Horoscop 10 octombrie 2018. Taurii au parte de multe decepții, iar Peștii trebuie să ia niște decizii

Horoscopul zilei de miercuri, 10 octombrie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii au parte de multe decepții

Horoscop 10 octombrie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Relatiile sentimentale se vor stabiliza. Calatoriile de placere se vor termina mai bine decat anticipasei. Rezolva-ti corespondenta pe care ai tot amanat-o.

Horoscop 10 octombrie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Deceptiile legate de prieteni sau pe cele care implica autoritatile vor fi suparatoare. Poate ca ar fi bine sa te gandesti daca nu ar fi bine sa actionezi intr-o organizatie.

Horoscop 10 octombrie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relatiile romantice se vor infiripa in cadrul evenimnetelor sociale la care participi. Posezi un excelent talent al comunicarii, ceea ce iti va atrage numerosi admiratori.

Racii au nevoie de stimulare intelectuală

Horoscop 10 octombrie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Cauta sa faci o schimb de locuinta. O astfel de miscare iti va imbunatati starea sufleteasca. Noile prietenii pe care le-ai stabilit vor fi solide si de durata. Asociaza-te cu cei care te pot stimula din punct de vedere intelectual.

Horoscop 10 octombrie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Participarea la activitatile unui grup sau asociatie va fi rasplatita din plin. Talentul tau de te face util celorlalti nu va trece neobservat. Poate ca vei face si o cunostinta interesanta.

Horoscop 10 octombrie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

O schimbare neasteptata de atitudine poate sa te puna intr-o pozitie de forta. Ceilalti pot sa fie bine intentionati astazi, dar ei promit mai mult decât ei pot sa-ti dea.

Scorpionii vor răni sentimentele cuiva

Horoscop 10 octombrie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Cel mai bine ar fi sa eviti situatiile care te privesc personal. Nu te amesteca in barfele care nu fac altceva decat sa-ti creeze o proasta reputatie. Lucreaza cu atentie.

Horoscop 10 octombrie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Reactiile tale emotionale te vor arunca intr-un cazan cu apa clocotita. Poate ca vei rani sentimentele cuiva fara ca macar sa-ti dai seama. Concentreaza-te asupra muncii tale si evita confruntarile.

Horoscop 10 octombrie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Amintiri neplacute din trecut vor iesi la suprafata. Fa tot ce iti sta in putinta pentru a trece peste acest moment. Poate ca ar fi bine sa ajungi la un compromis decat sa te chinuiesti.

Peștii trebuie să ia niște decizii

Horoscop 10 octombrie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Prea multe responsabilitati te vor face sa-ti pui intrebari in legatura cu stilul de viata. Hotaraste-te care sunt prioritatile din viata ta, si renunta la odihna momentan.

Horoscop 10 octombrie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu le da voie celorlalti sa profite de tine, financiar vorbind. Daca vei fii foarte generos cu copiii, acestia si prietenii lor te vor costa foarte scump. Da-le mai bine sfaturi, nu bani.

Horoscop 10 octombrie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Daca ai multe decizii de luat, asta inseamna ca esti inca prins in joc. Teme-te de ziua in care nu vei mai avea de luat decizii. O noua strategie te va ajuta sa-ti imbunatatesti performantele la locul de munca.

Sursa foto: jurnalul