Horoscop 1 august 2018. Balanțele au mult de lucru la serviciu, iar Peștii au o zi plină de evenimente

Horoscopul zilei de miercuri, 1 august 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii au parte de multă dragoste

Horoscop 1 august 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ocupă-te de activități ușoare și încearcă să stai mai mult cu tine însuți. Componenta psihică este destul de bulversată, astfel că bine ar fi să discuți cu o persoană apropiată sufletului tău. Există anumite lucruri legate de forul tău interior pe care reușești cu greu să le descifrezi, iar un ajutor din partea cuiva este potrivit stărilor prin care treci astăzi.

Horoscop 1 august 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Prietenii te înconjoară astăzi cu multă dragoste. Profită de acest lucru, deoarece poți afla lucruri interesante legate de proiectele în care eșți implicat. Este o zi excelență pentru a lămuri anumite divergente ce trenează demult între tine și cineva apropiat. Totuși, prudența și discernământul trebuie folosite, întrucât lucrurile sunt amestecate și imprevizibile.

Horoscop 1 august 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Latura socio – profesională te interesează în mod special astăzi. Îți propui să îți îmbunătățeșți această zonă, însă totul trebuie făcut cu prudență și discernământ. Primul pas ar fi să îți revizuiești atitudinea față de mediul social înconjurător. Animozitățile persistă, așa încât nu este momentul marilor schimbări. Pașii mărunți sunt cei mai potriviți situației actuale.

Leii sunt surprinși de schimbări bruște de situație

Horoscop 1 august 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru tine este o zi minunată la capitolul spiritualitate. În prima parte a zilei te ocupi de activitățile de rutină, pentru că în a doua parte să te ocupi de cele plăcute sufletului tău. Foarte bine faci, deoarece astrele îți trimit imbolduri deosebite. Recomandabil este să îți planifici activități care contribuie la dezvoltarea și elevarea ta.

Horoscop 1 august 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Aspectele financiare legate de banii altora sunt evenimentele marcante ale acestei zile. Te poți ocupa cu succes de taxe, impozite, credite sau relații cu instituțiile financiare. Pot apărea schimbări de situație, de aceea se recomandă prudență. Ai răbdare, deoarece astrele îți vor trimite curând ajutoare în această zonă.

Horoscop 1 august 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice și interesante pentru tine astăzi. Se pot lămuri aspecte ce țin de parteneriate sau proiecte. Este o zi bună pentru a verifica și pune la punct ce nu este pe placul tău. Chiar dacă ai senzația că nu avansezi într-un proiect sau colaborare, ai răbdare, deoarece curând lucrurile vor intră pe un făgaș mai bun.

Balanțele au mult de lucru la serviciu

Horoscop 1 august 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Astrele îți propun pentru astăzi mult de lucru la serviciu. Activitățile se aglomerează, dar selectează-le pe cele importante. Nu îți face griji, pentru că animozitățile se vor risipi și vei reuși să te descurci cu bine. Dozează-ți eforturile și nu face munci fizice care să îți solicite organismul prea mult.

Horoscop 1 august 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Relațiile cu copiii sau cu persoana iubită te urmăresc toată ziua. Componenta emoțională este activată mult de astre, astfel că ești destul de impresionabil astăzi. Contrastul dintre una bună și una mai puțin da farmecul evenimentelor de peste zi. Ai putea să folosești domeniile artistice pentru a-ți liniști și echilibra sufletul.

Horoscop 1 august 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Familia este foarte importantă pentru tine astăzi. S-ar putea să fii nevoit să faci diverse servicii pentru un membru al familiei care se află în suferință. Indicat este să îți planifici cu atenție tot ce ai de făcut acasă. E adevărat că sunt multe de făcut, dar selectează prioritățile. Reparațiile majore din spațiul locativ, funcție de caz, amână-le pentru alte zile mai bune.

Peștii au o zi plină de evenimente

Horoscop 1 august 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Astăzi s-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri scurte. O discuție cu o rudă sau cu un prieten apropiat îți dezvăluie lucruri interesante. Însă nu crede tot ce auzi. Pentru alții intervin aspecte legate de formele de școlarizare. Necesitatea de a te instrui într-un anumit domeniu de viață este la ordinea zilei.

Horoscop 1 august 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Aspectele legate de bani sunt prezente din nou. Nu prea îți place ție să te ocupi de taxe și cheltuieli cotidiene, mai ales că restricțiile îți domină, deocamdată, acest sector de viață. Însă sunt posibile cadouri, recompense și chiar promisiuni serioase de îmbunătățire a veniturilor din muncă proprie.

Horoscop 1 august 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Interesantă zi și plină de evenimente pentru tine. Debordezi de energie, vrei să rezolvi o mulțime de lucruri, dar ia-le pe rând. Chiar dacă te implici în activitățile cotidiene, gândurile te duc la propria ta persoană. Recomandabil este să te uiți într-o oglindă și să fii sincer cu tine însuți.

Sursa foto: jurnalul