Horoscop 13 ianuarie 2018. Atenție la profitori! N-ar strica un pic de calm și armonie

Horoscopul zilei de sâmbătă, 13 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii trebuie să aibă grijă la profitori

Horoscop 13 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Tendința de a evada în lumea ideilor sau a zonei spirituale se face cu ușurință remarcată astăzi, neavând prea multă răbdare pentru activitățile mundane. Iar acest lucru poate fi folosit cu succes doar pentru a filosofa. Totuși, nu încerca să ajustezi realitatea la nevoile tale emoționale, mai ales când îți impui o ștacheta greu de atins. Stabilește-ți niște limite și ia lucrurile pe rând.

Horoscop 13 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astăzi ești provocat să nu mai iei lucrurile de bune și să acorzi mai multă atenție zonei financiare, detaliile făcând diferența dintre un plan de afaceri pus la punct și unul vag. În plus, fii atent cu cine eșți generos, existând destui care vor să profite. Este posibil să fii mai pretențios în alegerea prietenilor intimi, alegându-i doar pe cei cu care împărtășeșți aceleași idealuri.

Horoscop 13 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

N-ar strica să-ți aminteșți astăzi cât de bine poți stăpâni arta comunicării, mai ales în momentele în care nu crezi că poți convinge persoanele din jurul tău. Trebuie doar să nu te limitezi la viziuni de ansamblu și să câștigi încrederea potențialilor parteneri prin proiecte clare, bine structurate. Prioritizează-ți interesele și fii atent la tendința de a deveni combativ când nu e cazul.

Fecioarele trebuie să fie calme 

Horoscop 13 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Predispoziția de a intra în dispute la locul de muncă precum și prea puțină răbdare pentru a urma un program de rutină recomandă o concentrare a energiei mai degrabă spre proiecte individuale, în liniștea spațiului personal. Totuși, cum emoțiile par să-ți dirijeze orice acțiune, ar fi indicat să-ți faci timp pentru relaxare în mijlocul naturii sau pentru o activitate deconectantă.

Horoscop 13 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Astăzi, ar fi ideal dacă ai avea mai multă încredere în capacitatea de a-ți fructifica propriile talente decât a cauta soluții riscante, despre care nu știi prea multe detalii, în special în sectorul financiar. Chiar și interacțiunea cu persoana iubita te provoacă la o anume maturitate a deciziilor, fără a încerca să evadezi când lucrurile nu mai par a fi ceea ce sperai.

Horoscop 13 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Responsabilitățile domestice ar putea fi percepute astăzi că pe o povară, nefiind excluse tensiuni cu partenerul de cuplu și riposte rapide. Însă, dacă nu te lași condus de emoții și nu cauți vinovați, ai șanse mari să găseșți soluții originale pentru a te degreva rapid și a te bucura și de compania celor dragi. Calmul și armonia ar trebui să fie pe lista ta de priorități.

Scorpionii trebuie să-și tempereze tendințele impulsive

Horoscop 13 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Exprimările vagi sau tendința de interiorizare ar putea să-ți creeze dificultăți la locul de muncă, neînțelegând ce au alții cu tine. Însă de vină este doar un moment de slabă concentrare, în plus fiind destul de iritabil dacă ești constrâns de diverse conjuncturi. Dacă te mobilizezi și totuși reușeșți să-ți pui în ordine ideile, ai lucruri interesante cu care poți atrage atenția.

Horoscop 13 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astăzi ar fi recomandat să trasezi niște limite cât mai clare în ceea ce privește riscurile financiare pe care dorești să ți le asumi, adoptând o atitudine pragmatică și responsabilă. Tendințele impulsive ar trebui temperate, mai ales dacă sunt în joc atașamente emoționale, astfel putând evita conflicte atât cu copiii cât și cu persoana iubită, lăsând deciziile pentru zilele când vei fi obiectiv.

Horoscop 13 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Cu Luna aflată în semnul tău, ai parte de energie din plin dar și de o emotivitate crescută, trecând prin diverse stări de dispoziție. Tocmai de aceea ar fi indicat să nu te inflamezi din orice, iritând întreaga familie, mai ales când lucrurile nu merg în ritmul dorit. Oricum, tendința este de a exagera și de a lua decizii nu tocmai practice, așa că mai bine încerci să treci mai ușor peste acest răstimp.

Capricornii sunt o companie mai puțin plăcută

Horoscop 13 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Turbulențele de natură emoțională și tendința de a te închide în tine te pot face astăzi o companie mai puțin plăcută, însă acest răstimp are și el rostul său. Analizează în liniște sentimentele care stau la baza acțiunilor tale, chiar dacă întâmpini confuzie în definirea scopurilor. Poți apela la cineva apropiat pentru a-ți descarcă sufletul sau eșți solicitat pentru asta, însă sinceritatea totală va fi o provocare.

Horoscop 13 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Chiar dacă ești activ prezent printre prietenii tăi, o doză de îndoială te însoțește, fiind destul de selectiv în privința celor ce-ți stau alături și te susțin dar și cu planurile pe care le ai în vedere. Generozitatea ta ar putea fi ușor exploatată de cei ce-ți solicită ajutorul, demersurile financiare fiind de evitat, mai ales că de multe ori, există motive nesincere sau cel puțin risc de confuzii.

Horoscop 13 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Astăzi, nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii privind carieră și direcția în viață în general. Cel mult, pentru a nu-ți risipi energia cu tot felul de scenarii realiste sau nu, ar fi indicat să te concentrezi pe câte un lucru, pe rând. Astfel, riscul de insatisfacție scade, la fel și consumul nervos. Până nu se limpezesc apele, e bine să te lași răbdător purtat de curent.

Sursa foto: jurnalul