Horoscop 12 aprilie 2018. Planurile Taurilor se dau peste cap, iar Peștilor le priește singurătatea de minune

Horoscopul zilei de joi, 12 aprilie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Planurile Taurilor se dau peste cap 

Horoscop 12 aprilie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Azi ai ocazia să privești același subiect din două unghiuri diferite, ceea ce te va ajuta să înțelegi mai bine o situație. Practic, asculți cu luare aminte opinia celui din fața ta, chiar dacă e tot diferită, și îi dai și lui dreptate, fără a renunța la propriul punct de vedere. Pune-le echidistant și corect în balanță, nu respinge niciuna din variante, pentru că ambele vor conta la un moment dat. E ciudat să spui că în același loc există și da și nu, și sus și jos, și plus și minus, dar vei descoperi că situația în care ești implicat e bună și așa, și așa, deci nu respinge părerile diametral opuse. Combină-le cumva!

Horoscop 12 aprilie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă aveai azi planificată o întâlnire importantă de la care aveai mari speranțe, pregătește-te pentru o schimbare în program. Cel cu care ar fi trebuit să discuți nu mai poate ajunge la timp la întâlnirea voastră și deci apare o amânare. Nu o lua ca pe un afront personal, pentru că nu face acest lucru că să te evite pe tine, ci pentru că au apărut alte probleme în viața sa, care fac imposibilă întrevederea voastră. Arată toleranță și înțelegere față de cele întâmplate și acceptă să lăsați discuția pe altădată. Poate chiar nu era momentul cel mai potrivit și undeva acolo sus se rearanjează lucrurile!

Horoscop 12 aprilie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu privi piedicile care tot apar în cale că și cum ar fi afronturi personale, pentru că nu sunt altceva decât probe de încercare din care mai înveți câte ceva. Dacă toate ar merge ca unse, cum ai afla atâtea lucruri despre tine însuți (ce poți face, ce nu poți face), despre viață, despre ceilalți? Că atare tratează toate aceste greutăți că pe o șansă benefică maturizării tale. Privind înapoi, îți vei da seama că cele mai bune lucruri în viață le-ai învățat din astfel de situații mai dificile, și nu atunci când le-ai primit pe toate ușor. Deci luptă cu încredere în tine!

Racii trebuie să ia taurul de coarne

Horoscop 12 aprilie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu te privi prin ochii celor din jur, pentru că lumea nu te cunoaște așa cum ești cu adevărat. Degeaba te fac unii să te simți miel când tu ești leu, deci fă un pas în față și arată-ți justa valoare și putere. Nu te lasă etichetat, nu accepta să fii pus în aceeași oală cu cei slabi sau mediocri doar pentru că ai avea ceva în comun cu ei. Fii curajos și scoate-ți mai mult în evidență atuurile, calitățile, lucrurile unice care te diferențiază de ceilalți. Nu faci parte din turmă, așa cum ar dori unii să te facă să crezi, ci ești unul singur! Ia taurul de coarne și lupta cu aceste condiționări nemeritate pe care societatea le aruncă asupra tuturor.

Horoscop 12 aprilie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Mișcă-te în voie, pentru că azi nu-ți interzice nimeni să urmezi anumite reguli. Cu cât ai mai mult curaj să spui ce vrei și să faci ce dorești, cu atât succesul e mai aproape. Numai de tine depinde să pornești azi un proiect îndrăzneț, complet nou, chiar dacă nu știi, deocamdată, încotro duce. Important e felul cum iei startul, deci investește în acest prim pas doar gândire pozitivă, optimism, energie, chef, elan, entuziasm, tonus ridicat, tot acel arsenal de resurse pozitive care vor clădi ceea ce visezi. Nu te baza pe nimeni, ci doar pe forțele tale, pentru că tu ești singurul care trage această căruță. În fond, nici nu e o căruță grea!

Horoscop 12 aprilie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ai ajuns la finalul unui proiect de lungă durată la care ți-ai adus contribuția și tu alături de un grup extins de persoane. Fiecare a jucat un rol în atingerea acestui nivel, iar acum, la final, a venit vremea strângerii recoltei și a sărbătoririi succesului. Va apreciați unii altora contribuția, celebrați victoria comună și va bucurați de ceea ce ați reușit să construiți laolaltă. Nimeni nu-și arogă dreptul de conducător suprem al acestui succes, pentru că a fost un efort colectiv în care fiecare a avut rolul sau cheie. Acum va puteți distra într-o petrecere de toată frumusețea.

Balanțele nu trebuie să plece urechea la tot ce aud în jurul lor

Horoscop 12 aprilie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu ascultă ce spun ceilalți despre faptele tale, nici despre proiectele la care îți aduci din greu contribuția. Ei nu au de unde să știe câtă pasiune investești tu în acest sens, nu îți cunosc puterile sau resursele, ca atare bazează-te pe principiul taci și faci și abia la urmă le vei arăta tuturor ce ai realizat. Faptele vorbesc de la sine, ca atare mergi pe calea ta în stilul tău personal chiar dacă mulți, de pe margine, te critică sau te împing în alte direcții. Nu contează că lucrurile evoluează mai lent decât ar dori unii, deci nu te abate de la ritmul propriu. Tu ești pe calea cea bună: a ta!

Horoscop 12 aprilie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Te comporți ca o cloșcă ce stă permanent cu ochii pe puii ei, totul dintr-o nevoie mărită de control asupra celor pe care îi iubești. Sigur, iubirea e una, controlul e alta. Deci fă o distincție clară între cele două atitudini, că să nu exagerezi cu dorința de a face bine cu orice preț. Binele cu de-a sila nu e semn de iubire, ci de impunere a propriei voințe. Gândește-te și la ce-și dorește cel din fața ta, la ce îi place, la ce nu-i place, pentru că nu e obligatoriu să accepte intervenția ta, chiar dacă tu ai impresia că e iubire pură. Respectă-i libertatea de a spune nu, pentru că dacă nu acceptă gestul tău de iubire nu înseamnă că te iubește mai puțin. Vrea să-și controleze el propria sa viață!

Horoscop 12 aprilie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nu ești bine înțeles de unii care spun nu la tot ce le propui, semn că nu le-ai explicat foarte clar ce intenții ai. Vorbește-le pe înțelesul lor, concis și la obiect, nu te abate de la subiect, pentru că mesajul tău trebuie să fie perceput corect dacă nu vrei să se nască tensiuni inutile. Unii pot trata orice critică venită de la tine, chiar și una meritată, ca atac la persoană, tocmai de aceea trebuie să ai grijă ce cuvinte folosești. Nu-ți ascunde părerile, spune-le sincer în față, dar fă-o în așa fel încât să nu generezi supărări din cauza unor eventuale interpretări eronate. Nu-ți convine ceva? Exprimă-te liber, dar cu idei bine argumentate logic.

Peștilor le priește singurătatea de minune

Horoscop 12 aprilie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se citește pe chipul tău o mai mare siguranță, încredere deplină în ceea ce reprezinți, atitudine ce te va ajuta să duci la îndeplinire cu succes orice activitate care depinde de tine. Faptul că ești atât de sigur pe tine te susține în orice acțiune care necesită un consum mare de energie, care cere rezistență, voință și răbdare. Ai convingerea că la finalul acestui efort susținut te așteaptă un moment de glorie, care va încununa cu succes o etapă de lungă durată în care ai investit tot ce aveai mai bun. Cât timp te privești pe tine însuți cu un tonus atât de pozitiv, reușita nu e departe!

Horoscop 12 aprilie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu îți plac discuțiile în contradictoriu, dar nici nu știi să le aplanezi. Toată diplomația pe care o pui în joc de câte ori intri în contact cu persoanele mai nervoase din fire pare să fie inutilă, pentru că nu le poți domoli patimă cu care abordează orice subiect. Deși ești de părere că orice conflict poate fi aplanat dacă tonul este ținut pe un teren mai pașnic, ceilalți sunt de altă părere și acționează de fiecare dată agresiv, crezând că totul se rezolva prin forță. Încearcă să nu-i iriți mai mult decât ai putea suport!

Horoscop 12 aprilie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Singurătatea îți priește de minune, căci e în avantajul tău să te retragi în lumea ta pentru a medita asupra problemelor importante. Numai în liniște deplină, departe de iureșul lumii, poți găsi azi răspuns chiar și la cele mai complicate întrebări. O discuție între patru ochi cu o persoană mai în vârstă te va elucida în privința multor probleme existențiale în care te simți blocat de la o vreme, dar pe care nu ai avut curajul să le recunoști. Spune-i ce te doare, pentru că e acolo să te ajute, iar secretul e în siguranță la el!

Sursa foto: jurnalul