Horoscop 1 februarie 2018. Un suflu nou, responsabilitate asumată și ajutor pentru cunoscuți

Horoscopul zilei de joi, 1 februarie 2018. Previziunile astrale completepentru fiecare zodie în parte.

Gemenii trebuie să învețe să-și asume responsabilitatea

Horoscop 1 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi în care poți conta pe ajutorul prietenilor. A-i asculta, atunci când aceștia îți propun soluții, ar însemna să avansezi mai rapid și cu pași mai mari, decât dacă te-ai chinui, de unul singur, să găseșți rezolvarea ideală. Tot cu ajutorul acestora vei reuși să “traduci” mesajele date de contextul social în care te afli. În același timp, nu te grăbi să judeci totul cu sânge rece. Viața este alcătuită din nuanțe…

Horoscop 1 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă este cineva capabil să inventeze ceva deosebit și de calitate, în această perioadă, tu ești acela. Doar că, din păcate, sclipirile de geniu nu vor exista continuu și toată ziua, de această dată. De aici și nevoia de a fi mai atent și de a lua responsabilitatea unui rol de conducere pe umerii tăi, cel puțin până atunci când lucrurile vor decurge ca la carte.

Horoscop 1 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă astăzi ai putea să comunici cât mai puțin și cu un număr cât mai redus de oameni, ar fi perfect. Deși ai senzația că știi ce spui, riscul de a face gafe este crescut. Pe cât posibil, nu trăi în negare și încearcă să schimbi tot ceea ce vrei să schimbi numai după ce vei fi pregătit să îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale actuale.

Fecioarele pot ajuta multă lume

Horoscop 1 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Probabil crezi că este de ajuns să îți schimbi atitudinea și tot ceea ce este în jurul tău se transformă, în consecință. Deși îți dorești că lumea să priceapă ceea ce tu îți doreșți, fără ca măcar să exprimi ceva, în acest sens, cu greu acest lucru va fi posibil. Cel mai bine ar fi să spui clar și răspicat de ce anume ai nevoie pentru a fi fericit. Și să faci ce e nevoie pentru a primi ce meriți.

Horoscop 1 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Ascultă cu atenție ceea ce persoana iubita are a-ți spune. Mai ales că nu mereu alege să-și deschidă sufletul în fața ta. Ai șansa de a descoperi toate ascunzișurile din sufletul acestei persoane, atât timp cât alegi a-i fi sfătuitor și nu judecător. Cu toate acestea, încă nu este momentul să iei decizii, așteaptă să treacă această săptămâna pentru a face acest demers.

Horoscop 1 februarie 2018 Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Mulți vor avea nevoie de ajutorul tău, astăzi, chiar dacă ei nu îți vor spune acest lucru sau nu îți vor cere sfatul. Mintea ta analitică, parcă special construită pentru a descoperi și cel mai mic defect, reprezintă elementul de care puțini se pot lipsi, în circumstanțele astrale date. Cu toate acestea, alege să aplici sfaturile pe care altora le dai și în ceea ce privește problemele tale.

Săgetătorii trebuie să învețe să se iubească mai mult

Horoscop 1 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Deși îți dorești atenția binemeritată, deși ți-ar plăcea să ieși în evidență, în această perioadă, ziua de astăzi ar fi mai bine dacă ai petrece-o în liniște și intimitate, ascuns de ochii necruțători ai oamenilor obișnuiți. Indicat este să faci tot posibilul pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de suportul tău și de cunoștințele tale. Nu te îngrijora dacă nu primeșți ceea ce meriți; Soarele va ieși și pe strada ta.

Horoscop 1 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Crezi că ai putea că, măcar astăzi, să renunți la nevoia de a pătrunde în toate “straturile” unei situații? Le-ai face tuturor celor din jurul tău un bine, pentru că sunt oameni greu încercați în această perioadă. Poate că totul ar fi mai simplu de rezolvat și de acceptat dacă ai păstra pentru tine ceea ce observi și dacă ți-ai rezerva câte un zâmbet pentru a-l acorda celor care au nevoie de înțelegere.

Horoscop 1 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ar fi minunat dacă ai putea să îți propui planuri de viitor pentru îndeplinirea cărora să nu ai nevoie de alții. Căci se pare că foarte puțini vor fi aceia care îți vor oferi ajutorul. Indiferent ce apare astăzi, ca problema de rezolvat, amintește-ți că nicio furtună nu durează la infinit și că întotdeauna soarele apare după ce norii dispar. În același timp, învață să fii cel care te iubește cel mai mult.

Vărsătorii au parte de un suflu nou

Horoscop 1 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Atragi toți acei oameni de care ai nevoie pentru a-ți rezolva problemele și pentru a-ți face viața mai frumoasă. Deși preferi să păstrezi pentru tine însuți ceea ce simți, ai toate șansele de a-ți deschide sufletul, astăzi, în fața unor persoane în care ai cu adevărat încredere. Lasă-ți de-o parte așteptările și fii pregătit pentru a naviga în apele Necunoscutului.

Horoscop 1 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Deși ai senzația că te îndrepți vertiginos către conflicte, care mai de care mai diverse, cu ceilalți, din senin lucrurile se liniștesc iar atmosfera generală a zilei îți va da un suflu nou și șansele de a-ți vedea visul realizat. De aici și sfatul de a nu te băga acolo unde nu îți fierbe oala și de a nu încerca să oferi ajutor atunci când acesta nu îți este cerut. Dacă îți doreșți un climat calm, schimbă-ți percepția, din interior, tocmai pentru a atrage ceea ce îți este cu adevărat favorabil.

Horoscop 1 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Cu cât ai mai mult curaj și te lași în mâinile Providenței, renunțând la a-ți mai planifica mișcările, cu atât mai ușor se vor rezolva, astăzi, lucrurile. Mai presus de toate, nu renunta la a fi optimist, la a vedea jumătatea plină a paharului, deoarece doar așa vei reuși să înfăptuieșți ceea ce ți-ai propus. O zi în care ar fi bine să-ți începi a-ți reorganiza viața, în toate structurile acesteia.

Sursa foto: jurnalul