Horia Moculescu, transportat de urgenţă la spital. Cum se simte cunoscutul compozitor

Horia Moculescu a fost transportat de urgenţă, joi seară, la spitalul Floreasca din Capitală după ce s-a simţit rău, anunță televiziunile de știri. Cunoscutul compozitor, în vârsta de 83 de ani, a acuzat simptome specifice coronavirusului.

Update: „Da, domnul Horia Moculescu a fost testat pentru COVID-19! A fost o noapte de foc și foarte încărcată emoțional în spitalul în care a fost internat aseară, pentru că marele maestru a manifestat simptomele unei răceli. Și pentru că eu cunosc bine atenția pe care o are pentru sănătatea sa, pentru că dl Horia Moculescu este unul dintre seniorii din grupa de risc de care Asociația Dr. Adina Alberts se ocupă îndeaproape, nu am crezut nicio secundă că ar putea avea COVID-19.

Astăzi, imediat ce am aflat că are probleme de sănătate, l-am sunat și am auzit din gura dumnealui cea mai bună veste: “Rezultatele celor patru teste sunt „NEGATIVE!” Acum este ACASĂ, se bucură că a trecut peste această emoție și mi-a dat acceptul să împărtășesc cu dumneavoastră minunata veste! Îi transmit și aici, așa cum i-am spus și telefonic: “Mă bucur enorm, MAESTRE!!! MULTĂ SĂNĂTATE și să ne revedem cu bine! Vă iubim!”, a scris vineri dr. Adina Alberts pe pagina acesteia de socializare.

Știre inițială

Horia Moculescu a declarat că a stat în izolare de când a început pandemia de coronavirus, fiind precaut având în vedere că are o boală pulmonară. “Sunt o ţintă, am peste 80 de ani, deci 83 de ani, am un BPOC (n.r. Boală Obstructiv Pulmonară Cronică) o boală de plămâni dobândită cu încredere şi entuaziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă”, a declarat Horia Moculescu, potrivit Spynews.ro.

Compozitorul a fost testat pentru coronavirus, rezultatul urmând a fi aflat în cursul zilei de astăzi.

Sursa foto: adevarul