Horoscop 10 martie 2018. Lipsă de răbdare, o dilemă, arta comunicării și un câștig

Horoscopul zilei de sâmbătă, 10 martie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii își pierd răbdarea

Horoscop 10 martie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu prea mai ai răbdare, mai ales dacă vine vorba despre niște călătorii pe care trebuie să le faci, la mare distanță de casa ta. Vacanța nu mai poate aștepta prea mult. Opțiunile sunt din ce în ce mai multe, însă logică te face să fii reticent. Probabil că va trebui să îmbini ideile vizionare cu o atitudine cât se poate de rațională, pentru a avea un succes imediat.

Horoscop 10 martie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Chiar dacă ai senzația că ai găsit cea mai bună soluție, încearcă să asculți și părerile celor din jurul tău. În special părerile partenerei de viață. Oricât de stabil și puternic ancorat în realitate te simți, nu uita că ceea ce se vede a fost făcut din lucruri care nu se văd. În consecință, acordă atenție și planurilor subtile și abia apoi decide încotro te îndrepți.

Horoscop 10 martie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O zi în care dialogul este cel puțin la fel de important că orice tratative purtate la masa negocierilor. De altfel, se poate spune că este o zi în care vei negocia orice, provocat fiind de circumstanțe și de persoanele cu care ai de-a face. Acceptă adevărul, așa cum îți este el prezentat. Cât de curând vei observa de ce toată lumea are nevoie de ideile tale.

Fecioarele se află într-o dilemă

Horoscop 10 martie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Deși ești un excelent orator, deși știi foarte bine ce ai de făcut pentru a-ți încuraja prietenii și colegii de la locul de muncă, puțini sunt cei care te înțeleg cu adevărat și care pricep ce le explici. De multe ori, nuanțele se vor pierde, în discuțiile tale cu aceșți interlocutori. Poate că ar fi mai bine dacă nu ai discuta cu persoana iubita, astăzi, despre chestiuni grave.

Horoscop 10 martie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Probabil că îți dorești tare mult să te simți și bine, să îți pui în aplicare și ideile și să ți se și dea crezare imediat, fără a fii nevoit să îți expui argumentele. Cu toate acestea, sistemul tău de valori trebuie să evolueze, deci nu îți poți permite să oferi aceleași idei învechite, pe post de argumente concludente. Caută să vezi tot ceea ce este mai bun în efectele unui eventual conflict, astăzi…

Horoscop 10 martie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Se pare că nu prea știi ce să alegi, fie siguranța oferită de familia ta, fie provocările unei persoane de sex feminin, o persoană apropiată ție. Te simți constrâns atunci când ai senzația că ești dependent/ă de ceva anume; partea bună este că acest lucru te ajută să faci întâi ceea ce îți doreșți, fără a încerca să îi faci fericiți pe cei din jurul tău.

Scorpionii apelează la arta comunicării

Horoscop 10 martie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Te-ai obișnuit să faci totul pentru a le fi altora bine, chiar dacă nu este treaba ta ce se întâmplă cu ceilalți. Și, mai mult decât oricând, astăzi îți doreșți să remediezi probleme pe care nu tu le-ai creat. Bine este să nu încalci regulile liberului arbitru și nici să depășeșți niște limite ale unei bune conduite…

Horoscop 10 martie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este o zi în care ai puterea de a atrage banii doar prin vorbe. Nu mulți au această șansă, deci profită de ocazie și apelează la diplomație și la arta de a comunica, folosindu-ți mintea pătrunzătoare alături de zâmbetul inegalabil. Atragi schimbări majore în viața ta, iar ziua de astăzi ar putea fi una foarte importantă în istoria ta personală.

Horoscop 10 martie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Vorbești despre ceea ce simți că și când ți-ai expune capodopera vieții tale; nu mulți au urechi să asculte ceea ce tu ai de spus. Și asta deoarece nu mulți sunt cei care pot pătrunde adevărul așa cum tu reușești. Poate că nu ar strica să faci uz de ceea ce deja ai descoperit, explicându-le tuturor prin ce treci. Unii dintre ei vor învață multe, de la tine.

Peștii au numai de câștigat astăzi

Horoscop 10 martie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

O zi în care, deși îți imaginezi că mai poți strecura câte ceva de făcut printre lucrurile pe care ai ales să le faci, abia dacă vei avea timp să respiri. Va trebui, totuși, să îți găseșți puțîn timp pentru a te relaxa. Mulțumește-te să faci puține lucruri, dar să le duci la bun sfârșit. Mai puțin înseamnă mai mult…

Horoscop 10 martie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu te simți diferit decât de obicei doar pentru că ceea ce ți se întâmplă este “scos” din context; în definitiv, natura ta este aceea de a te adapta neconventionalului. Concentrează-te, în continuare, pe acumularea unor sume importante de bani. Atâta timp cât știi cum să îți gestionezi resursele, vei avea doar de câștigat.

Horoscop 10 martie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Este o zi în care ai putea avea foarte mult de câștigat, în special la locul de muncă și mai ales în ceea ce privește imaginea ta. Dar, cum tentația este aceea de a sta cuminte, în banca ta, lenevind, șansele că aceste lucruri să se întâmple scad dramatic. Ia-ți avânt și depășește-ți limitele; este o zi dedicată învingătorilor.

Sursa foto: jurnalul