Horoscop 1 ianuarie 2018. Nu sta acasă, renunță la o suferință veche și evită ironiile

Horoscopul zilei de luni, 1 ianuarie 2018. Previziunile astralecomplete aferente primei zile a noului an pentru fiecare zodie în parte.

Taurii renunță la o suferință veche

Horoscop 1 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi că această e perfectă pentru a sta puțin de vorba cu tine însuți pentru a-ți trasă căile următoare spre marile tale vise. Dorești o schimbare în carieră iar informația pe care o găsești azi sau sfatul experimentat venit de la cineva mai matur pot avea efect stimulativ asupra ta pentru a da curs acelei dorințe de schimbare. Poate nu pui imediat în practică schimbarea de sens, dar măcar așezi lucrurile pas cu pas la locul potrivit astfel încât, la momentul potrivit, să-i dai startul. Ești aproape de un moment decisiv, dar deocamdată informează-te!

Horoscop 1 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu are rost să duci mai departe o suferință care ar fi trebuit demult să se stingă, dar există persoane în jurul tău care tot despre asta vorbesc și îți tot aduci aminte. Ia taurul de coarne și spune adio acum acelor emoțîi că să ștergi cu buretele starea nefastă care te-a copleșit. Amintirile urâte pot să dispară, starea de insatisfacție poate păli, totul e să găseșți ceva mult mai bun și mai frumos care să compenseze negrul din interiorul sufletului. Sigur există ceva, pentru că tu ești o fire pozitivă și tonică ce găsește întotdeauna un motiv de zâmbit. Gândirea pozitivă lupta împotriva celei negative și învinge!

Horoscop 1 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu te mulțumești cu spațiul stramt în care trăiești, ci visele tale zboară cu mult mai departe de granițele casei, ale orașului, ale țării tale! Visezi la o călătorie deosebită, și poate deja pregătești terenul pentru o viitoare plecare spre acea destinație. Poate te întâlnești cu cineva care a fost deja acolo și ți se face un dor nebun de ducă doar discutând despre acele locuri. Destinațiile îndepărtate te cheamă că un magnet și, cu ceva noroc, dar și cu voință, ai putea ajunge acolo! Nu poți sta acasă.

Racii ar trebui să evite să stea acasă

Horoscop 1 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

A sta acasă, tocmai azi, nu e cea mai bună soluție. Ai avea nevoie de compania unei persoane mature, a unui părinte, a unui frate mai mare, care să te asculte și să-ți povestească din experiența sa bogată. Nu-ți turna cenușă în cap dacă nu e nimeni prin preajma să te ajute, poate nu știi tu la ușa cui să bați. Gândește-te cine ar fi cea mai potrivit persoană pentru a te susține într-un moment delicat, pentru că exact prietenii pe care poate te-ai fi bazat sunt primii care dispar. Caută cu mai mare atenție confidentul tău de suflet!

Horoscop 1 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Este exact starea de bine pe care o așteptai, care te ajută să priveșți lucrurile obiectiv și să le așezi pe toate la locul potrivit. Este o zi a echilibrarilor, a impacarilor, a soluționării oricăror situații stresante sau cu mai multe direcțîi de interpretare, tocmai pentru că eșți detașat de orice și analizezi orice situație rațional pe toate părțile. Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incertă din viață ta, dar nu te grăbi să spui ultimul cuvânt decât după ce ești sigur că ai privit situația din orice unghi posibil.

Citește și: HOROSCOP IANUARIE 2018. NU PLECA URECHEA LA BÂRFE. ANALIZA RESURSELOR ȘI VEȘTI BUNE DE LA SERVICIU

Horoscop 1 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Cine apelează azi la părerea ta, o face cu maximă încredere pentru judecata ta limpede și justă, deci nu trebuie să-i dezamăgești. Analizează problema pentru care ți se cere sfatul cu toată luciditatea, fără a ține cu niciuna din taberele implicate. Ceilalți îți respectă modul clar și detașat de a vedea lucrurile, dar mai ales îți recunosc capacitatea de a înțelege situația de pe margine, fără niciun fel de influențe din afară. Decizia pe care o iei sau verdictul pe care îl oferi va mulțumi pe toată lumea și se vor supune cu toțîi, recunoscându-ți astfel inteligența și spiritul justițiar distant și corect.

Săgetătorii privesc cu optimism și încredere în viitor

Horoscop 1 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ai încredere deplină în drumul tău, spune-ți cu tărie că duce numai spre acel succes la care visezi și ai să vezi că așa va fi. Nu renunta nicio clipă la această încredere, pentru că ea e resursă principala care te ajută să ajungi acolo unde îți dorești. Nu contează ce spun alțîi, nu contează că mulți te vor privi cu suspiciune, pentru că tu crezi în visul tău oricât de ciudat ar sună. Cât timp te bazezi numai pe forțele proprii, nu ai de ce să-ți faci griji, pentru că tu știi foarte bine ce resurse imense ai! Mergi pe calea ta, ajungi la succes, și la urmă le vei arată tuturor că ideea ta era demnă de încredere. Iar acum și de laudă!

Horoscop 1 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Joci un rol important într-o discuție, pentru că sfatul tău este mobilizator pentru o persoană căreia îi lipsește curajul. Tu ai o vorba bună pentru ea, ai un cuvânt de încurajare care îl va ajută pe acesta să treacă peste un blocaj și să facă pași mari înainte. Ai de ce să fii mândru pentru ajutorul oferit, pentru că poți vedea cu ochii tăi ce salt mare se resimte acum în planurile celui din față ta. Fără tine, ar fi stat mult timp în același loc fără știe ce e de făcut, or, cu ține alături, parcă a prins din nou viață. Susține-l, încurajează-l, motivează-l cum știi tu mai bine.

Horoscop 1 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Privește spre viitor cu optimism și încredere, sigur că totul va ieși exact așa cum e mai bine pentru tine! Nu trebuie nici să te cramponezi de o idee fixă, nici să ai anumite așteptări, ci să lași lucrurile să se așeze de la sine și ai să vezi, la final, că era chiar mai bine decât ceea ce, poate, ai sperat inițial. Deschide-ți inima și mintea să primești toate resursele necesare pentru a merge mai departe, fără să pretinzi neapărat ceva anume, fără a face planuri prea detaliate. Uneori așteptările devin limitări deoarece, dorind că lucrurile să se manifeste după un anumit scenariu, ai putea scapă din vedere alte câteva cai mult mai bune. Lasă-te dus de val și vei merge în direcția bună!

Vărsătorii ar putea să fie ținta unor ironii

Horoscop 1 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Privește în jurul tău și descoperă ce largă e lumea! Nu eșți singur în acest univers și, mai ales, ai un rol major în viață celor pe care îi ai alături. Viață e un continuu schimb de idei, de energii, de daruri, că atare bucură-te de ceea ce primeșți de la ceilalți și oferă și tu înapoi înzecit. E imposibil doar să dai, sigur primeșți și tu în aceeași măsură! Fiecare cadou pe care îl dai poate clădi o lume mai bună, deci nu te opri din procesul dăruirii. Altruismul tău atrage alături de ține că un magnet pe alțîi care au și ei ceva de oferit, căci schimbul de daruri e sincer! Dăruiește și primește, bucură-te de acest minunat schimb de daruri, pentru că sigur tu ai ce are nevoie cel de lângă ține iar el, la rându-ți, te va răsplăti cu ce știe el mai bine.

Horoscop 1 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Unii ar putea să se distreze pe seama viselor tale, dar ei nu știu pe ce te bazezi și e normal să te ironizeze. Continuă să visezi, dar asigura-te mai întâi că nu sunt simple iluzii, că nu sunt himere imposibile după care alergi la nesfârșit, deci revizuiește-ți din când în când orizonturile. Mai bine îți alegi ținte mai accesibile, mai mici, și apoi treci la următoarea, și apoi la următoarea, pentru că, din aproape în aproape, vei ajunge mult mai ușor la marele scop, decât dacă te-ai concentra asupra unuia singur, mult prea înalt pentru resursele tale actuale. Ai bifat o etapă din planurile tale? Perfect, treci la următoarea, și ai să vezi că așa se împlinesc cel mai bine visele. Îndrăznește să visezi, nu te lasă oprit de elan de cei care nu au încredere în visele tale, și lasă-ți creativitatea să clădească!

Horoscop 1 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ești stresat, dar nu cumva exagerezi gravitatea unor lucruri? Prea le iei la bani mărunți și diseci firul în patru fără rost, prea stai și analizezi fiecare chichiță când lucrurile ar putea reveni mult mai ușor la normal. Fă-le și tu mai relaxat, chiar și cu un dram de superficialitate, pentru că a le lua pe toate atât de în serios nu e în beneficiul tău. Calmează-te și ocupă-te de ce ai de făcut cu un soi de amuzament, că și cum ar fi o distracție, nu ceva atât de grav! Pas cu pas, le vei aranja pe toate mult mai bine dacă abordezi un zâmbet pe figura și le vezi că pe o joacă.

Sursa foto: jurnalul