HORIA TECAU s-a calificat in FINALA probei de dublu la turneul de la Sydney

Perechea formata din tenismanul roman HORIA TECAU si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat in FINALA probei de dublu la turneul ATP de la Sydney (Australia), dotat cu premii totale de 439.405 dolari, vineri, dupa ce au trecut in semifinale de cuplul suedezo-polonez Robert Lindstedt – Marcin Matkowski, cu 6-3, 3-6, 10-8.

Tecau si Rojer, favoritii numarul doi ai probei, s-au impus dupa o ora si 16 minute, ajungand la a zecea finala pe care o disputa impreuna intr-un an de parteneriat.

Citeste si: SIMONA HALEP, desemnata A TREIA FAVORITA la Australian Open

Perechea romano-olandeza au castigat in 2014 opt titluri, la Zagreb, Casablanca, Bucuresti, s-Hertogenbosch, Washington, Shenzhen, Beijing si Valencia, pierzand si o finala, la Rotterdam.

In ultimul act la Sydney (finala pierduta de Tecau in 2013, alaturi de Mirnii), Horia si Jean-Julien vor intalni invingatorii din meciul Julien Benneteau – Edouard Roger-Vasselin (Franta/N. 1) — Rohan Bopanna (India) – Daniel Nestor (Canada/N. 3).

Citeste si: RALUCA OLARU s-a calificat in SEMIFINALELE probei de dublu a turneului de la Hobart

Tecau si Rojer si-au asigurat un cec de 12.760 dolari si 150 de puncte ATP, iar daca vor castiga FINALA vor fi recompensati cu 24.280 dolari si 250 puncte.

Sursa foto: presalibera.ro