Horoscop 15 aprilie 2018. Balanțele renunță la niște colaborări vechi, iar Peștii pot avea parte de cheltuieli neprevăzute

Horoscopul zilei de duminică, 15 aprilie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii vor fi înconjurați de prieteni

Horoscop 15 aprilie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ești foarte energic și cu greu îți poți stăpâni, în aceste zile, reacțiile și emoțiile. Elanul de a te implica în treburi diverse îți poate fi obstrucționat de oboseală fizică, dar și de cea psihică. De aceea, orientează-ți eforturile spre treburi ușoare și plăcute. Evită discuțiile contradictorii și spațiile aglomerate. O discuție cu un prieten drag și de încredere îți poate oferi, pe de o parte liniște, veselie, însă pe de altă parte, sfaturi și idei bune.

Horoscop 15 aprilie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Sunt zile bune pentru odihnă și detașare de forfotă cotidiană. Se pot accentua neplăceri ale segmentelor capului și rinichilor. De evitat, pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că există riscul unor erori greu de remediat. De mare folos îți sunt odihna, dieta potrivită, somnul și compania celor dragi. Meditațiile în locuri sfinte ți-ar aduce liniște, dar și revelarea unor informații prețioase.

Horoscop 15 aprilie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajmă prietenii. Sunt posibile discuții fructuoase pe teme profesionale. Sfaturile sau ideile primite în aceste zile îți vor oferi o viziune nouă asupra unui parcurs profesional și de viitor pentru tine. Chiar dacă, unele chestiuni discutate îți vor displăcea, totuși reține-le, pentru că în spatele animozităților se află informații bune și de mare folos în viitorul apropiat.

Racii simt din plin nevoia de socializare

Horoscop 15 aprilie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dorința de socializare este la cote mari. Astfel, ți se pot ivi contexte în care să interpretezi rolul principal, fie în anturajul profesional, fie în cel familial. Fii prudent, întrucât ai tendința de a respinge tot ce vine din partea celorlalți și mai ales de a întra în conflict cu șefii și autoritățile. Este dificil să suporți comenzile altora, să te lași condus de oricine. De fapt îți doreșți să fii tu propriul tău șef și chiar demonstrezi asta.

Horoscop 15 aprilie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Se întrezăresc discuții filozofice, într-un anturaj deschis spre abordarea vieții din perspective noi. Îți sunt favorizate întâlnirile cu persoane erudite, schimbul de informații și acumularea unor cunoștințe noi. Este posibil să te gândești și chiar să demarezi parcurgerea unui program de dezvoltare personală sau profesională. Senzația că îți aduni greu gândurile sau că te exprimi altfel decât ceilalți este subiectivă și bine este să treci peste ea.

Horoscop 15 aprilie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Sunt zile bune pentru a privi oamenii și evenimentele în care ești implicat, dincolo de aparențe. În primul rând se pare că ești îngrijorat de situația financiară, respectiv de cheltuielile pe care ești nevoit să le împarți cu alții. Spiritul tău analitic te poate ajuta să găsești soluții viabile la toate așa-zisele probleme materiale cu care te confrunți. Totul este să ai răbdare, să lași îngrijorarea deoparte și să te orientezi spre priorități.

Balanțele renunță la niște colaborări vechi

Horoscop 15 aprilie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Provocările celorlalți te vor face să te gândești serios la a te desprinde de unele relații, de colaborări vechi sau chiar de partenerul de viață. Tumultul din segmentul partenerial poate răsturna situații vechi, care și-au epuizat potențialul evolutiv pentru toți cei care au fost implicați în acele situații. Ascultă atent ce au de spus ceilalți, apoi gândește-te la propriile tale interese și acționează în consecință.

Horoscop 15 aprilie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Finalul acestei săptămâni îți aduce treburi de rutină, fie acasă, alături de cei dragi, fie la serviciu. Se pare că ai o mare dorință de a rezolva acum, tot ce a rămas restant de patru săptămâni încoace. Ferește-te de eforturi prelungite, deoarece sănătatea este vulnerabilă și ai nevoie de odihnă. În mod special, segmentele capului sunt vizate. Se recomandă dieta corespunzătoare constituției tale, plimbări în aer liber și somn.

Horoscop 15 aprilie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este rost de distracții și peripeții zilele acestea. Persoana iubită, dar și copiii te solicită mult. Îți sunt favorizate activitățile comune cu cei dragi, dar cele care aduc relaxare și voie bună tuturor. Fii prudent și evită excesele de orice fel. Riscul de a intra în conflict cu ceilalți este mare și numai tu poți gestiona bine orice situație ivită. Este bine să ai în vedere și un hobby, care practicat regulat îți aduce informații și relații de bună calitate.

Peștii pot avea parte de cheltuieli neprevăzute

Horoscop 15 aprilie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Acasă, în familie se anunță multă forfota. Pe de o parte ai spor să desfașori activități domestice, însă pe de altă parte, sufletul tău are nevoie de odihnă și relaxare alături de cei dragi. Antrenează-i și pe ceilalți în treburile casei, dar cere-le sfaturi și ține cont de părerile lor. Sunt momente bune de a lămuri chestiuni patrimoniale. Char dacă izul conflictului este prezent, cu puțin efort și bunăvoință ai putea împaca pe toată lumea.

Horoscop 15 aprilie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Cheful de discuții și de întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat este la cote mari. Temperează-ți puterea de a vorbi prea mult și mai ales de a aborda teme care te privesc doar pe tine pesonal. Posibil să întâmpini oprobriul celorlalți, pentru că și aceștia vor dori să-ți dea replica sau să-și expună propriile idei și experiențe. Ar fi minunat să asculți pe toată lumea și să punctezi, din când în când, aspectele esențiale.

Horoscop 15 aprilie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Veniturile tale din munca desfășurată la un serviciu oficial sunt tema principală a acestui final de săptămână. Sunt posibile creșteri substanțiale, dar și cheltuieli pe măsură. Situația ta financiară este incertă, de aceea este bine să-ți chibzuiești atent bugetul. Pe de altă parte, s-ar putea să apară cheltuieli neprevăzute, atât pentru a rezolva nevoile cuiva drag, cât și pentru a-ți satisface niscai mofturi. Dozează-ți eforturile!

Sursă foto: jurnalul