Horoscop 14 ianuarie 2018. Ziua în care descoperi sursa problemei și rezolvi un impas

Horoscopul zilei de duminică, 14 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii reușesc să rezolve un mare impas

Horoscop 14 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai o stare ciudată în față unui nou început, de parcă nu-ți place ceea ce se prefigurează la orizont, și te ții cu dintii de lucrurile pe care le cunoșți deja. Nu prea îți place noutatea, de aceea preferi să rămâi într-o zona cu care eșți deja familiarizat, dar va trebui totuși să accepți schimbarea din mers. Nu poți sta permanent blocat într-o singură stare de lucruri, chiar dacă îți convine de minune stabilitatea, deci fii pregătit și pentru eventuale căi noi de mers. Și tu te schimbi în timp, se mai ivesc și noi direcții, că atare fii deschis la nou, chiar dacă cere mult de la tine.

Horoscop 14 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu te lasă doborât de atacurile unora care uită de diplomație și politețe în aceste momente. Unii spun nu la tot ce li se propune, unii ridică tonul fără motiv când nu trebuie, dar tu răspunde cu iubire la aceste afronturi și nu le pune la suflet. Lasă-i pe ceilalți să-și consume agresivitatea în felul lor, dar tu fă abstracție de atitudinea lor impulsivă. Dedică-te de iubire lucrurilor care îți plac. Zâmbește și dăruiește, fără să te gândeșți că la un pas mai încolo alții își eliberează nervii pe orice și oricine, dar nu le merge cu tine: tu nici nu-i vezi!

Horoscop 14 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ceea ce pare, la prima vedere, un mare impas, se va dovedi a fi de fapt un mare succes, pentru că doar așa îți poți da seama de cât de multe lucruri ești capabil. Dacă ți-ar veni toate ușor pe tavă, ai profita de ocazie și atât, fără să mai înveți ceva din asta, dar azi treci printr-un moment deloc simplu care apelează la resursele tale cele mai profunde și îl rezolvi mai bine decât credeai că poți. Vei fi încântat la final să vezi ce bine s-au așezat toate, câte atuuri ai în buzunar de care nici nu erai conștient, că atare nu privi eventualele hopuri că pe niște probe imposibile, ci că pe șanse excelente de a descoperi motivele anumitor lucruri și soluțiile cele mai bune.

Leii descoperă sursa principală a problemelor

Horoscop 14 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu te grăbi să-ți exprimi azi părerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns încă la un nivel clar de înțelegere. E posibil să mai apară detalii suplimentare și, dacă ai spune acum concluzia la care ai ajuns, ai scapa din vedere o serie de aspecte care încă nici nu s-au petrecut. Amână marile decizii pe altădată, pentru că azi ai o viziune incompletă asupra evenimentelor. Încă se mai pot schimba unele lucruri care, momentan, stau pe loc și vei regreta că te-ai grăbit asupra primei idei la care ai ajuns. Mai chibzuiește!

Horoscop 14 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Ai ocazia să descoperi sursa problemelor din viața ta și, după ce o descoperi, să te eliberezi de ea cu ușurință. E momentul perfect pentru un fel de detoxifiere, deci caută iluziile după care te-ai ghidat, fățarnicii care ți s-au băgat pe sub piele, pistele false pe care ai mers înainte, ideile mincinoase pe care le-ai ridicat la rang de valori personale, și fă curățenie în viața ta. Eșți atât de exigent și de pregătit de acest proces de purificare, încât nu mai faci deloc compromisuri. Nu mai accepți nimic din ceea ce înainte te-a păcălit și ai acceptat să facă parte din viața ta, gata să dai afară minciuna, iluzia, himerele, visele imposibile.

Horoscop 14 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nici nu-ți vine a crede ce bine se rezolva toate la final de săptămână, de parcă cineva mai presus de tine ar prelua controlul asupra tuturor acțiunilor, ducându-le cu brio la îndeplinire. Recunoșți că ai multe de învățat din tot ce se petrece în jurul tău și eșți mândru de tine când primeșți laude și aprecieri sincere pentru felul în care ți-ai jucat rolul asumat. Afacerile și proiectele majore evoluează lent, dar sigur, iar roadele palpabile de pe parcurs te motivează și mai tare.

Balanțele au parte de un dialog agitat

Horoscop 14 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Dialogul este un pic cam agitat astăzi, pentru că ai ținut în tine mult timp o serie de aspecte bine păzite cărora le-a venit acum rândul să fie exprimate. E vremea destăinuirilor, a adevărurilor spuse pe șleau, a secretelor descoperite, dar e posibil că efectul acestor confesiuni să nu fie unul prea plăcut, ci pot genera tensiuni și mai mari. Dacă ai continua să taci, probabil ar fi mult mai bine pentru relația ta cu anumite persoane, pentru că nu oricine apreciază sinceritatea și dezvăluirile tranșante.

Horoscop 14 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ceea ce se petrece azi în jurul tău te pune pe tine în valoare, dar nu neapărat în cea mai bună formă posibilă. Tot ce spui, tot ce faci, iese în evidență într-un fel aparte, pentru că nu poți stă cuminte fără un gest cât de cât șocant despre care lumea să vorbească, dar nu sunt gesturi cu care te poți mândri întru totul. Unii ar putea să te denigreze, să te bârfească, să te pună într-o lumina defavorabilă, ceea ce te obligă să vorbeșți și mai mult de tine, dar nu toată lumea te apreciază. Nu poți mulțumi pe toată lumea.

Horoscop 14 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Eșți gata să calci strâmb, dar pentru că apare la timp o piedică, acela e exact semnul de care aveai nevoie pentru a te opri la timp. Că atare, dacă vezi că apar amânări și întârzieri, ele sunt în beneficiul depășirii cu brio a acelui moment fragil. Dacă piedică respectivă nu ar apărea, ai face o greșeală, deci spune mersi că cineva nu răspunde la telefon, cineva cu este de găsit acasă, o ușa e închisă acolo unde ajungi, pentru că, dacă acele piedici nu ar fi existat, ai fi putut face o mare gafă: ai putea jigni, supăra sau prejudicia pe cineva. Or, hopul cu pricina te oprește să n-o mai faci!

Vărsătorii trebuie să facă un efort mare

Horoscop 14 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Discuția pe care o ai azi cu ceilalți membri ai familiei are darul de face lumina asupra unor perspective de care nu erai prea sigur. Acum aveți cu toții starea necesară și timpul potrivit pentru a discuta despre ceea ce urmează să se întâmple și va mai clarificați aspectele incerte. De acum înainte vei primi mult mai obiectiv sensul spre care va îndreptăți și veți fi recunoscători acestei zile care v-a așezat față în față cu sinceritate pentru a vă prezenta fiecare intențiile și așteptările. Era nevoie de aceste lămuriri!

Horoscop 14 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Oboseala nu e un impediment atât de mare pentru tine, deși eșți epuizat după o săptămâna plină de muncă și evenimente. Tot mai găseșți în tine resurse de energie pentru a te ocupa de un proiect mult prea interesant că să-l lași pe altădată. Îți aduni forțele pentru că eșți motivat la maxim de ceea ce ai putea obține, că atare nu poți rata ocazia. Chiar dacă un efort în plus te-ar putea lasă fără vlagă, merită totuși, pentru că ai putea ajunge la rezultate demne de mândrie! Concentrează-te, oricât de greu ar părea, pentru că ai regretă dacă-l lași să treacă!

Horoscop 14 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Fii pe faza la veștile care vin astăzi de departe, pentru că de acolo ar putea apărea cele mai folositoare sfaturi. Concentrează-ți atenția asupra prietenilor din alte localități, asupra știrilor de la televizor, asupra surselor de informare care te pun în legătură cu străinătatea sau culturi diferite, cu altfel de oameni decât cei cu care eșți obișnuit, pentru că afli o mulțime de lucruri importante de la lumea largă. Dacă pleci la drum, ar putea fi o călătorie foarte benefică, deoarece descoperi pe parcurs multe soluții, idei și direcții noi pentru ceea ce te preocupă acum. Ia legătura cu oamenii și fii atent la ce au ei de transmis.

Sursa foto: jurnalul