Horoscop 14 februarie 2018. Află ce ți-au rezervat astrele de Valentine’s Day

Horoscopul zilei de miercuri, 14 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte, aferente zilei de Valentine s Day.

Gemenii apreciază sprijinul venit din partea persoanelor din jurul lor

Horoscop 14 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Unii sunt nervoși și își eliberează răutățile pe oricine le cade în plasă, iar azi se pare că tu ești în colimatorul lor. Nu te încărca inutil de energiile lor negative care îți pot face mult rău, deci cel mai bine ar fi să nu le dai satisfacție, să-i ignori, să-ți ții la respect, pentru că ei abia așteaptă o nouă victimă. Nu eșți tu acela, că atare nu accepta să consumi otravă aruncată de ei pe oricine. E problema lor de ce sunt atât de nervoși, dar tu ce vină ai să captezi tot ce dau ei afară cu răutate? Abordează o atitudine rece, indiferență, impasibilă, că să le arăți că pe tine nu te poate atinge nimic din ploaia lor de cuvinte aspre. Nu pune la suflet și nici nu le răspunde la provocări!

Horoscop 14 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu ai alături de tine persoanele cele mai potrivite pentru ceea ce intenționezi să realizezi, ci atragi doar persoane sensibile, slabe, suspicioase, care resping orice. Chiar dacă reușeșți să-i chemi alături de tine cu un anumit scop, ei sunt cei care te vor trage mereu înapoi, pentru că întotdeauna au ori o îndoială care-i macină, ori critică toate propunerile tale, ori se tem să și încerce ceva, convinși că oricum nu va ieși nimic bun din asta. Mai bine te-ai descurca singur decât cu asemenea tovarăși negativisti, că atare ieși din mediile în care cuvântul de ordine e: nu! Dar nici nu oferă altă variantă în schimb!

Horoscop 14 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Apreciezi enorm sprijinul celor din jur la problemele tale actuale și vei vedea cât de important e să îi atragi și pe ei în rezolvarea acestora. Toți vin cu idei și cu propuneri, și ajunge doar să le pui cap la cap pentru a extrage concluziile care vor mulțumi pe toată lumea. Tu eșți doar în centrul acestor discuții aprinse, cel care adună la un loc un grup mai larg de persoane pentru un scop comun, tu eșți cel care prezintă subiectul, că mai apoi să înceapă furtuna de idei generatoare de soluții salvatoare. E o plăcere să urmărești cum se manifestă entuziasmul tuturor!

Atenție Fecioare! Apar neînțelegeri în familie

Horoscop 14 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu te mai gândi la lunga listă de aspecte pe care nu le doreșți în calea ta și care, culmea, tocmai ele tot dau buzna peste tine, ci concentrează-ți atenția doar asupra lucrurilor pe care ți le doreșți! O continuă luptă de a alunga ceea ce nu-ți place nu e deloc în avantajul tău, că atare prefă-te că acestea nici nu există și începe să-ți formulezi visele prin declarații afirmative. Spune ce vrei, spune ce visezi, spune ce dorești, și nicidecum nu porni într-o nouă acțiune spunând cum nu ai vrea tu să meargă lucrurile. Evită deci declarații gen nu vreau să mai fiu bolnav, nu vreau să mai fiu singur, ci schimbă un pic polaritatea cuvintelor tale: vreau să fiu sănătos, vreau să fiu iubit și să iubesc.

Horoscop 14 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Ești în fața unui proiect nou ce te entuziasmează la maximum, de aceea investeșți toate resursele tale de inspirație și de creativitate doar în această direcție. La asemenea investiție de energie, e și normal să apară repede și rezultatele foarte bune, că atare te implici trup și suflet și măreșți pasul, pe cât posibil, că să primeșți deja laudele visate. Poate fi vorba și de o șansă rară de afirmare în fața unor persoane care, de acum înainte, te pot privi cu alți ochi, vorbind despre tine în termeni elogioși. Meriți felicitări pentru ceea ce faci!

Horoscop 14 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Apar neînțelegeri în familie, dar trebuie să le tratezi cu toleranță și diplomație, pentru a nu le lăsa să ajungă prea departe. Poți folosi umorul pentru a restabili armonia în casă, deoarece nu există motive atât de grave pentru a tensiona atmosfera. Fiecare, în fond, cu toanele și capriciile sale, iar tu eșți printre cei mai irascibili și nervoși, deci ori tu, ori ceilalți membri ai familiei, va trebui să dezamorseze disputele cu o glumă sau ceva care să abată gândurile tuturor de la sursa principală de tensiune. Există soluții de aplanare pașnică a conflictului.

Balanțele se află într-o stare neplăcută

Horoscop 14 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Starea neplăcută în care te afli azi nu e legată de vreo situație din exterior care să-ți provoace aceste emoții, ci de lipsa anumitor informații de care ai mare nevoie. Cât timp nu știi clar încotro te îndrepți și pe ce resurse te poți baza, e normal să calci grijuliu, că pe coji de ouă. Tocmai pentru că nu ești încă foarte bine edificat în privința rezultatelor care te așteaptă la final, fii foarte prudent, nu te avântă în direcții neverificate și stai cu ochii la factorii de risc. Nici să exagerezi nu e bine, că și cum ar fi peste tot doar piedici și inamici, pentru că atunci chiar că se termină altfel decât ai fi dorit! Cineva te-ar putea ajută în această situație, dacă ai lasă orgoliul și ai cere sfaturi!

Horoscop 14 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nimic nu înaintează conform planurilor. Piedicile care se ivesc acum nu au legătură cu tine, de aceea devine frustrant că trebuie să bați pasul pe loc din cauza altora care fac tot posibilul să-ți taie ție elanul. Insistă, luptă cu cei care ți se opun azi cu încăpățânare, pentru că ai ghinionul de a atrage alături de tine doar oameni pesimișți, negativisti, neputincioși, care, la toate propunerile tale, spun doar că nu se poate. Fii tu un exemplu demn de urmat, pentru a le demonstra suspicioșilor că da, se poate, dacă vrei cu adevărat și dacă și lupți pentru asta!

Horoscop 14 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ia-o mai lent, nu te mai grăbi atâta, chiar dacă tu ești o fire iute care nu are răbdare. Azi vei învăța din nou lecția răbdării, pentru că cele mai bune lucruri sunt cele care se clădesc lent, în timp îndelungat. Soluția la problema care te frământă de la o vreme apare târziu, necesitând un efort de durată din partea ta, dar merită să-ți concentrezi resursele de energie în acest sens. Chiar dacă roadele nu apar atât de rapid pe cât ai dori tu, vei aprecia ritmul în care evoluează lucrurile, că nu cumva să dai ceva peste cap din grabă, din viteză, din impulsivitate.

Vărsătorilor le lipsește entuziasmul

Horoscop 14 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ocupă-te azi de lucrurile mărunte de care nu ai avut timp înainte. Azi ai starea potrivită pentru a te apleca asupra lor cu mai multă răbdare, pe îndelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Nici nu-ți vine a crede câte lucruri poți șterge azi de pe o lista de sarcini mult prea lungă, dar dacă te-ai uită mai bine, ai vedea că sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate ușor. Ia-le pe toate pe rând, una câte una, și ai să vezi că lista de datorii în așteptare se reduce dintr-o dată la jumătate doar pentru că ți-ai propus să te ocupi de ea astăzi. Cere și ajutorul celor din jurul tău, pentru că e și de datoria lor deopotrivă.

Horoscop 14 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă ție îți lipsește entuziasmul sau energia, atunci caută persoanele potrivite care să te înlocuiască cel mai bine. Există în preajma ta oameni mult mai optimișți decât tine, dornici de acțiune, cu spirit de conducători, care ar putea reuși să te atragă și pe tine în diverse activități față de care tu nu arăți nici un interes inițial. Dacă știu să-ți ofere stimulentele potrivite – o promisiune, o veste bună, o motivație oricât de mică – îți vei recăpăta cheful de muncă. Nu ai de ce te agăța, deocamdată, dar cineva cu autoritate din preajma ta are soluția perfectă pentru a te stimula să iei măsuri

Horoscop 14 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Chiar dacă vezi cu ochii tăi că nu poți duce chiar acum la îndeplinire un plan în care ți-ai pus atâtea speranțe, hei, nu abandona! Ce-i cu figura asta lungă și bosumflată? Totul va merge că pe roate altădată, dar nu azi și nu în aceste condiții, că atare vezi ce ai scăpat din vedere, de ce nu merg lucrurile așa cum ai dorit, pentru că sigur ai uitat să rezolvi ceva la timpul potrivit. Uneori, un hop, chiar dacă pe moment de demoralizează, se va dovedi a fi cel mai bun lucru pentru a te motiva să te apuci de altceva. Așteaptă, mai caută și alte variante, pentru că cea pe care te-ai fixat nu e nici singură și nici cea mai bună cale de a ajunge acolo unde visezi.

Sursa foto: jurnalul