Horoscop 15-21 ianuarie 2018. Un mic conflict, dependență de persoanele apropiate și câteva drumuri de făcut

Horoscopul săptămânii 15 – 21 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii au parte de un mic conflict

Horoscop 15-21 ianuarie 2018 Berbec

Fii realist. Nu îți face planuri pe baza unor promisiuni sau a unor informații neconfirmate, chiar dacă vin din partea unor prieteni. O experiență din trecut te va face să reflectezi asupra unor aspecte ale vieții tale. Primeșți niște propuneri pe care le anticipai, așa că nu vor fi surprize, ci doar o să te încânte faptul că se concretizează ceva.

Horoscop 15-21 ianuarie 2018 Taur

Îți iei niște angajamente serioase. Se anunță mai multă treaba și pe acasă. E posibil să faci mici renovări. Pe plan personal, te poți aștepta la evenimente pozitive și care vor atrage anumite schimbări. Frică de eșec o să te facă să iei distanță față de o propunere care părea interesantă.

Horoscop 15-21 ianuarie 2018 Gemeni

Se anunță multe întâlniri în perioada următoare și vești legate de niște călătorii. Vei trece printr-un mic conflict, cel mai probabil la locul de muncă, dar îl rezolvi rapid. Reușești să cureți imaginea cuiva care a ajuns fără voia să într-o poziție neplăcută.

Leii sunt dependenți de persoanele apropiate

Horoscop 15-21 ianuarie 2018 Rac

Birocrația o să îți dea puține bătăi de cap în această săptămâna, dar trebuie să rezolvi acest aspect pentru a trece la următorul punct din drumul către scopul tău. Vestea săptămânii este legată de familie. Cineva apropiat are parte de o reușită demnă de sărbătorit.

Horoscop 15-21 ianuarie 2018 Leu

O să îți concentrezi energia pe ceva ce o să te ajute să te dezvolți pe o parte în care simți că îți lipsește ceva. Nu este exclus să semnezi niște acte. O să te întâlnești cu mulți prieteni. Ești dependent de cei apropiați și vrei să stai mult cu ei.

Horoscop 15-21 ianuarie 2018 Fecioara

Stai mai mult în preajma familiei. Membrii mai tineri îți cer o favoare și lași orice altceva deoparte pentru a-i ajuta. Fă un plan pentru o întâlnire cu prieteni mai vechi pe care nu i-ai văzut de multă vreme.

Balanțele trebuie să învețe să comunice

Horoscop 15-21 ianuarie 2018 Balanță

Oricât de mult ai vrea să primești ceva de la cineva, trebuie să vorbești. Nu pot ghici în stele ce vrei. Măcar oferă-le indicii. Altfel, să nu te plângi. Îți setezi obiective destul de dificile pentru începutul de an. Funcționezi complet diferit față de cei din jurul tău.

Horoscop 15-21 ianuarie 2018 Scorpion

Ai schimbat ceva și te temeai că nu o să poți să te desfasori cum îți doreai, însă în realitate este mult mai bine decât ți-ai închipuit. Ai ajuns într-un punct de calm general și îți place această atmosferă.

Horoscop 15-21 ianuarie 2018 Săgetător

Intri în panică atunci când vezi că nu ai primit niciun răspuns la solicitările tale din ultima vreme. Calmează-te și ia fiecare lucru pe rând. Altfel, nu te vei mai putea concentra. Eșți influențat de Marte și te pregătești intens pentru a-i face o surpriză partenerului.

Capricornii au de făcut mai multe drumuri

Horoscop 15-21 ianuarie 2018 Capricorn

O mulțime de treaba pentru această săptămâna. Te gândeai că o să te plictisești, însă nu va fi deloc așa, ci din contra. Apar multe satisfacții în urmă drumurilor făcute.

Horoscop 15-21 ianuarie 2018 Vărsător

După câteva săptămâni ajungi, în sfârșit, unde doreai și ești uimit de ceea ce descoperi în acest punct. Aveai câteva bănuieli despre ceea ce urmează să se întâmple, dar nu te așteptai la așa ceva. Înspre weekend vrei să pierzi vremea fără să faci nimic.

Horoscop 15-21 ianuarie 2018 Pești

Întâmpini câteva probleme în gospodărie, pentru că nu te-ai ocupat la timp de ceva. Nu uita că la începutul săptămânii trebuie să împlinești niște promisiuni mai vechi.

Sursă text: ziare.com / ZAZA