Horoscop 11 aprilie 2018. Săgetătorii trebuie să învețe să comunice

Horoscopul zilei de miercuri, 11 aprilie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii se poartă cu mănuși în relația cu șefii

Horoscop 11 aprilie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Iubirea te transformă, te face mai bun, te stimulează să evoluezi în permanență pentru a ajunge la perfecțiune. Altfel te comporți cu jumătatea ta când știi că te iubește așa cum ești, și vrei să te descopere și mai mult, și mai profund, și din alte puncte de vedere. Azi scoți la iveală o latură a personalității tale pe care cel drag nu a remarcat-o înainte. E rezultatul unui îndelungat proces de transformare personală, la care chiar el și-a lăsat amprenta. Datorită lui, ești alt om acum, după câteva luni sau câțiva ani de relație, și simți nevoia să-i arăți partenerului că el e direct responsabil de ceea ce ai devenit tu în timp.

Horoscop 11 aprilie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Relația cu autoritățile sau cu șefii se desfășoară pe teren minat și încerci să te porți cu mănuși că nu cumva să declanșezi vreo furtună. Dai numai peste oameni cu capsa pusă care ori te ceartă de la orice, ori îți strică ție toate planurile doar pentru că îi prinzi într-o pasă proastă. Alege cu grijă tonul, împrejurarea, stilul de abordare al acestor persoane, dacă ai de a face cu ele, că nu cumva să le deranjezi cu ceva. Nici nu știi cum te trimit la plimbare cu problemele nerezolvate doar pentru că sunt ei iritați și stresați. Fii ferm pe poziție și nu te lasă intimidat, dar păstrează dialogul pe teren pașnic.

Horoscop 11 aprilie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O vorba necontrolată din partea unui coleg te lasă fără replică. Nu te așteptai deloc la asemenea reacție agresivă din partea sa, dar poate era necesară, pentru că te poate trezi brusc la realitate. Așteaptă-te la critici, la avertismente sau dispute aprinse, dar care nu conțin nimic negativ în ele. Nu-ți vrea nimeni răul prin astfel de comentarii, ci vor să te zguduie un pic, pentru că doar așa iei taurul de coarne și treci la fapte. Nu-l privi cu ură sau cu teamă pe cel care ridică azi tonul la tine, pentru că într-o zi îi vei fi recunoscător că a fost sincer cu tine și ți-a spus adevărul în față. A te trata cu menajamente nu e în beneficiul tău, deci mai bună e o operație fără anestezie.

Fecioarele se află într-o companie rigidă

Horoscop 11 aprilie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Privești la grupul din fața ta cu un dram de tristețe, de parcă nu ți-ai găsi și tu locul printre acei oameni. Ei sunt, toți, uniți în jurul unui scop comun sau al unei idei în care cred cu toții, dar tu ești exclus din acest spațiu, Ori pentru că tu preferi să faci opinie separată, pentru că nu ești în asentimentul lor, ori pentru că ai o senzație de inadaptare, de inferioritate, sau chiar mania persecuției, având impresia că te dau afară din mediul lor. Exagerezi: nimeni nu are criterii de selecție atât de exclusiviste, deci tu ești cel care trebuie să se integreze, nu să aștepți că ei să se coboare la nivelul tău. Ei te-ar primi cu brațele deschise dacă ți-ai arăta dorința de a face parte din acel grup.

Horoscop 11 aprilie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Se presupune că ai învățat destul de la viață că să știi acum ce ai de făcut. Ești în fața unui nou început față de care, acum ceva vreme, aveai unele rezerve sau temeri, dar între timp ai mai acumulat ceva experiență și informații utile că să știi mult mai bine încotro să mergi. Pornește acum cu încredere și entuziasm, pentru că pașii următori vor veni pe parcurs. Nu trebuie să ai toată planificarea în fața ochilor de la start până la final, ci totul ți se va arăta, etapă cu etapă, până la ținta finală.

Horoscop 11 aprilie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Te afli într-o companie cam rigidă, printre oameni autoritari care vor să dețînă controlul în toate. E greu să te supui unor rigori atât de severe, să respecți orbește date fixe, termene clare, restricții și interdicții atât de dure, dar nu prea te poți opune. Ceilalți sunt mai puternici decât tine și o eventuală rebeliune din partea ta se poate solda chiar și cu sancțiuni, de aceea cel mai bine e să taci și să suporți acest val cam sumbru. Există cineva mai presus de tine și de oricine care are acest drept: de a se folosi de poziția și puterea să, deci lasă-i să-și exercite prerogativele iar tu te supui că simplu executant. Nu uită: capul plecat sabia nu-l taie!

Săgetătorii trebuie să renunțe la cuvintele aspre

Horoscop 11 aprilie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Energia pe care o investești într-o activitate epuizantă te va ajuta să ajungi repede la rezultatele scontate. Chiar dacă tu ești adeptul acțiunilor lente, pe îndelete, cu termene de lungă durată, de data aceasta ți s-ar cere totuși un efort susținut rapid, pe loc, în termen scurt. Încearcă să-ți aduni forțele în acest sens și să-ți canalizezi toată atenția asuprea lui, pentru că rezultatele vor apărea foarte repede. Trebuie să pui accent pe spontaneitate, promptitudine, viteză de lucru, pentru că e totuși o situația care se cere rezolvată repede. Ieri dacă s-ar putea, deci nu mai ai timpul necesar de care ai avea nevoie.

Horoscop 11 aprilie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Îți place să petreci mai mult timp acasă, făcând acele lucruri care îți inspiră liniște și pace. Nu te-ar deranja absolut deloc să stai câteva ore prin bucătărie încercând rețete noi sau dereticând prin casă, pentru că ești încântat de atmosfera domestică ce s-a instalat în familie. Nicăieri nu te simți mai bine ca acasă, de aceea vei refuza orice invitație care te-ar putea ține departe de familie. Stai de vorbă cu cei dragi despre eventualele reparații sau modificări pe care trebuie să le faceți prin locuința și primești aprobări entuziaste.

Horoscop 11 aprilie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Lasă cuvintele aspre care-ți stau pe vârful limbii pentru altădată, pentru că azi ai avea mai mult succes dacă ai apela la tot arsenalul de cuvinte frumoase și aprecieri. Pune-te în pielea celuilalt: la ce ai avea o reacție mai bună? La o notă proastă și o mustrare sau la un stimulent prin care ți se recunoaște valoarea? Sigur, răspunsul e simplu, deci fă și tu la fel cu cei pe care-i întâlnești. Chiar dacă o critică ar fi justificată în acest moment, o poți transmite și cu un ton mult mai plăcut, ambalat într-o glumă și un zâmbet. Ce ție nu-ți place altuia nu face!

Vărsătorii sunt niște profesori apreciați

Horoscop 11 aprilie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

E nevoie de o decizie prin care dai dovadă de flexibilitate și capacitate de a te schimba atunci când situația o cere. A rămâne captiv într-o zonă în care nimic nu se mai mișcă nu e în avantajul tău, ca atare profită de fiecare ocazie care îți deschide o direcție nouă, de fiecare întâlnire care aduce o informație utilă, pentru că din toate aceste noutăți cotidiene se poate ivi o cale complet diferită care să te satisfacă pe deplin. Fii, deci, gata să te schimbi sau să schimbi ceva în preajma ta, că să te eliberezi de credințele vechi și a merge înainte. Ca să faci lumea mai bună trebuie să începi mai întâi cu tine!

Horoscop 11 aprilie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ești un profesor apreciat în ochii altora care abia acum fac primii pași într-un domeniu în care tu ai reușit. Ești un exemplu demn de urmat, că atare trebuie să împărtășești învățăturile tale pentru că ai alături adepți care stau cu urechile pâlnie la ce ai tu de spus. Nu o faci nici cu emfază, nici cu superioritate, ci cu modestia ta caracteristică, deoarece ești de părere că informația trebuie să circule, să treacă de la un om la altul. Și tu ai învățat de la alții și acum e rândul tău să transmiți mai departe ce știi.

Horoscop 11 aprilie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu trebuie să excluzi pe cineva din grupul tău de prieteni doar pentru că nu crezi în principiile sale de viață. Toți sunteți diferiți, în felul vostru, dar oamenii pot conviețui perfect și așa, în unicitatea și originalitatea lor. Și tu ești mai altfel, deci cum te-ai simți dacă cineva te-ar ignora doar pentru că nu ai alte principii după care te ghidezi? Există domenii care nu se discută, pentru că pot naște neînțelegeri, cum ar fi convingerile religioase, politice, situația materială, preferințele culturale. Mai bine nu aduci vorba despre ele, ci cauți subiecte comune cu ei, chiar și banale, dar care nu nasc conflicte inutile.

Sursa foto: jurnalul