Horoscop 1 martie 2018. O tensiune neplăcută dar și o reușită și niște bani

Horoscopul zilei de joi, 1 martie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii au parte de o reușită și niște bani

Horoscop 1 martie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

A venit vremea rezultatelor materiale ale unei acțiuni la care ți-ai adus contribuția cu pasiune. Dar pentru că nu ai fost doar tu implicat, ci un întreg grup de persoane, trebuie să va recunoașteți unii altora rolul, pentru că nu s-ar fi ajuns aici dacă nu ar fi participat cu toții în mod egal. După ce ați lucrat cot la cot împreună, acum puteți celebra reușita tot împreună, împărțind roadele materiale tocmai culese și de care sunteți cu toții mândri. Se resimte un aer că de sărbătoare în mediul respectiv, pentru că fiecare e încântat de ce a obținut: și sentimentul muncii împlinite, și ceva bani în buzunar!

Horoscop 1 martie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cariera este locul celor mai minunate evenimente, dar nu neapărat datorită calităților sau talentelor tale, ci mai degrabă datorită unor auspicii norocoase de care ai parte numai tu. Treci prin locul potrivit în momentul potrivit și ai șansa rară de a arăta ce știi și ce poți, ceea ce poate deveni punctul de plecare spre un succes neașteptat. Nici nu e nevoie de eforturi susținute, ci doar de un prilej excelent de a interveni cu o vorbă, cu un gest, cu o acțiune exact când era mai mare nevoie de ele, ceea ce va atrage atenția asupra persoanei tale, adunând laude și felicitări sincere.

Horoscop 1 martie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă îl ai și pe partenerul de viață alături necondiționat, eșți capabil de orice, pentru că primești din partea să toate resursele necesare pentru a reuși. Iubirea sa, stimulentele sale, încurajările care vin sincer și tonic de la el, devin motorul tău principal de energie pentru ceea ce ți-ai propus. El așteaptă mult de la tine, dar îți și oferă mult, deci ce îți poți dori mai mult de la viața în doi? Se poate vorbi de o colaborare excelentă între soț și soție, pentru că fiecare contribuie la buna desfășurare a relației cu ceea ce are el mai de preț și vă completați reciproc de fiecare dată.

Fecioarele au parte de o tensiune neplăcută

Horoscop 1 martie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu poți colabora cu grupul în care te afli astăzi, pentru că toți par preocupați de cu totul alte probleme și nu de scopul pentru care v-ați adunat la un loc. Sunt împovărați de propriile necazuri de acasă și de aceea nu le stă gândul la sarcinile de serviciu. Nu dați randament împreună și mai bine n-ar mai fi de față, că nu ai cu cine lucra. Dacă ar apărea cineva cu spirit de conducător care să-i motiveze pe toți să se concentreze la o singură activitate, lucrurile ar putea să se mai urnească. Nu reușeșți să-i stimulezi ce influențează ei pe tine încât eșți gata să renunți.

Horoscop 1 martie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Dacă te înconjori de oameni de aceeași vârstă cu tine, atmosfera ar putea deveni electrizantă, deoarece schimbul de idei și confruntarea de forțe ar putea ajunge la apogeu, dar într-un sens constructiv. Fiecare contribuie în felul său la succesul unui proiect comun și vă stimulați perfect unii pe alții că să faceți pași mari spre scopul final. Competiția, chiar dacă se mai simte pe alocuri, are scopul de a vă ambiționa unii pe alții să dați ce aveți mai bun în fiecare, că atare va fi o plăcere pentru tine să-i mai provoci din când în când pe cei din jur cu un dram de ironie, că să fii sigur că îi atragi și pe ei în proiectul care merge atât de bine.

Horoscop 1 martie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Se naște o tensiune neplăcută ori de câte ori intri în contact cu reprezentanții instituțiilor statului. Birocrația devine enervantă încât e și normal să-ți sară la un moment dat țandăra și să-ți pierzi răbdarea, dar asta nu înseamnă că nervii tăi vor schimba cu ceva rezolvarea problemelor pentru care trebuie să bați la ușa lor. Dimpotrivă: îi vor irita și pe ei încât nu s-ar spune că vei primi documentul, aprobarea sau răspunsul de care ai nevoie. Pregătește-te să stai cu orele la ghișee, să dai peste birocrați nervoși și nepoliticoși, să fii trimis la plimbare cu un dram de răutate, pentru că nu prea eșți pe placul celor de care depinde evoluția proiectelor tale.

Scorpionii resimt o oboseală cronică

Horoscop 1 martie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Dragostea nu se poate desfășura, mereu, doar într-un câmp de floricele, ci mai apar și conflicte între îndrăgostiți. Pregătește-te azi pentru o confruntare aprinsă cu partenerul, dar dacă îl vezi mai nervos și nu vrea deloc să coboare tonul, fii tu cel care trece cu vederea atmosfera această încordată. Nu are rost să va puneți amândoi orgoliile la treaba, pentru că o mică neînțelegere de la cine știe ce fleac poate denatura foarte ușor spre un scandal de proporțîi. Lasă-l pe celălalt să-și elibereze nervii, dar nu turna și tu gaz pe foc fără motiv: e obosit, e stresat, înțelege-l!

Horoscop 1 martie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Oboseala își spune cuvântul pentru că vine un moment când rișți să clachezi, pur și simplu. Problema e că nici pe ceilalți nu te poți baza, se vede că și tu și ei sunteți la fel de extenuați, de demotivați, și așteptați fiecare unii de la alții o încurajare, un miracol care să va redea cheful de muncă. Dacă vezi că nimic nu iese nici pe cont propriu, nici în colaborare cu tovarășii tăi de lucru, ia-ți o zi liberă și las-o mai moale cu planurile care necesită un consum imens de resurse. Nu ai la purtător tot ce-ți trebuie pentru a duce la îndeplinire ce ai început.

Horoscop 1 martie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ești vedeta zilei, pentru că joci rol principal în activitățile tuturor celorlalte zodii. Cine te are alături, astăzi, are numai de câștigat pentru că tu deții o mulțime de informații, de resurse, de calități care, puse în slujba celorlalți, îi va scoate din cele mai complicate situații. Ești motor de energie, susținător, prieten, tovarăș, îndrumător, partener, orice e nevoie, că atare implică-te mai mult, nu sta pe margine, pentru că intervențiile tale se vor dovedi a fi esențiale în viața multor persoane. Unde pui tu mâna, se cunoaște!

Vărsătorii își rezolvă niște probleme mai vechi

Horoscop 1 martie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ai mare noroc de prezența unui prieten în preajma ta care vine exact cu soluția de care ai tu nevoie. Ascultă ce are de spus, urmează-i sfaturile și cere-i ajutorul, pentru că cele mai bune lucruri care se ivesc azi în calea ta au la baza o comunicare sinceră și deschisă și capacitatea de a asculta ce are celălalt de spus. Nu deții tu singur cheia problemei astăzi, de aceea trebuie să stai cu urechile pâlnie la informațiile transmise de prietenii sau colegii tăi, pentru că ei știu mai bine ce trebuie făcut în situația de față.

Horoscop 1 martie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este vremea rezolvării unor probleme mai vechi în cuplu ce au avut la origine tentative de infidelitate, adevăruri ascunse sau gesturi incorecte din care unul sau altul dintre parteneri a avut ceva de suferit. E bine să va recunoașteți fiecare greșeală și să luați măsurile necesare pentru a restabili ordinea justă, pentru că, mai devreme sau mai târziu, adevărul tot iese la iveală. Nu puteți trăi mai departe în minciună sau în amăgire, ci mai bine spuneți lucrurilor pe nume și echilibrați balanță în relația voastră.

Horoscop 1 martie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ai de ce să fii mândru de tine când vezi cât de multă lume apelează la sfaturile tale. Mulți se bazează pe capacitatea ta de a analiză corect situațiile în care sunt ei implicați, pentru că ai un raționament limpede, o judecată justă, ce se bazează pe imparțialitate și detașare. Tu nu treci nimic prin prisma emoțiilor, acum, deci vei putea să le oferi o părere avizată după ce ai verificat toate argumentele pro și contra care îi vizează. Poți juca, deci, rol de consilier, de judecător, de arbitru, iar decizia pe care o iau ceilalți are la baza numai părerile tale.

Sursa foto: jurnalul