Horea Uioreanu, mesaj pentru Ponta: PNL nu este un partid de traseisti

Horea Uioreanu, presedinte PNL Cluj,  ii cere premierului Ponta sa isi ceara scuze public in fata liberalilor pe care i-a considerat “traseisti” si “tradatori”.

 “Apelul pe care presedintele PSD si premier al Romaniei, Victor Ponta, l-a facut catre liberalii aflati in functii de conducere, de a ramane alaturi de domnia sa demonstreaza ca nu cunoaste deloc notiunea de <liberal>. Nu suntem partid de traseisti, nu am ramas niciodata la o masa la care nu am fost doriti sau unde am simtit ca suntem tratati ca <ruda saraca>. In niciun caz nu acceptam sa abdicam de la principiile noastre, nu suntem solutie imorala si nici dinozauri de guvern. Am cerut, aproape la unison, respectarea protocolului USL, numirea in functie a patru ministri si functia de prim vice prim-ministru pentru Klaus Iohanis. Refuzul de a asculta solicitarile noastre legitime nu ne face sa dam inapoi, prevederile protocolului USL nu sunt negociabile”, a declarat, luni, Horea Uioreanu.

Citeste si: Ponta, mesaj pe Facebook: Vreau ca PNL sa ramana pe toate functiile pe care le detine, sa-l dam jos pe Basescu

Vicepresedintele liberal mai spune ca Victor Ponta trebuie sa le ceara scuze liberalilor pe care “i-a confundat cu tradatorii”.

“In numele colegilor mei de partid, carora le-a adresat indemnul de a trada, ii solicit domnului Victor Ponta sa-si ceara scuze de la liberalii pe care i-a confundat cu tradatorii si traseistii din oastea de stransura pe care si-a creat-o in ultimele luni pentru a-si asigura puterea inclusiv dupa excluderea PNL de la guvernare”, a  mai afirmat Uioreanu.