Horoscop 13 decembrie 2017. Schimbări în stilul de viață și multă incertitudine

Horoscopul zilei de miercuri, 13 decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii se gândesc să-și schimbe stilul de viață

Horoscop 13 decembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astăzi, relația de cuplu poate cunoaște o stabilizare și armonizare. Asta pentru că va faceți planuri frumoase împreună și aveți încredere în viitor. Poate fi un moment de visare, de depășire a limitelor și granițelor. Asta te motivează să te uiți la posibilități noi de a merge mai departe schimbând parametrii de gândire.

Horoscop 13 decembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Experiențele din sfera muncii și sănătății pot crea liniște interioară și armonie cu cei din jur. Chiar dacă te gândești la o schimbare a stilului de viață și a atitudinii față de sarcinile zilnice, totul decurge cu mai multă pace și naturalețe decât altădată. Ai nevoie de echilibru între viața de familie și cea profesională. Tot ce se întâmplă acum este pentru crearea acestui echilibru.

Horoscop 13 decembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru tine, astăzi poate fi o zi de iubire primită și dăruită, o zi dedicată persoanei iubite și/sau copiilor, dar și pasiunii, bucuriei, creativității. Ți-e mult mai clar acum care este drumul pe care vrei să-l urmezi pe termen lung. E momentul să pui în practică alegerile făcute deja în interior, cu încredere și curaj.

Racii trebuie să facă niște alegeri clare

Horoscop 13 decembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

E momentul adevărului și a unor alegeri mai clare în ce privește o situație familială, relația de cuplu, casă și căminul. Astăzi, chiar dacă încă te încearcă un sentiment de nerăbdare și nu ți-e prea clar ce se zărește la orizont, e necesar să recunoști care sunt schimbările benefice, care sunt nevoile tale reale și pașii potriviți de acum încolo.

Horoscop 13 decembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Luna în Balanță stă astăzi în zona comunicării și te invită să găseșți calea cea mai potrivită și cât mai delicată de a-ți transmite mesajele, fără însă a denatura adevărul și fără compromisuri. Este o zi a negocierii prin definiție, de aceea, inclusiv cu ține e nevoie să negociezi, pentru a-ți fi cât mai ușor indiferent ce intenționezi să faci.

Horoscop 13 decembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Capeți tot mai multă claritate cu privire la derularea unor proiecte sau la relațiile ce constituie un sprijin real pentru a-ți urma visele. Siguranța financiară devine subiectul central al zilei. Ai nevoie să regandesti niște strategii de câștiguri și cheltuieli, astfel încât să aduci mai multă împlinire în acest segment.

Scorpionii se distanțează de lume

Horoscop 13 decembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Din punct de vedere profesional și financiar, lucrurile se clarifică în aceste zile, adică începi să înțelegi la ce ți-au folosit experiențele și, poate, blocajele, din ultimele săptămâni. Cu alte cuvinte, îți vine inima la loc, pentru că începi să zărești posibilități de ascensiune și progres. Relațional, însă, e nevoie de prudență, pentru că există cutremure la nivel de fundație. Va trebui să lămurești unele aspecte mai vechi.

Horoscop 13 decembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cu Luna în Balanță, pentru tine devine vital să iei distanță de lume, de zgomot și agitație. Cu cât te implici mai puțin în exterior și îți iei timp pentru tine, cu atât mai multe răspunsuri și mesaje vei primi. Mai cu seamă că acum ți se face clar ce vrei să faci cu viața ta și care e direcția în care să te îndrepți.

Horoscop 13 decembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Luna în Balanță activează zona relațiilor sociale și a publicității. Astăzi, chiar dacă ești foarte deschis către relații noi, ascultă-ți intuiția și nu te lasă distras de promisiuni fără o baza reală sau de atitudinea schimbătoare a celor din jur. S-ar putea să ai sentimentul că nu poți conta pe nimeni cu adevărat, așa că e nevoie să te concentrezi mai mult pe ceea ce poți tu face.

Vărsătorii sunt încercați de incertitudine

Horoscop 13 decembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Pentru tine este o zi a puterii și autorității, a statutului și imaginii. S-ar putea să fii pus în situația de a-ți apară locul, poziția sau măcar punctul de vedere, în față unor persoane cu autoritate. În orice caz, ai nevoie de prezența de spirit, atenție, dar și flexibilitate și disponibilitatea de a negocia absolut orice ți se cere.

Horoscop 13 decembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

E posibil să ai un sentiment acut de incertitudine cu privire la viitor. Mai ales prin prisma relației de cuplu care se cere reformulată în următoarea perioadă. Dar și prin cea a colaborărilor și imaginii publice care sunt supuse schimbărilor și ajustărilor. Cel puțin ți-e din ce în ce mai clar care este registrul potrivit în care să funcționezi, profesional vorbind.

Horoscop 13 decembrie 2017 Peșți (19 februarie – 20 martie)

Zona finanțelor cunoaște astăzi un început de stabilizare, prin sprijinul acordat de oameni care te apreciază sau chiar prin propuneri pe care deja de primești, legat de carieră. Acum este momentul să profiți de un context favorabil și să găsești soluțiile necesare pentru a înainta, folosindu-te de creativitate și intuiție.

Sursa foto: jurnalul