HOREA UIOREANU a scapat de ARESTUL la DOMICILIU

HOREA UIOREANU,  fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, a scapat de ARESTUL la DOMICILIU. Magistratii Tribunalului Cluj au decis inlocuirea acestei masuri preventive cu cea a CONTROLULUI JUDICIAR.

De aceleasi vesti bune au avut parte si alti doi oameni de afaceri judecati pentru fapte de coruptie in acelasi dosar. Interesant este ca HOREA UIOREANU s-a opus deciziei de eliberare din ARESTUL la DOMICILIU, probabil pentru ca timpul petrecut astfel in locuinta sa se va scadea dintr-o eventuala condamnare viitoare. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Cluj.

CITESTE SI: 

HOREA UIOREANU se afla in AREST la DOMICILIU din 12 noiembrie 2014. Atunci, magistratii Curtii de Apel Cluj au decis inlocuirea arestului preventiv, cu cel la domiciliu, dupa ce fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj a stat sase luni in spatele gratiilor.

Acum, judecatorii Tribunalului Cluj au hotarat sa ii ofere mai multa libertate lui HOREA UIOREANU, astfel incat sa poata sa-si paraseasca locuinta, dar sa dea cu subsemnatul la Politie din cand in cand, asa cum prevede masura CONTROLULUI JUDICIAR. ceeasi decizie a fost valabila si pentru IOAN BENE si VASILE POGACEAN, doi oameni de afaceri judecati in acelasi dosar.

CITESTE SI: 

HOREA UIOREANU, fostul sef al Consiliului Judetean Cluj, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru trei infractiuni de LUARE de MITA, din care doua in forma continuata, FALS in INSCRISURI sub semnatura privata si complicitate la SPALARE de BANI. Afaceristii IOAN BENE si VASILE POGACEAN sunt judecati pentru DARE de MITA. 

Sursa foto: adevarul.ro