Horoscop 10 februarie 2018. Graba strică treaba! Un secret ascuns iese la iveală

Horoscopul zilei de sâmbătă, 10 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii descoperă ceva ce le-a fost ascuns mai multă vreme

Horoscop 10 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

S-ar putea să descoperi brusc și neașteptat ceva ce îți este ascuns de multă vreme. În același timp, astăzi ai șansa de a de a pătrunde instinctiv în esența unor lucruri care până acum păreau banale. Pe de altă parte, poate că vrei să evadezi într-o lume de vis, într-o lume perfectă, însă vei fi readus la realitate de modul în care cei din jur aleg să își expună preocupările.

Horoscop 10 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pe cât de mult îți dorești să faci echipă cu cei cu care lucrezi, pe atât de complicat este să ai încredere în aceste persoane, cel puțin astăzi. Nici mediul în care te afli nu îți este de ajutor, tu negăsind susținere în jurul tău. Însă, deocamdată, succesul tău depinde de cei din jur. De aici și sfatul de face tot ceea ce poți pentru a păstra armonia.

Horoscop 10 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Deși te-a interesat prea mult părerea celor din jurul tău până acum, astăzi ai șansa de a observa de unul singur cum stau lucrurile și ce ai de făcut pentru a evolua. Mai ales în ceea ce privește munca propriu-zisă și cuantumul câștigurilor aferente acesteia. Încearcă să te lași condus de intuiție, lăsând în urmă ideile preconcepute și pe cele care par valoroase, dar care sunt dovada unui soi de extravaganță care nu te caracterizează.

Nevoia de control pune mintea Fecioarelor la contribuție

Horoscop 10 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pe cât posibil, evită să te auto-sabotezi, astăzi. Mai ales că pleci la drum cu mult entuziasm și dorința de face lucruri mărețe, ceva ce alții nu au reușit până acum să întreprindă. Nu încerca să impresionezi pe nimeni astăzi, ci, mai degrabă, ocupă-te de imaginea pe care o ai despre tine însuți. Și, pentru că totul să fie bine la sfârșitul zilei, nu lasa lucrurile pe care le-ai început neterminate.

Horoscop 10 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

A trece de niște limite impuse fie de bun simt, fie de cutume, reprezintă o extravaganță pe care astăzi nu ți-o poți permite, mai ales dacă miza este reprezentată de persoana pe care tu o iubeșți cel mai mult pe această lume. Ai putea face progrese din ce în ce mai mari, atunci când renunți la așteptări.

Horoscop 10 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nevoia de control îți pune mintea la contribuție, însă nu orice noțiune despre care crezi că este “potrivită” pentru contextul actual este și favorabilă unui mod onorabil de rezolvare a problemelor. Cu toate acestea, analizezi situațiile dintr-o cu totul altă perspectiva decât până acum, iar forțele superioare se pare că îți susțin eforturile, fiindu-ți aproape și păzindu-ți interesele.

Scorpionii trebuie să-și asculte sufletul

Horoscop 10 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Cel mai interesant ar fi dacă ai permite celor de lângă tine să te schimbe. Sau măcar să încerci să te priveșți prin ochii acestora. Vei fi uimit să afli detalii noi despre tine, amănunte la care nici nu te așteptai. S-ar putea să fie timpul pentru a aprofunda studiile într-un domeniu care te preocupă de ceva timp. Este timpul fii mai preocupat de modul în care te poți schimba și de felul în care îți poți îmbogăți existența.

Horoscop 10 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nici că se putea un moment mai bun pentru o asociere sau pentru a petrece timp de calitate alături de o persoană dragă ție. Grija pentru cei din jurul tău, înțelepciunea de care dai dovadă și sfaturile potrivite pe care le oferi celor care au nevoie de acestea, nu pot decât să te îndrepte și mai mult către a deveni indispensabil celor cărora le eșți drag. Dar, mai presus de toate, astăzi ascultă-ți sufletul.

Horoscop 10 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

O zi în care îți este recomandat să rămâi rezervat, cercetând cu atenție amănuntele situațiilor în care te găseșți implicat. Seară va fi – într-adevăr – un sfetnic excelent, în ceea ce te privește, ori până atunci poate că ar fi mai bine dacă nu te-ai pronunța sau dacă nu ai da verdicte. Așteptarea va da cele mai bune roade pentru tine, de această dată…

Atenție Capricorni! Graba strică treaba! 

Horoscop 10 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Graba strică treaba. Cu atât mai mult cu cât abundență de idei neconvenționale de care ai parte și faptul că nu multe dintre acestea pot depăși stadiul de utopie îți vor consumă toată energia pe care o ai la dispoziție. Dacă faci un pas înapoi, de această dată, nu înseamnă că ai fost învins. Poate că ai nevoie de o pauză, de un moment în care să-ți poți trage sufletul. Rezervă-ți ziua de astăzi pentru acest lucru.

Horoscop 10 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Decât să încerci să reinventezi roata, mai bine ai acorda atenție căminului și familiei tale. De fapt, după un sfârșit de săptămână în care mai mult ai fost aerian decât prezent în realitate, ai putea acum să îmbunătățeșți sfera casnică și ambientul în care îți trăieșți viața. Notează-ți toate ideile pe care le consideri geniale, va veni un moment când le vei putea pune în aplicare.

Horoscop 10 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Imaginația ta este mai bogată și mai amplă decât oricând. Ușurința cu care atingi plafonul de idei îi poate face până și pe zei invidioși. Însă, atunci când ți se dau mai multe decât poți duce, se poate spune că eșți pe punctul de a cădea într-o capcană. Evita această capcană și învață din experiențele altora, mai ales știind că nimic nu este nou, sub soare…

Sursa foto: jurnalul