HOREA UIOREANU isi va da DEMISIA de la conducerea CJ Cluj

Avocatii lui HOREA UIOREANU vor prezenta vineri DEMISIA sa din functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Cluj, la mai bine de patru luni de cand acesta se afla in arest preventiv.

Uioreanu isi va da demisia prin intermediul reprezentantilor sai, chiar la biroul avocatului Tiberiu Ban.

“Subiectul demisiei a fost luat in discutie de mai multe ori pana in prezent, insa doar acum s-a decis semnarea actului. Vineri vom organiza o conferinta de presa impreuna cu domnul Tiberiu Ban (celalalt avocat a lui Uioreanu – n. r.) pentru a prezenta motivele si alte detalii”, a declarat avocatul Smaranda Bara, citat de Ziua de Cluj.

Citeste si: HORIA UIOREANU, INTERNAT la Spitalul penitenciar din Dej

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, sustine, insa, ca nu stie nimic despre o eventuala demisie a lui Uioreanu. “Nu am auzit nimic, probabil sunt speculatii ale presei”, a afirmat acesta. Nicoara este secondat de consilierul judetean PNL Mihai Seplecan, care, de altfel, l-a vizitat recent pe acesta. “Am fost la Uioreanu si duminica; el mi-a zis ca nu-si da demisia”, a precizat consilierul.

Citeste si: Horea Uioreanu RAMANE in arest preventiv

Demisia lui Uioreanu ar deschide calea alegerilor anticipate la Consiliul Judetean Cluj. Conform legii, alegerile trebuie organizate in maximum 90 de zile de la demisia presedintelui.