Horoscop 14 aprilie 2019. Fecioarele simt nevoia de detașare, iar Berbecii sunt invitați la o petrecere

Horoscopul zilei de duminică, 14 aprilie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 14 aprilie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se pare că vei fi invitat la o petrecere sau tu vei organiza una pentru cei dragi. Oricum, cheful de aventuri si bucuria de a trăi vor fi accentuate. Persoana iubita sau copiii iti pot umbri starile interioare, dar cu prudenta si detasare poti depasi totul cu bine. Atentie la prieteni si protectori! In aparenta aceste personaje par ca iti sunt alaturi, insa retine ca doar in aparență. Ține cont și de ceilalți, evită excesele și alege-ți vorbele cu grijă!

Horoscop 14 aprilie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Treburile gospadaresti si membrii familiei te asteapta. Ai spor la curateniile generale si la verificarea spatiului de locuit pentru a vedea daca este nevoie de reparatii sau imbunatatiri. Se pot produce avarii de tot felul. Pe undeva ai senzatia ca nu iti gasesti locul nici acasa, nici in alta parte, insa controleaza-ti impulsurile si evita suprasolicitarea mentala. Dialogul cu membrii familiei și confortul casei te ajută mult și bine.

Horoscop 14 aprilie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Influxurile astrale de la finalul acestei săptămâni te indeamna fie sa pleci intr-o excursie, sau macar intr-o vizita la cineva apropiat, fie sa stai acasa. Sunt favorizate călătoriile pe distanțe scurte și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. De reținut cele aflate sau dezbătute în aceste zile, întrucât îți vor fi de mare folos cât de curând. Însă, tu evită să vorbești despre tine și despre planurile tale. Unii îți pot crea neplăceri și piedici gratuite.

Horoscop 14 aprilie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Totul se invarte in jurul banilor la sfarsitul acestei saptamani. La o privire atenta in domeniul profesional poti constata ca exista un dezechilibru intre cat si cum muncesti tu si ce rasplata primesti. Este o perioada delicata din punct de vedere financiar, asa incat evita cheltuielile nefondate. Pe de alta parte poti primi un cadou, o suma de bani, atentii marunte, dar suficiente cat sa te incante. Atentie la sanatate si la dusmanii ascunsi!

Horoscop 14 aprilie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Ar trebui să te simți în elementul tău, pentru ca primești energie astrală din belșug. Esti tentat sa te implici in mai multe treburi deodata, de aceea fii prudent. Relatiile cu ceilalti, in special relația cu partenerul de viata sunt distorsionate. Dialogurile sunt recomandate, insa cu greu se va putea cădea la pace. Selectează prioritățile tale personale și evită implicarea în viața altora. Tu ai intenții bune, însă unii te înțeleg greșit.

Horoscop 14 aprilie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

La finalul acestei saptamani astrele iti recomanda detasare de forfota cotidiana, retragere in locuri linistite si somn. Sanatatea este vulnerabila pe toate segmentelele corpului. Inca exista un fond predispus la neplaceri medicale, greu de localizat sau remediat. De evitat consultațiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Sunt momente favorabile de a sta de vorbă mai mult cu tine însuți. Revelațiile vor fi uimitoare.

Horoscop 14 aprilie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Relațiile cu prietenii și cu persoanele din anturajul socio-profesionale sunt foarte dinamice în aceste zile de weekend. Dialogurile cu acestia iti pot oferi o perspectiva interesanta asupra problemelor cu care te confrunti in prezent. Evită să-ți divulgi secretele si planurile de viitor. Pe de alta parte, relatiile cu persoana iubita este incordata si esti tentat sa ceri ajutorul altora. Bine ar fi să-ți acorzi momente de singuratate in care sa analizezi bine lucrurile si sa decizi tu singur in consecință.

Horoscop 14 aprilie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Esti chemat la rampă la finalul acestei săptămâni. Poti participa la evenimente mondene sau macar la o reuniune cu multa lume. Pozitia ta sociala si imaginea in ochii celorlalti poate avea de suferit, de aceea fii prudent. Pe de alta parte, familia nu te sustine in demersurile tale sociale. Rezerva-ti momente pentru treburile gospodaresti si pentru discutii cu cei dragi. Forfota din jurul tău te poate obosi, de aceea selectează prioritățile.

Horoscop 14 aprilie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

La finalul acestei săptămâni sunt favorizate activitățile culturale, cele care îți rafinează sufletul și îți măresc orizontul cunoașterii. De asemenea componenta străinătății este foarte activă, bine fiind să iei legătura cu persoane aflate în alte țări sau să planifici o călătorie îndepărtată. Informațiile aflate te pot alrma, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Fii prudent, deoarece controversele sunt greu de stăpânit și remediat.

Horoscop 14 aprilie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Este indicat să te ocupi de bugetul familiei, de cumpărături și de facturi. Cu toate ca exista o mare discrepanta intre ce iti doresti tu, din punct de vedere financiar, si ce iti poti permite să achizitionezi, cu putin efort vei reusi să depasesti perioada cu bine. Grijile financiare sunt intemeiate pentru ca axa muncii si a castigurilor aferente este destul de tensionata si greu de anticipat cum vor decurge lucrurile. Rezumă-te la priorități!

Horoscop 14 aprilie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este important să te ocupi de relatiile parteneriale la finalul acestei saptamani. Sunt posibile discutii aprinse legate de bugetul comun si de bunuri patrimoniale. Controlează-ți reactiile vizavi de ceilalti, deoarece esti destul de subiectiv și în gânduri și in fapte. Emotivitatea este ridicată, aspect ce iti poate aduce neplăceri. Relaxează-te și lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc. Până la urmă, totul se desfășoară în favoarea ta.

Horoscop 14 aprilie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Cu greu te vei desprinde in acest weekend de indatoririle socio-profesionale. Vrei, nu vrei, va trebui să rezolvi diverse treburi ce nu suporta amânare. Sefii te preseaza destul de mult, de aceea fii prudent si lucrează atent tot ce depinde de tine. Colegii te sprijina putin sau deloc, insa de retinut ca acestia țes intrigi, conflicte sau bârfe, mai mult sau mai putin fondate. Sanatatea este vulnerabila. Îngrijește-te corespunzător!

Sursa foto: hooscope