Horoscop 10 ianuarie 2018. Soluții salvatoare, odihnă și liniște dar și nevoia unui ajutor

Horoscopul zilei de miercuri, 10 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii găsesc soluții salvatoare pentru toată lumea

Horoscop 10 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

E o zi în care cuvântul poate face și desface relații, în funcție de modul și momentul în care e folosit. Negocierea, discuțiile deschise cu cărțile pe față pot aduce reconcilierea sau ruptura într-o relație importantă, oficială. De asemenea, e posibil că astăzi să intuiești și să prevezi direcția în care se îndreaptă un parteneriat.

Horoscop 10 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna în Balanță activează, în cazul tău, zona muncii și a obiceiurilor, a rutinei zilnice și sănătății. Astăzi, contextul astral te sprijină să vezi limpede o situație de la locul de muncă și să găsești soluții de rezolvare avantajoase pentru toată lumea. Cooperarea e foarte importantă și te poți ocupa cu spor și coerentă de sarcini.

Horoscop 10 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cuvintele îți vin mai ușor acum, îți poți exprimă opiniile mult mai coerent și îți crește cheful de vorbă și de mișcare. Totuși, atenție la tendința de a fi indiscret. Luna aflată în Balanță pe tot parcursul zilei aduce o oarecare pace și armonie în relația ta sentimentală, dar și o serie de conștientizări cu privire la calitatea unor oameni. Ideile inspirate nu trebuie ignorate.

Leii trebuie să învețe să și asculte

Horoscop 10 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ziua de astăzi este numai bună pentru a fi petrecută aproape de oameni pe care-i prețuiești și cu care te simți în largul tău. De altfel, poți vedea cu luciditate ce te bucură, ce nevoi ai și ce-ți lipsește cel mai mult acum pentru a te simți împlinit. Bazează-te pe intuiție în tot ce alegi să faci.

Horoscop 10 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

S-ar putea că unele conversații la care participi astăzi să fie un exercițiu de răbdare pentru tine. E necesar să iei în considerare și punctul de vedere al celuilalt, pentru a vedea clar o anumită situație, și să fii dispus să primești ceva nou: cunoștințe, experiențe sau percepții noi.

Horoscop 10 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Luna se află astăzi în Balanță și activează zona banilor și a acumulărilor materiale. Probabil că vor există cheltuieli neprevăzute, mai ales în a doua parte a zilei și va fi nevoie să apelezi la sprijinul cuiva pentru a face față. Totuși, evita să creezi scenarii pesimiste legat de bani, întrucât beneficiezi de protecție.

Scorpionii au nevoie de liniște și de odihnă

Horoscop 10 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Cu Luna în semnul tău natal, e bine să fii foarte atent la nevoile tale, la ce simți cu adevărat să faci, și mai ales cu cine. Evită compromisurile de orice fel și alege compania oamenilor în prezența cărora te simți în largul tău. E o zi potrivită pentru a-ți stabili niște priorități și a-ți satisface câteva plăceri și capricii.

Horoscop 10 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru tine, această zi creează contextul perfect pentru relaxare, meditație, introspecție, odihnă. Eșți mai degrabă într-un moment de acumulare de energie decât de consum, prin urmare evita orice activitate care te solicită prea mult, atât fizic cât și psihic. Fii atent la mesajele pe care le primeșți, cu privire la o traiectorie revizuită sau complet nouă, în carieră.

Horoscop 10 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ziua aceasta, cu tot cu experiențele, întâlnirile și conversațiile ei, vine să-ți testeze încrederea, în multe forme. În primul rând, încrederea că ai resursele necesare și că acestea vin mereu la momentul potrivit, dacă nu-ți faci griji, mai ales cu privire la bani. Apoi, încrederea că vei șți care e pasul următor de făcut și că dorințele se împlinesc.

Peștii trebuie să învețe să mai și ceară

Horoscop 10 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Tu te gândești la proiectele și afacerile aflate în derulare. Poți să-ți planifici întâlniri sau porți o discuție cu cineva despre o oportunitate sau cu scopul de a-ți clarifica o situație de la serviciu. În altă ordine de idei, simți nevoia să-ți manifești autoritatea, însă întrebarea este cum o faci și asupra cui.

Horoscop 10 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Tu poți visa cu ochii deschiși la un viitor mai senin, mai ales din punct de vedere relațional. Astăzi, dacă ești atent, o să vezi niște semne, o să primești mesaje și revelații, care te ajută să înțelegi care e următorul cel mai bun pas de făcut și mai ales care sunt dorințele tale reale.

Horoscop 10 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Să primești nu e întotdeauna simplu, mai ales dacă crezi că nu meriți. Numai că azi e posibil să fii în situația de a apela la sprijinul cuiva sau pur și simplu de a primi un dar sau o favoare făcută de cineva. Așadar, nu te sfii să primești și chiar să ceri când ai nevoie, ce ai nevoie. Nu aștepta că ceilalți să ghicească ce vrei.

Sursa foto: jurnalul