HOREA UIOREANU, ARESTAT pentru 30 zile!

HOREA UIOREANU, seful CJ Cluj, a fost ARESTAT pentru 30 de zile sub acuzatia de luare de MITA. Alti doi oameni implicati in acest dosar au primit mandat de arestare preventiva pentru 30 zile.

Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a primit mandat de arest preventiv de 30 de zile pentru coruptie, in urma unei hotarari pronuntate joi de Curtea de Apel Cluj.

Citeste si: CORUPTIE LA CLUJ: Seful CJ, HORIA UIOREANU, RETINUT! UPDATE

De asemenea, au fost arestati preventiv pentru aceeasi durata si oamenii de afaceri Ioan Bene si Vasile Pogacean, cercetati in acelasi dosar.

Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, Ioan Bene, membru AGA in cadrul SC Constructii Napoca SA, si Vasile Pogacean, asociat si administrator la SC Sinai Comimpex SRL Iclod, au fost retinuti miercuri de procurorii DNA si au fost prezentati, joi, instantei de judecata cu propunerea de arestare pe 29 de zile.

Avocatii celor trei au mentionat ca vor contesta hotararile de arest preventiv.

Citeste si: ANCHETA CJ CLUJ: Mariana Ratiu, sefa Directiei Investitii la CJ Cluj, audiata la DNA

Horea Uioreanu este acuzat de luare de mita in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma participatiei improprii ca instigator si complicitate la spalare de bani, Ioan Bene de dare de mita in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata sub forma participatiei improprii ca instigator si spalare de bani, iar Vasile Pogacean de doua infractiuni de dare de mita, ambele in forma continuata.

Sursa foto: antena3.ro