Horoscop 10 decembrie 2017. Nemulțumire, emotivitate și nevoie de relaxare

Horoscopul zilei de duminică, 10 decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii au ca prioritate treburile gospodărești

Horoscop 10 decembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Te preocupă îndatoririle cotidiene, dar și cele profesionale au nevoie de aportul tău substanțial la finalul acestei săptămâni. Fii prudent și alege cu grijă ce faci sau ce lucrezi, pentru că oboseală își va spune cuvântul. Ai nevoie de odihnă și chiar de îngrijiri de specialitate pentru a îmbunătăți starea generală a organismului. Duminică, provocările celorlalți te vor pune pe gânduri. Renunta la relațiile și situațiile nepotrivite!

Horoscop 10 decembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este posibil să întâmpini multă rezistență din partea rudelor, deoarece își doresc cu totul altceva decât propui tu. Ai șanse să-i îndupleci până la urmă și să accepte propunerile tale. Însă ține cont și de ale lor. Evita excesele, cheltuielile nefondate și discuțiile prea serioase.

Horoscop 10 decembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Treburile gospodăriei reprezintă o prioritate la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei, pe motivul că tu vrei să fie făcute lucrurile într-un anume fel, iar ceilalți vor cu totul altfel. Ar fi bine să ții cont și de sfaturile celor dragi, mai ales dacă convietuiesti cu ei în aceeași casă. Duminică este rost de distracții. Activitățile specifice unui hobby sunt o altă tema potrivită.

Fecioarele sunt foarte emotive

Horoscop 10 decembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dialogurile cu ceilalți sunt frecvente la finalul acestei săptămâni, lucru care te poate obosi mult. Afli multe informații deosebite atât despre persoanele din anturajul apropiat, cât și despre modul în care îți poți îmbunătăți stilul de viață și sănătatea. Fii prudent și selectează totul, pentru că sunt și aspecte care nu te privesc sau care sunt spuse doar că să te destabilizeze emoțional. Duminică, odihnește-te.

Horoscop 10 decembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Nemulțumirile legate de bugetul disponibil sunt mari, însă dacă ai să te concentrezi numai pe cheltuielile prioritare te vei descurca foarte bine. Provocarea perioadei constă în a-ți reformula concepțiile și atitudinea față de bani și implicațiile lor. Duminică, bucură-te de compania celor dragi.

Horoscop 10 decembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Emotivitatea este accentuată și este ceva mai dificil să te implici în prea multe activități. Ordonează-ți programul de la finele acestei săptămâni, astfel încât să te ocupi numai de treburi ușoare și să vorbești sau să te întâlnești numai cu oameni dragi și armoniosi. Se pare că situația din segmentul profesional îți oferă multă bătaie de cap. Detașează-te și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.

Balanțele au nevoie de relaxare

Horoscop 10 decembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Sfârșitul acestei săptămâni folosește-l pentru odihnă, relaxare, discuții amicale cu cei dragi și de încredere. Sănătatea este vulnerabilă și este posibil să se evidențieze afecțiuni ale sistemului digestiv. Dezbaterile contradictorii îți dăunează, de aceea evita-le pe cât posibil. Sunt momente prielnice pentru a-ți revizui filozofia de viață și pentru a-ți rescrie unele planuri profesionale.

Horoscop 10 decembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

A te întâlni sau a discuta cu prietenii la finalul acestei săptămâni este o idee bună, numai cu condiția să-ți păstrezi calmul. Unii te vor solicită prea mult pentru problemele lor, iar alții te vor iscodi din dorința bine masacata de a-ți află planurile și intențiile de viitor. Fii echidistant față de toată lumea și vorbește strictul necesar. Rezervă momente liniștite doar pentru propriul tău suflet.

Horoscop 10 decembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Se pare că vei fi înconjurat de multă lume la sfârșitul acestei săptămâni. Pe de o parte, membrii familiei, rudele te vor solicită destul mult pentru a le ajută în rezolvarea problemelor personale. Însă pe de altă parte, dinspre segmentul profesional pot apărea provocări importante, de genul reuniuni cu parteneri profesionali la care vei fi invitat, cu surle și trâmbițe, să participi. Păstrează un echilibru în toate.

Peștii sunt nemulțumiți

Horoscop 10 decembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ești foarte dependent de ceilalți la finalul acestei săptămâni. Datorită mentalității diferite pot apărea discuții aprinse pe teme profesionale, dar și în plan familial există dezbateri serioase pe teme de sănătate. Fii prudent și nu te lasă complet pe mâna altora, dar nici nu folosi extremă cealaltă de a nu ascultă chiar pe nimeni.

Horoscop 10 decembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru că veniturile tale sunt râvnite de ceilalți și astfel se bazează mai mult pe ține pentru a plăti și cheltuielile lor evita să le prezinți conținutul real al vistieriei tale personale. Posibil să fi crescut numărul cheltuielilor comune, astfel că este dificil să rezolvi numai tu totul.

Horoscop 10 decembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Partenerul de viață sau colaboratorii îți vor propune diverse activități mai mult sau mai puțin plăcute. Susține-ți punctele de vedere și implică-te numai în chestiuni care au un folos real pentru ține. Cel mai bine se pare că îți este acasă, în mediul familial cunoscut. Totuși este bine să accepți invitațiile de a ieși în lume sau invită tu, la ține acasă, prieteni dragi.

Sursă foto: jurnalul