Horoscop 13 noiembrie 2017. Nu turna gaz pe foc și continuă drumul ales

Horoscop 13 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete aferente zilei de luni 13 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie în parte.

Taurii nu trebuie să toarne gaz pe foc

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

E o plăcere să îți aduci aminte, din când în când, ce rol important au jucat alții în viață ta. Vin și astfel de momente de bilanț când ai ocazia să-ți arăți recunoștință față de cei care te-au sprijinit când ai avut mai mare nevoie. O faci cu sinceritate și cu iubire. Ești conștient că, fără intervențiile lor, cândva, în momentele cheie ale existenței tale, ai fi pierdut timp și energie pentru a depăși singur acele hopuri. Ei au fost alături de ține cu un sfat sau cu o mână de ajutor și ai trecut peste toate mai repede. Va veni ziua când te vei putea achita de aceste datorii. Va există și un moment în care le poți întoarce serviciile cu bucurie că poți fi și tu de ajutor în același mod.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu turna gaz pe foc peste o situație cu iz negativ, că nu cumva să amplifici și mai mult emoția. Te afli într-un mediu încărcat de energii neplăcute și tu le simți acum mai puternic, pentru că rezonezi mult mai ușor la lucrurile neplăcute din jur. Nu le da mai multă atenție decât merită, pentru că, știi cum se spune: nu alimenta cu energie ceva care nu-ți place pentru că va crește în intensitate. Dacă ignori acel hop, dacă te prefaci că nu vezi nimic rău în ceea ce se petrece în preajma ta, dacă nu dai atenție lucrurilor care nu vor să meargă orice le-ai face, practic nu le lași să se manifeste și ele vor trece pe lângă ține fără a avea efecte nefaste.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai un presentiment din ce în ce mai puternic legat de un eveniment care ar putea avea un efect bombă asupra ta. Tocmai pentru că primești deja unele avertismente subtile, te poți pregăti sufletește că să-i faci față cu brio. Nu te ia prin surprindere schimbarea care se apropie – chiar dacă te poate duce într-o cu totul altă direcție decât ai sperat – dacă încerci să fii flexibil și curgător că apa astfel încât să te adaptezi imediat pe noul făgaș. Dacă te fixezi pe un unic sens și acesta nu e momentan accesibil, bați pasul pe loc și suferi inutil. Lasă-te purtat într-acolo unde curentul te duce în mod firesc.

Racii sunt gata de o schimbare majoră

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este momentul în care decizi o schimbare de proporții în viață ta, numai că acum e doar startul. Rezultatele se vor arată mult mai târziu, dar este foarte important momentul deciziei. Practic, așa cum îți așterni acum, așa vei dormi, tocmai de aceea nu trebuie să iei decizia la voia întâmplării. Trebuie să-ți iei toate măsurile necesare pentru a ajunge la roade de care să fii mândru. Lucrurile bune se clădesc mai lent, și așa simți și astăzi, când vezi ce greu se ajunge la scopul propus, dar ești convins că ești pe calea cea bună.

Leu (23 iulie – 22 august)

Banii trebuie puși frumos pe căprării pentru a achita toate dările lunii, ba au mai rămas și câteva restante. Fii foarte cumpătat când vine vorba de cheltuieli, administrează-ți bugetul cu grijă, deoarece ai mai multe plăti de făcut în scurt timp și dacă dai banii într-o singură direcție, nu vei mai ști cum să o scoți la capăt. Prudență și mai ales talentul de administrator al propriilor resurse se vor dovedi a fi cheia acestei probleme. Vei reuși să ții totul pe un teren echilibrat, fără a genera alte crize.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Sentimentul de protecție pe care îl ai este exact ce aveai nevoie pentru a îndrăzni să faci o mare schimbare în viață ta. Până mai ieri erai nesigur, neclar, nu știai prea bine ce ai de făcut sau dacă e bine ceea ce intenționezi să pornești. S-au adunat o serie de factori care te susțin în direcția aleasă. Primul lucru pentru a pași pe acest drum e să privești în spate să vezi ce cari după ține inutil, de ce te poți detașat sau descotorosi, pentru că duci după ține amintiri, resentimente, regrete, emoții care nu-ți mai servesc la nimic. Ești pe drumul cel bun, dar evoluția depinde enorm de felul cum arunci balastul inutil peste bord., pentru că abia după aceea începe ascensiunea!

Scorpionii își urmează drumul stabilit

Balanța (22 septembrie – 22 octombrie)

Banii sunt făcuți să circule și nu vei dori să stai prea mult cu ei în pușculiță. Dacă un prieten aflat în impas te roagă să-l ajuți cu bani, o vei face fără să stai pe gânduri, mai ales că ai o suma acumulată în așteptare în cont. Ai maximă încredere că îți va da banii înapoi și te bazezi pe bună voastră prietenie. Însă nu strică să ceri și niște garanții pentru ceea ce-i oferi. Își va returna el datoria, dar nu atât de repede pe cât promite acum.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Spune ce ai decis, fără să te gândești la ce va spune lumea despre alegerile făcute. Sunt deciziile tale și pentru mulți par ciudate, fantasmagorice, nerealiste, dar tu crezi în ele și le vei urmă cu sfințenie. Tu te bazezi pe flerul personal, nu pe părerea lumii, deci ești pregătit să îți asumi deciziile ciudate și căile originale care vor duce acolo unde speri. Dacă vezi că unii te judecă pentru alegerile făcute, da-le apă la moară și razi alături de ei despre nebunia de care dai dovadă, dar nu te abate de la ce ai ales. Tu prevezi deja rezultatele în perspectiva și arată promițător!

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este o zi banală, în fond, care nu aduce nimic ieșit din comun, dar care ție îți convine de minune prin calmul și rutină ei. Te ocupi de lucruri statice, sedentare, dar pesemne că tu chiar aveai nevoie de un astfel de ritm mai lent pentru a ieși din stresul ultimei perioade. Cât timp nu apare nimic care să-ți dea peste cap tihna aparență, e o zi bună, deci profită de calmul care se lasă peste multe planuri din viață ta. Dacă îți permiți o zi complet liberă, fără nici un fel de efort, ar fi în beneficiul tău pentru a-ți reîncarcă bateriile. Ai nevoie de odihnă și ceva mai multă liniște!

Vărsătorii se îndreaptă către cele sfinte

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Daca vezi că nimic nu mai înaintează urmând propriile tale idei, ar fi bine să ceri ajutor de la alții. Ai putea întâlni azi pe cineva care se va dovedi a fi cel mai eficient ghid pentru ține, în situația de față, că atare nu te crampona doar de propriile principii. Sunt momente când a apela la alții și, mai ales, a respectă părerile lor, e salvator, așa cum se va întâmplă și astăzi. Lasă încăpățânarea la o parte și orgoliul că te descurci și singur și ascultă ce spune celălalt. Fie că-i ceri tu direct sfatul sau ți-l oferă printr-un concurs de împrejurări favorabil ție, vei vedea ce folositoare e intervenția să!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Azi ai putea găsi multă înțelegere în lucruri sfinte, că atare deschide un drum mai larg spre spiritualitate. Dacă simți nevoia să mergi din nou la biserica sau doar să te rogi acasă în intimitate, efectul este același și simți cum sufletul tău se eliberează de întrebări și dileme. Discuția foarte serioasă pe care o ai cu ceilalți va avea și asupra lor efect eliberator, pentru că știi să asculți și, mai ales, știi să dai povețe înțelepte, desprinse din experiență ta de viață. Ești un interlocutor de nădejde de la care oricine are ceva de învățat.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu te juca așa cu vorbele, mai ales dacă în față ta se află o persoană pesimistă care are tendința de a trata orice cuvânt că pe un atac la persoană. Glumele trebuie spuse într-o formă clară, care să nu nască interpretări eronate, deci fii foarte atent la ce ton folosești atunci când faci cuiva o poantă sau vrei să ironizezi o situație delicată. Ar putea înțelege altceva din glumă ta și după aceea nu vei mai ști cum să dregi busuiocul. Nu te lua de defectele sau slăbiciunile unora, pentru că îi poți răni profund.

Sursa foto: jurnalul