Horoscop 12 mai 2018. Taurii au prietenii alături, iar Peștii au planuri mari

Horoscopul zilei de sâmbătă, 12 mai 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 12 mai 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru că energia vitală este la cote joase ar fi bine să te ocupi astăzi numai de treburi ușoare. Acțiunile și discuțiile de taină cu cineva drag și de încredere, departe de ochii altora îți pot oferi informații utile necesare în domeniul profesional. Acceptă și sursele mai puțîn obișnuite, pentru că în acest mod afli detalii pe care nu le poți obține altfel. Unele afecțiuni ale sistemului circulator se pot evidenția neplăcut.

Horoscop 12 mai 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este o zi în care prietenii îți sunt alături. Unii te vor sfătui să călătorești în ținuturi îndepărtate, chiar în străînătate pentru a lucra sau pentru a studia. Alții te vor îndemna să abordezi un program de instruire personală sau profesională pentru a merge pe alte cărări ale vieții. Avalanșa de idei te poate obosi la un moment dat, de aceea fii prudent și selectează doar ceea ce simți tu că îți priește.

Horoscop 12 mai 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se întrezărește multă forfota în segmentul profesional. Șefii și colegii de muncă te vor solicită din plin, fie pentru a le oferi sfaturi sau sprijin propriu-zis în activitățile profesionale, fie pentru a-ți recunoaște meritele și a te laudă. În orice situație fii prudent și modest. Printre vorbe frumoase și gesturi de mulțumire există interese personale ascunse, care foarte curând vor ieși la iveală.

Horoscop 12 mai 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Activitățile culturale, planurile de călătorii, dialogurile cu oameni erudiți reprezintă subiectele principale ale zilei. Dacă ai să asculți cu interes ce îți povestesc alții vei avea multe de învățat, indiferent despre ce este vorba sau din partea cui provine informația. Spre finele zilei vei concluziona că ar fi bine să-ți modifici filozofia de viață pe alocuri. Împărtășește și celor dragi cele aflate.

Horoscop 12 mai 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Prima parte a zilei este favorabilă achitării facturilor, taxelor, datoriilor în general. Poți relaționa bine cu diverse instituții financiare sau cu pertenerul de viață pe tema bugetului comun. Ferește-te de cheltuieli hazardate! Însă, spre seară privește atent la situațiile în care eșți implicat. Dincolo de aparențe există detalii care astăzi le poți observă ușor. Ai nevoie și de o abordare spirituală a vieții.

Horoscop 12 mai 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Excelentă zi pentru a pune la punct detalii privitoare la acțiunile comune cu alții. Cu partenerul de viață poți stabili un nou stil de viață, un program comun în care să ieșiți în lume mai des, să stăți de vorba pe îndelete. În relațiile de muncă ai șanse să-ți impui ideile, să lămureșți chestiuni ale proiectelor comune care au nevoie de îmbunătățiri. Dar, aspectul care poate crea neplăceri sunt banii și bunurile administrate și folosite împreună.

Horoscop 12 mai 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ai mult spor astăzi în rezolvarea treburilor cotidiene. Fie că lucrezi la serviciu, fie că te ocupi de treburi gospodăreșți, totul îți va ieși foarte bine. Fii prudent totuși, pentru că există riscul să te suprasoliciți fizic și mental. Gândește-te la abordarea unui nou stil de viață, în care să incluzi momente regulate de odihnă și muncă. De asemenea, planificarea unor consultații medicale sunt de bun augur.

Horoscop 12 mai 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sunt șanse mari să te bucuri astăzi de compania persoanei iubite sau de copii. Chiar dacă pot apărea fluctuații emoționale și de aici niscai discuții aprinse, ai încredere că farmecul tău înnăscut și dorința sinceră de a-i ajută pe cei dragi te vor scoate la liman cu brio. Planurile trasate astăzi alături de ceilalți se vor materializa la momentul potrivit. De aceea fii atent la ce îți doreșți.

Horoscop 12 mai 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Dorința de a sta acasă, printre obiectele și oamenii dragi este mare și cu șanse de a se îndeplini. Te poți descurcă foarte bine și cu activitățile de la serviciu, dacă îți planifici încă de dimineață ce anume este prioritar să faci. Planurile domestice, fie pentru reparații, fie pentru achiziții valoroase patrimoniale, gândite și asumate bine acum se vor realiza întocmai la momentul potrivit.

Horoscop 12 mai 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

O mulțime de gânduri îți trec prin minte, care mai de care mai năstrușnice. Forfota mentală va atrage în preajma ta oameni pe aceeași lungime de undă cu ține, asta însemnând că sunt posibile întâlniri și dialoguri ample. Indiferent de interlocutor sau de tema abordată, la o privire atentă vei constată că obții informații utile pentru remodelarea personalității tale. Spre seară, liniștește-ți sufletul cu o lectură amuzantă.

Horoscop 12 mai 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Se pare că ți se rotunjesc binișor veniturile din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Astfel că apare și dorința de a cheltui pe diverse. Însă, membrii familiei ar putea avea nevoie de ajutorul tău material. Alcătuiește o lista de priorități personale și apoi află nevoile celor dragi. Ferește-te de a te hazarda în cheltuieli care te depășesc! Spre seară, ți-ar prinde bine un masaj, o saună sau o plimbare în aer liber.

Horoscop 12 mai 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Propune-ți planuri mari, în special vizavi de dezvoltarea ta personală. Chiar dacă stările tale de spirit sunt fluctuante, cu puțîn efort și bunăvoința poți depăși totul cu bine. Sunt momente favorabile mai mult activităților sufletești, personale, astfel că relațiile cu ceilalți și activitățile comune cu aceștia pot înregistra neplăceri. Spre seară plimbă-te în aer liber sau stai de vorba cu cineva drag.

Sursa foto: jurnalul