Horia Georgescu, fostul șef de la ANI, și-a dat drumul la gură: Am făcut parte din statul paralel! Ce i-a transmis lui Iohannis

Horia Georgescu, fostul şeful al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), și-a dat drumul la gură, duminică seara, în direct la postul B1 Tv. Georgescu a dezvăluit că a făcut parte din aşa zisul ‘Stat Paralel’.

“Cred că, într-un fel, am făcut parte din Statul Paralel. Acum clasa politică, dar şi instituţiile sunt praf. Lucrurile nu mai pot continua aşa. Era o mare frăţie şi o prietenie”, a spus Horia Georgescu.

Apoi, Horia Georgescu a continuat seria dezvăluirilor incredibile în direct. Acesta a vorbit despre relaţia cu Maior, dar şi despre discuţiile dintre cei doi pe marile dosare din ANI.

“A fost o relaţie personală între mine şi George Maior. Mă duceam la sediul din strada jandarmeriei sau vorbeam în cadrul altor întâlniri oficiale. Mergeam în weekend când era mai puţină lume. Vorbeam şi despre politică, despre justiţie, detaliat. Vorbeam şi despre dosare. Vorbeam de dosarele ANI cu George Maior. Uneori mai fumam un trabuc, beam un pahar de whisky”, a dezvăluit Georgescu în direct.

Georgescu a mai vorbit despre situaţia sa juridică şi a anunţat că aşa zisa lui ‘execuţie’ din justiţie nu are nicio legătură cu Klaus Iohannis.

“Sunt aproape sigur că preşedintele Klaus Iohannis a fost dezinformat în privinţa mea. Adevărul se va afla până la urmă. Nu are nicio legătură Klaus Iohannis cu execuţia mea. Când a câştigat alegerile Klaus Iohannis eu am vrut să îmi dau demisia. Se pierduse procesul. Era eşecul meu, dar şi al altora care acum se dezic de acest eşec”, a spus Georgescu în direct pe B1TV.

Sursa foto: realitatea