HORIA TABACU va fi INMORMANTAT, marti, la cimitirul satului ialomitean BRATIA

HORIA TABACU, jurnalistul care a DECEDAT sambata, la varsta de 60 de ani, va fi INMORMANTAT marti, la amiaza, in cimitirul satului Bratia, comuna Axintele, judetul Ialomita, potrivit unui anunt postat pe site-ul publicatiei Evenimentul zilei, la care acesta a lucrat in ultimii ani.

Luni, cei care l-au citit si admirat pe ziaristul si scriitorul HORIA TABACU pot sa-si ia ramas de la acesta la capela cimitirului Bellu-ortodox, unde trupul sau va fi depus la ora 13.00 si va ramane pana marti dimineata. Tot luni, de la ora 16.00, va avea loc o slujba in memoria acestuia.

CITESTE SI: HORIA TABACU A MURIT. Cunoscutul jurnalist a facut INFARCT 

INMORMANTAREA lui HORIA TABACU va avea loc marti, la amiaza, in cimitirul satului Bratia, comuna Axintele, judetul Ialomita. Marti, la ora 11.00, va avea loc o slujba la biserica din localitate. Jurnalistul HORIA TABACU, consultant editorial al cotidianului Evenimentul zilei, a murit, sambata, la varsta de 60 de ani, din cauza unor probleme cardiace.

Nascut pe 25 octombrie 1954, HORIA TABACU a urmat cursurile Universitatii Bucuresti, Facultatea de Limba si Literatura romana.Din iulie 2011 si pana in prezent, HORIA TABACU a fost consultant editorial al cotidianului Evenimentul zilei.

De-a lungul carierei sale, HORIA TABACU a lucrat la publicatiile Informatia Bucurestiului, Libertatea, Evenimentul zilei, Ultimul cuvant si Ziua. TABACU a fost si director al revistei Hustler si a contribuit la lansarea ziarelor Averea si Cancan.

Sursa foto: evz.ro