul sistem Adaptive Damper System va oferi trei moduri de functionare: Comfort, Normal si Dynamic, inginerii japonezi propunandu-si sa le ofere clientilor unul dintre cele mai dinamice breakuri de clasa compacta ale momentului, daca nu chiar cel mai dinamic.

Chiar daca nu se cunosc inca detalii despre motorizare, Honda Civic Tourer are sanse mari sa devina un model popular, mai ales in randul familistilor amatori de sportivitate.

Sursa foto: autoblog.com