HORIA GEORGESCU: Postul de televiziune ANTENA 3 “a DEZINFORMAT si a MANIPULAT” grav in cazul Diaconu

HORIA GEORGESCU, presedintele Agentiei Nationale de Integritate (ANI), a precizat, sambata, ca rata de succes a agentiei in cazul celor peste 790 de cazuri de incompatibilitate in care s-au dat decizii irevocabile sau care nu au fost contestate este de 94%, informeaza postul B1 Tv.

In plus, HORIA GEORGESCU a acuzat modul in care postul de televiziune ANTENA 3 a procedat in cazul lui MIRCEA DIACONU.
Presedintele ANI a comentat cazul MIRCEA DIACONU, caruia Curtea de Apel Bucuresti (CAB) i-a permis sa candideze la alegerile europarlamentare cu toate ca Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) i-a interzis, in 2012, timp de 3 ani sa ocupe functii publice, din motive de incompatibilitate.

HORIA GEORGESCU a mai spus ca in cazul MIRCEA DIACONU se va discuta din nou, daca acesta va fi votat europarlamentar, pentru ca validarea mandatelor este ceruta de Parlamentul European, inclusiv sub aspectul incompatibilitatilor, validare care se face de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

Citeste si: Declinul Antena 3? B1 TV, cota de piata dubla fata de postul rival, in 9 aprilie 2014 

Presedintele ANI a criticat postul de televiziune ANTENA3, spunand ca “a manipulat si a dezinformat grav” in cazul DIACONU.
“Manipularea atinge cote alarmante. Dupa decizia BEC, o masina care apartine trustului Intact m-a urmarit pana la domiciul personal. Nu aveam de ce sa chem politia pentru ca este domeniu public, dar ANTENA3 nu se da in laturi de la nimic. (…) A inceput iar un linsaj mediatic la adresa mea. Eu am mai castigat doua procese cu ANTENA3 si trustul Intact. Din pacate CNA nu ia niciun fel de masuri”, a completat presedintele ANI.

Sursa foto: realitatea.net