Horoscop 11 ianuarie 2018. Oportunități de câștiguri semnificative, adaptabilitate și generozitate

Horoscopul zilei de joi, 11 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii trebuie să fie adaptabili și generoși

Horoscop 11 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna plasată în Scorpion intensifică dorința de putere, de siguranță, de control și, de ce nu, de prosperitate. Astăzi ești determinat să-ți împlinești niște dorințe arzătoare și îți pui la treabă toate resursele pentru asta. Numai că, de data aceasta, e necesar să știi pe cine poți conta și să accepți să primești sprijin. Pentru că, se pare, norocul tău depinde acum de alții. Află cine sunt acești oameni dispuși să te sprijine și dă-le voie să o facă!

Horoscop 11 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astăzi e nevoie să fii adaptabil și generos, să renunți la comoditate și la o serie de tabieturi, pentru a sprijini pe cineva apropiat. Asta pentru că ai resursele necesare, dar și pentru că acest gest îți va fi răsplătit cu vârf și îndesat. A doua parte a zilei îți aduce vești minunate sau dovezi de prietenie adevărată și de devotament, care te mișcă și te inspiră.

Horoscop 11 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În prima parte a zilei ai putea resimți unele demersuri sau activități profesionale că fiind foarte obositoare sau dificile. Însă, dacă reușești să te mobilizezi, să îți păstrezi calmul și flexibilitatea, în a doua parte a zilei, te poți bucură de un succes remarcabil în carieră. Fie un șef îți recunoaște meritele, fie se pune problema unei promovări.

Racii simt nevoia de libertate

Horoscop 11 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dorința de libertate și independența este extrem de intensă. Pur și simplu, simți nevoia, mai mult că oricând, să te eliberezi de orice constrângere, inhibiție, complex. Nu mai dorești să depinzi de cineva, ci ai un impuls puternic de a începe să te exprimi cât mai creativ cu putință și de a-ți manifesta potențialul, astfel încât să simți cu adevărat că trăiești și te bucuri de viață.

Horoscop 11 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Probabil că astăzi simți nevoia să-ți încarci bateriile, după câteva zile agitate, sau să acorzi mai mult timp treburilor casnice, familiei, sufletului tău. N-ar fi rău să recunoști unele greșeli pe care le-ai făcut față de cineva drag și să-ți ceri iertare pentru acestea. De asemenea, fii atent la informațiile care circulă în jurul tău, pentru că acestea se pot transforma în oportunități fabuloase. Ai parte de câștiguri, facilități, avantaje.

Horoscop 11 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Luna în Scorpion ascute curiozitatea, interesul pentru cercetarea și dezvăluirea unor secrete, dezlegarea unor mistere legate de documente oficiale, contracte, relații. Astăzi, ești un adevărat detectiv, și încă unul bun. Nimeni nu poate ascunde nimic de tine și nu-ți poate sta în cale. Atenție, însă, acceptă sprijinul unui partener sau colaborator. Acesta ar putea să te te ghideze mai mult decât crezi sau speri, exact acolo unde e nevoie să ajungi.

Balanțele au oportunitatea unor câștiguri semnificative

Horoscop 11 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Dacă vorbim de Luna în Scorpion, vorbim, inevitabil, despre dorințe puternice și pasiuni intense. În cazul tău, dorințele sunt orientate spre posesiuni materiale, spre câștig și sporirea averii. Atmosfera astrală îți permite, astăzi, să accesezi niște culoare extraordinare de câștig, prin valorizarea unei calități, a unor aptitudini sau talente.

Horoscop 11 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Luna se află în zodia ta și trimite raze benefice către zona iubirii, expresiei de sine, creativității. Probabil vei fi și tu surprins de ideile care-ți vin astăzi, de libertatea cu care le exprimi și de lejeritatea cu care-ți manifești iubirea față de o persoană dragă. Cu toate acestea, încearcă să abordezi relațiile cu șefii cu mai mult calm și cu diplomație. Manifestă-ți puterea, dar nu prin duritate și dominare.

Horoscop 11 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Tânjești după ceva sau după cineva. Ai dorințe intense, știi exact ce vrei, numai că te vezi nevoit să păstrezi, încă, tăcerea. Este o zi a discreției, o zi de meditat, de calculat, de recepționat tot felul de mesaje, mai ales lăuntrice. O zi foarte importantă, de altfel, pentru a pune cap la cap o serie de informații și răspunsuri. Pentru că pe baza acestora vei reuși, în zilele următoare, să-ți satisfaci acele dorințe.

Vărsătorii au o zi fabuloasă din punct de vedere profesional

Horoscop 11 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Iată o zi excelentă pentru a revigora niște relații de prietenie, pentru a aprinde focul pasiunii într-o relație de iubire sau pentru a trăi emoții intense lângă o persoană cu adevărat specială. Adevărul este că acum eșți mai comunicativ și mai jovial că niciodată și e bine să profiți de această perioada, pentru a da glas dorințelor, sentimentelor, trăirilor, aspirațiilor tale.

Horoscop 11 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

O zi fabuloasă, din punct de vedere profesional. Chiar dacă pot apărea niște fricțiuni în relațiile parteneriale sau de asociere, în urmă cărora te vei vedea nevoit să renunți la ceva, în a doua parte a zilei, totul pare să se întoarcă în favoarea ta. Sunt șanse mari de sporire a câștigurilor și averii. Vin vești bune de la șefi/colaboratori. Afacerile pot înregistra o creștere frumoasă a profitului.

Horoscop 11 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Luna plasată în Scorpion, un semn prieten cu al tău, activează zona străinătății, studiilor, relațiilor oficiale. Este o zi propice tuturor demersurilor care țin de elevare, rafinament, evoluție personală și spirituală. Unii Pești pot avea astăzi momente de profunde revelații, pot accesa răspunsuri la întrebări existențiale pe care și le pun de multă vreme, li se lărgește orizontul cunoașterii și li se schimbă percepția despre viață.

Sursa foto: jurnalul