Horoscop 11 decembrie 2017. O veste tristă și o decizie rapidă și promptă

Horoscopul zilei de luni, 11 decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii trebuie să aibă grijă de animalul lor de companie

Horoscop 11 decembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Animalele au nevoie de atâta grijă și azi suflețelul tău cu patru labute are nevoie de tine. Dedică-i mai mult timp și energie, ori pentru că l-ai cam neglijat în ultima vreme. Ori pentru că e bolnav. De fapt, vei vedea că nu numai el are de câștigat de pe urmă ocrotirii pe care i-o oferi azi cu inima deschisă, dar și tu îți extragi energia pozitivă din alintarile lui, din joacă lui, din momentele de tandrețe pe care le petreceți împreună. Că stai acasă cu pisicuță ta sau scoți cățelul la plimbare, inima ta se umple de o fericire aparte, pe care – hai recunoaște – niciun om nu ți-o poate dărui la asemenea intensitate!

Horoscop 11 decembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

In compania potrivită, vei avea parte de rezultate excelente, că atare caută tovarășii compatibili scopurilor tale. Nu te alătură celor nepricepuți, celor care se laudă de ceea ce pot face, care nu prea au demonstrat acest lucru, că atare e nevoie de colaboratori de încredere care ți-au arătat și cu alte ocazii că te poți baza pe ei. Un sfat bine documentat, un umăr de sprijin la greu și o idee concretă vor veni mai ales de la persoane mai mature. Cei tineri mai mult vor încerca să profite de muncă ta, fără să participe concret. Doar gură e de ei!

Horoscop 11 decembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Preferi să te retragi un pic în lumea ta pentru că ai câte ceva de lucru. Fie e doar nevoia de a avea puțină liniște în singurătate pentru a-ți face ordine în gânduri și emoții, fie e dorința ta de a oferi celor dragi atenție maximă, azi pui accent pe odihnă, somn, relaxare, pe izolare, și te retragi din iureșul cotidian într-o lume intimă ceva mai liniștită în care ai starea și timpul necesare pentru a aranja unele lucruri date peste cap în ultima perioada. Nu apare nimic care să-ți distragă atenția de la ceea ce ți-ai propus, deci, cu un pic de efort, poți restabili echilibrul în multe planuri personale.

Racii sunt prinși în vârtejul sentimental

Horoscop 11 decembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Viata sentimentală nu e neapărat spațiul celor mai fulminante evenimente, nici a celor mai pompoase declarații, ci iubire se numește și cel mai banal semn de afecțiune. Poți să-i arăți celui drag cât de mult înseamnă pentru tine și prin cel mai mic detaliu cotidian: să mergeți împreună la piață, să faceți curățenie prin casă, să stați degeaba ore în șir în față televizorului, dar tot împreună. Nu pretinde deci evenimente ieșite din comun sau daruri excepționale pentru a te convinge că ești iubit, pentru că nici tu nu ai ceva extraordinar de oferit celui drag de lângă ține. Respirați alături, tăceți laolaltă și va ocupați, în doi, de cele mai banale sarcini de acasă, și asta e tot ce contează acum pentru voi!

Horoscop 11 decembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Ai stat că pe ghimpi în așteptarea unui eveniment demult anunțat care acum se deschide că o nouă provocare interesantă. Tocmai pentru că știai că va avea loc, te-ai pregătit suficient de bine și teoretic, și sufletește, că să-i faci față cu brio. te implici trup și suflet în acest episod palpitant și își place ceea ce se prefigurează la orizont. Ești conștient că e cale lungă până la rezultatele visate, dar ceea ce ai început e precum construcția unei case: acum ai turnat temelia și apoi începi să zidești totul cărămidă după cărămidă până ajungi la scopul cel mare. Va dura, dar va ieși bine!

Citește și: HOROSCOP 11-17 DECEMBRIE 2017. BĂTĂI DE CAP, VENITURI ROTUNJITE ȘI O PLECARE ÎN STRĂINĂTATE

Horoscop 11 decembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Cineva intervine în bucuria ta și strică atmosfera armonioasă și veselă în care te afli. E un musafir nepoftit, o surpriză neplăcută, o situație care da peste cap niște planuri pe care le priveai cu mult entuziasm. În loc să te distrezi și să te bucuri de o zi relaxantă într-un grup de prieteni, trebuie să-ți deturnezi repede toate planurile că să te ocupi de ceea ce apare azi că din senin. Nu îți strică toată ziua, poate doar câteva ore din program, că atare ocupă-te repede de sarcina care apare pe nepusă masă că să te eliberezi și să te întorci la treburile amuzante pe care le aveai în agenda pentru azi.

Balanțele trebuie să ia o decizie rapidă și promptă

Horoscop 11 decembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Esti în fața unei situații în care e nevoie de viteză, de reacții prompte. Nu ai voie nici să prelungești lucrurile mai mult, nici să dai totul peste cap intrând în panică. E nevoie de o intervenție rapidă din partea ta, deci fii pregătit pentru o schimbare majoră în program. Ai toate resursele pentru a reuși, pentru că, atunci când ești un pic strâns cu ușa, nu-ți pierzi cumpătul, ci îți pui și mai bine ambiția la treaba pentru a acționa cum trebuie. Așa faci și azi și vei fi mândru de intervenția ta rapidă, care îți va deschide pe neașteptate o direcție nouă de mers.

Horoscop 11 decembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai la cine apela azi pentru o informație extrem de eficientă. Că e vorba de un specialist care îți oferă, contra unui onorariu, o rezolvare legală la problemele care te preocupă, sau doar un sfat bine documentat din partea unui coleg cu mai multă experiență, simți că totul se aranjează de acum pe un făgaș mai sigur și totul doar datorită inspirației tale de a bate la ușa acelei persoane. Trebuie să recunoști că nu ai de unde să le știi tu chiar pe toate, tocmai de aceea există atâtea profesiuni și meserii, că să apelezi la practicanții lor avizați, la nevoie.

Horoscop 11 decembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Esti tras în prea multe părți și, când încerci să mulțumești atâtea planuri simultan, riști să scapi din vedere detalii importante și să generezi gafe. Chiar dacă vei încerca să scapi de efectele propriilor neglijențe cu un dram de umor, totuși va veni un moment când vei fi copleșit de atâtea chestiuni pe cap și vei începe să uiți, să greșești, să sări peste aspecte importante. Ar fi mai bine să alegi, din toate câte ai pe lista de urgențe, un singur plan asupra căruia să te concentrezi, dar probabil șefii și colaboratorii îți aruncă prea multe pe umeri și nu-i poți refuză, ceea ce te obligă să iei mai mult decât poți duce.

Vărsătorii primesc o veste tristă

Horoscop 11 decembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ești plin de energie la serviciu, poate datorită unui stimulent care te determină să dai tot ce ai mai bun din tine. Cu asemenea motor la turație maximă, toate ar trebui să meargă că pe roate, pentru că ai convingerea că tot ce faci e de succes. Ar fi bine să pornești ceva nou astăzi, pentru că deții toate resursele pozitive pentru a duce la capăt repede și bine acest nou proiect. Ziua e potrivită inițiativelor îndrăznețe, țintind cât mai sus. Mai mult decât atât: sunt mari șanse să faci un pas înainte în carieră, o ocazie rară de promovare, de avansare profesională sau de atingere a unui apogeu mult visat. Țintește sus, pentru că poti!

Horoscop 11 decembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vestea care ajunge azi la tine te cam întristează, deoarece are la baza un neadevăr. Cineva are de suferit de pe urmă unei decizii defavorabile venite de sus, poate chiar cu tentă oficială, și suferi alături de cel înfrânt de un verdict. Nu stă în puterea ta să-l ajuți să îndrepte lucrurile, ci ajunge doar să-i ridici moralul că să depășească șocul inițial. Uneori, justiția nu e chiar atât de justă cum ar trebui să fie, ci se mai câștigă victorii și pe suferință altora, și e normal să fii revoltat alături de cel care are astăzi de pierdut din pricina altora nu la fel de corecti.

Horoscop 11 decembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ce zi frumoasă se anunță la orizont, în care bucuria, bună dispoziție, distracția vor fi la ele acasă. Înconjoară-te de oameni veseli și optimiști care te vor atrage în bucuria lor, într-o acțiune colectivă de-a dreptul amuzantă. A lucra într-o atmosfera atât de destinsă, de luminoasă și, de ce nu, distractivă, va fi în beneficiul rezultatelor finale, pentru că o glumă bună, un ton jucăuș și o relație tonică de prietenie vor stă la baza unui succes de zile mari de care fiecare va beneficia în felul sau. În asemenea anturaj vesel, e posibil să fie loc și de gesturi de iubire!

Sursa foto: jurnalul