Horoscop 12 septembrie 2018. Gemenii se aleg cu niște câștiguri suplimentare, iar Leii stau excelent la capitolul comunicare

Horoscopul zilei de miercuri, 12 septembrie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii se aleg cu niște câștiguri suplimentare

Horoscop 12 septembrie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astăzi vă veți bucură de sprijinul financiar discret al unei persoane care preferă să rămână în culise și să urmărească atent destinația banilor donați. O atitudine mentală corectă influențează starea sănătății; asta presupune să va examinați emoțiile, să iertați pe toată lumea, să va iertați și pe dumneavoastră și să aveți credință.Veți visa o contopire profundă, nu doar cu celălalt, ci cu toți oamenii, care să transceadă definițiile înguste ale profesiei, sexului, vârstei și originii etnice. Momentul acesta indică cel mai favorabil context pentru a lucra direct cu superiorii dumneavoastră ierarhici; îmbinați creativitatea cu viziunea realistă pe termen lung.

Horoscop 12 septembrie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este o zi potrivită pentru reglarea afacerilor bănești care va determina să va împărtășiți succesele și să va bucurați de ele împreună cu prietenii.Va ocupați de corpul dumneavoastră, îndeosebi de piele, deoarece, în ultimul timp, au înflorit practicile medicale alternative. O influență pozitivă asupra vieții de cuplu o exercită compania prietenilor și ieșirile în lume împreună cu ei. Atrageți simpatia șefilor și asta are că urmare creșterea șanselor de a fi promovați, însă este nevoie să vă demonstrați creativitatea.

Horoscop 12 septembrie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Să te alegi cu niște câștiguri suplimentare, în avantajul intereselor tale, înseamnă să obții progrese semnificative în rezolvarea unor chestiuni bănești. Odihna și îngrijire corporală dau rezultate foarte bune, este bine să va luați un concediu de odihnă și să mergeți într-o stațiune montană. Luna în semnul dumneavoastră va echilibrează, astfel încât să puteți duce discuții productive în relația de dragoste sau în intenția unei călătorii de relaxare.După progresul realizat, va sfătuim să duceți la bun sfârșit tot ce a rămas nefinalizat din proiectele dumneavoastră trecute.

Leii stau excelent la capitolul comunicare

Horoscop 12 septembrie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Una dintre afacerile sau investițiile dumneavoastră poate culmina la mijlocul zilei, mai ales dacă în această acțiune este implicat și un bărbat înțelept din familie. Ziua este favorabilă pentru a va trata de afecțiunile dumneavoastră cronice: armonizarea glandelor endocrine, mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, funcționarea corectă a pancreasului. Cariera dumneavoastră ia avânt, vă puteți implica cu folos în proiecte cu caracter social și umanitar.

Horoscop 12 septembrie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Deși ‘banii nu aduc fericirea’, în următoarea etapă, din perspectiva astrologiei financiare, aveți predispoziție spre câștiguri substanțiale din muncă proprie.  Avântul primăvăratec va priește, stați grozav la capitolul comunicare și va exprimați deschis sentimentele față de persoana iubită. Susținuți de o puternică ambiție și de o energie venită din înălțimi, va mobilizați forțele pentru a va realiza proiectele la care sunteți angajați.

Horoscop 12 septembrie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Combinația energetică dintre Venus și Jupiter are că rezultat o zi ideală pentru câștiguri materiale și bănești. Dormiți bine, drept pentru care veți avea o mare poftă de muncă și de distracții. Perioada este promițătoare în căutarea unei relații, întâlnirile pot fi cu totul surprinzătoare sau intermediate de vreun prieten. Câștigați din ce în ce mai multă prestanța în ochii lumii, cu o condiție să depuneți puțin mai mult efort.

Săgetătorii pun mâna pe o moștenire

Horoscop 12 septembrie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Invențiile pe care le-ați făcut în ultimul timp s-au dovedit a fi spornice, încât va bucurați de câștiguri neașteptate, stârnind un vârtej existențial. Atitudinea pozitivă în față vieții se traduce mereu printr-o amliorare a stării de sănătate a dumneavoastră. În cuplurile stabile este bine să va exercitati talentul de a ascultă ce spune și celălalt și, în felul acesta, puteți discuta cu folos cu partenerul de cuplu care va va aprecia și mai mult. Vi se promite o transformare uluitoare în bine, cu o viață profesională aglomerată, dar triumfătoare.

Horoscop 12 septembrie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Bucuriile devin productive, este recomandabil să negociați și să semnați contracte, iar calea se netezește către câștig. O atitudine mentală corectă influențează starea sănătății; asta presupune să va examinați emoțiile, să iertați pe toată lumea, să va iertați și pe dumneavoastră și să aveți credință. Un nou romantism cu Neptun va da naștere pentru dumneavoastră unor relații profunde, unor uniuni sufletești, unei empatii și receptivități față de aproapele dumneavoastră. Succesul va veni ușor și va va lasă cu gură căscată, dar să aveți luciditate, hărnicie, prezența de spirit, atunci când energiile bune va vor propulsa în vârf.

Horoscop 12 septembrie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Partea care va revine dintr-o moștenire sau din accesarea unor resurse ale familiei poate fi instrumentul în reușită spectaculoasă a unei afaceri. Asigurați-va că aveți un somn bun și suficient că durata și veți avea parte de un efect secundar pozitiv: creșterea rezistenței sistemului imunitar. Veștile sunt bune, căci romantismul și intensitatea pasională își dau mâna în ceea ce va privește. Steaua uluitor de norocoasă va ajută să primiți recunoașterea profesională pe care o meritați sau pentru care ați muncit în șir.

Peștii au o sănătate de invidiat

Horoscop 12 septembrie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Aveți ocazia de a câștigă sume mari de bani și, astfel, să va consolidați situația financiară, care va ajută să va asigurați confortul, ceea ce înseamnă o altă etapă de viață. Nu luați în considerație factorii de stres, relaxați-va și astfel veți fi mulțumiți de starea dumneavoastră de sănătate. Dacă visați la o nouă iubire, șansele de a întâlni o persoană cu care să fiți pe aceeași lungime de undă vor crește simțitor. Trăiți un moment prielnic pentru a va găși un job nou, pentru a schimbă orientarea profesională spre folosul dumneavoastră.

Horoscop 12 septembrie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vi se oferă o frumoasă ocazie de investiție care are drept rezultat câștiguri materiale și financiare. Vești bune pentru aceia dintre dumneavoastră care au făcut eforturi minime de a-și întreține sănătatea, ei vor fi în mare formă. Perioada este promițătoare în căutarea unei relații, întâlnirile pot fi cu totul surprinzătoare sau intermediate de vreun prieten. Gândiți pozitiv, sunteți optimiști și sunteți mai dispuși să va implicați în tot felul de proiecte noi.

Horoscop 12 septembrie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Prin amici aveți posibilitatea de a atrage noi resurse în afacerile dumneavoastră și nu este vorba de sume mici sau modice; băncile tind să va creditez cu generozitate. Fugă de durere e tot o formă de evaziune, va mândriți cu o sănătate exemplară, demnă de invidiat. Celibatari sau în cuplu, veți avea suficiente ocazii care să va confirme puterea de seducție. Sfătuiți-vă în taină cu aliații dumneavoastră de la serviciu; împreună puteți elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa în carieră.

Sursa foto: jurnalul