Horoscop 13 februarie 2018. Evită provocările, fii atent la sfaturile primite și dă dovadă de tact

Horoscopul zilei de marți, 13 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii trebuie să vorbească foarte puțin și atent!

Horoscop 13 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi foarte importantă în plan socio-profesional. Sunt posibile discuții cu șefii sau oficialii unor instituții, însă pe ton ridicat și cu multă implicare emoțională. Fii prudent și contolează-ți reacțiile, pentru că există riscul să strici relații și situații bune. Este o perioadă delicată vizavi de statutul tău profesional și de imaginea ta în ochii celorlalți. Seara îți va aduce liniște acasă, printre membrii familiei.

Horoscop 13 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Multă forfotă mentală întreaga zi! Este bine să-ți ordonezi gândurile, să te concentrezi pe treburile prioritare și mai ales să vorbeșți puțin. În urma evenimentelor petrecute în această perioada, unele idei, concepții, filozofia ta de viață vor avea nevoie de schimbări importante. Însă acum trebuie doar să punctezi esențialul și să lași deciziile mărețe pentru următoarele zile. Spre seară relaxează-te cu o lectură bună.

Horoscop 13 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se întrezăresc schimbări la capitolul financiar, partea care vizează banii și bunurile folosite și administrate în comun cu alții. Iluzia câștigurilor ușoare sau a planurilor de investiții pe termen lung trebuie să o eviți. Chiar dacă la prima vedere crezi că te vei descurca cu toate cheltuielile, destul de rapid poți constata că te afli pe nisipuri mișcătoare. Rezumă-te numai la strictul necesar și joacă cinstit față de ceilalți.

Fecioarele trebuie să dea dovadă de tact și înțelepciune

Horoscop 13 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Multe răsturnări de situație se întrezăresc în relația cu partenerul de viață și cu partenerii profesionali. Totuși, astăzi vei simți adieri ale schimbării, însă suflul concret va apărea pe parcursul următoarelor zile. Fii prudent în toate aceste tipuri de relații. Chiar dacă senzația că lucrurile îți scapă de sub control este pregnantă ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.

Horoscop 13 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Locul de muncă este o zona sensibilă astăzi, deoarece se ivesc aspecte noi. Cumva există o ruptură între tine și colegi în activitatea profesională propriu-zisă. Este dificil să te implici că până acum în tot ce ține de serviciu, dar va trebuie totuși să depui eforturi în acest sens. Nu forța nota, lucrează cât poți și la nevoie cere sprijinul cuiva de încredere. Sănătatea este vulnerabilă, indicat fiind să te îngrijeșți serios.

Horoscop 13 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relațiile sentimentale te provoacă să le acorzi atenție, timp, efort și chiar resurse materiale. Ori persoana iubita, ori copiii roiesc în preajma ta, însă nu cum ți-ai dori tu. Fiecare are treburile lui și nu pot răspunde astăzi nevoilor tale afective. Cu siguranță aceștia nutresc sentimente bune față de tine, dar nu se pot exprimă când vrei tu sau cum vrei tu. Fii înțelegător, răbdător și oferă-le tu ce îți doreșți tu de la ei.

Scorpionii nu trebuie să se lase provocați

Horoscop 13 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Este o zi potrivită activităților domestice și relaționării cu membrii familiei. Chiar dacă la început pare că totul iese anapoda, pe măsură ce se scurg orele zilei vor apărea și succese importante. Mărul discordiei îl reprezintă banii și bunurile patrimoniale, dar și faptul că ești repezit în vorbire și nu ai răbdare să asculți opiniile celorlalți. Ferește-te de griji și de a te implica în treburi care nu te privesc.

Horoscop 13 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astăzi ești un bun povestitor, însă ai grijă să nu spui lucruri parțial adevărate sau să exagerezi cu prezentarea aventurilor tale din ultimele zile. Multă lume roieste în preajma ta și unii vor dori sfaturi, alții pur și simplu vor fi gură-cască, iar alții vor încerca să te provoace cu banalități. Menține-ți tonusul și nu te lasă impresionat de toate acestea. Călătoriile pe distanțe scurte, dar și studiile sunt de luat în calcul.

Horoscop 13 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Atenția îți va fi atrasă de veniturile pe care le obții din activitatea desfășurată la serviciu. Temerile sunt majore vizavi de faptul că banii vin în salturi, condițiile de muncă par scăpate de sub control, iar dialogurile colegiale pe tema salarizării lasă mult de dorit. Și totuși, deocamdată ai suficiente resurse materiale pentru a depăși cu bine această perioadă. Depinde numai de tine să gândeșți pozitiv.

Peștii trebuie să țină cont de sfaturile primite

Horoscop 13 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Provocările sunt multe și mărunte, însă numai tu îți poți ordona gândurile și activitățile astfel încât să depășești ziua cu bine. Energiile astrale sunt fluctuante și de aici și starea ta de spirit este la fel. Detașează-te de tot și toate și privește atent la viața ta. Alcătuiește o lista cu aspectele plăcute, dar și una cu cele mai puțin plăcute. Apoi caută soluții pentru îmbunătățirea lor. Vei fi surprins cât de bine te vei descurca.

Horoscop 13 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ar fi bine să-ți dozezi eforturile, pentru că energia vitală este fluctuantă, existând riscul accentuării unor afecțiuni. Paleta de senzații pe care o experimentezi astăzi este generată de temeri ascunse care acum, după multă vreme ies la iveală sub diverse forme. Partea bună constă în faptul că poți sta față în față cu necunoscutul și poți obține înțelegerea și ameliorarea unor nemulțumiri vechi.

Horoscop 13 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Relațiile cu prietenii, dar și cu susțînătorii din mediul profesional în care activezi sunt interesante pe de o parte, iar pe de altă parte generatoare de temeri profunde. Vizate sunt în primul rând felul tău de a fi în cadrul unui grup de lucru sau în cadrul unui grup de prieteni alcătuit demult. Fii prudent în aceste relații și ține cont de sfaturile celorlalți, chiar dacă la prima vedere îți displac. Sâmburele de adevăr îl vei descoperi curând.

Sursa foto: jurnalul