Horoscop 15 februarie 2018. Contact cu o persoană arogantă și un vârf în carieră

Horoscopul zilei de joi, 15 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii intră în contact cu o persoană arogantă

Horoscop 15 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

A venit vremea să treci la fapte, deci să depășești faza detaliatelor planuri teoretice, a adunării de informații, a studiului aprofundat, pentru că acum deții toate mijloacele concrete de a-ți pune ideile în aplicare. Toate vor merge ca pe roate pentru că știi exact pe ce te bazezi, ai informațiile cele mai eficiente și poate te bazezi și pe unele experiențe mai vechi care au dat roade de minune. Nu te crampona de fleacuri, de detalii, de cifre, pentru că sunt hopuri banale într-un proiect măreț care evoluează excelent. Contează ținta finală, concentrează-te asupra ei!

Horoscop 15 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Presimți că se apropie un eveniment care îți inspiră o oarecare teamă dar, în loc să folosești timpul ce te desparte de acesta într-un mod constructiv, stai și-ți torni singur cenușă în cap, lamentându-te întruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar dacă nu e vorba de un eveniment fericit, și aceasta tocmai pentru că ai fost avertizat și ai timp să le aranjezi pe toate în așa fel încât să nu te afecteze urmările neplăcute. Zi mersi că mai ai câteva zile la dispoziție pentru a te pregăti sufletește că să treci cu brio peste acel hop.

Horoscop 15 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Intri azi în contact cu o persoană arogantă, care nu-și mai încape în piele de atâta importanță de sine, iar tu trebuie să-i tolerezi capriciile. O faci cu enormă îngăduință, deși nici ție nu-ți vine a crede cât de calm poți rămâne la aberațiile sale, dar consideri că e un sacrificiu folositor pentru a-ți atinge scopurile. Sunt momente când accepți și locul doi, și umilința, și prostia umană, și răutățile nemeritate, pentru că ele sunt teste de încercare a răbdării tale și a capacității tale de a face compromisuri. Toate vor conta în final și vei ajunge acolo unde meriți, deci suportă și tu cât se poate!

Leii trebuie să se bucure de orice au la dispoziție

Horoscop 15 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Te alături unui grup de persoane printre care te simți foarte bine, dar până la un punct: bârfa. Nu-ți place să iei parte la asemenea discuții răutăcioase și invidioase, mai ales dacă vizează persoane față de care tu ai respect și afecțiune. Mai bine ieși din acel mediu, chiar dacă la prima vedere ți-a făcut plăcere să fii și tu printre ei, pentru că vei descoperi că discuțiile vor denatura de la simple bârfe la reale acuze sau atacuri la persoanele din afară acelui grup. Tu nu ai ce caută printre acei oameni, dar fii sigur că, dacă îți exprimi clar intenția de a părăși grupul pentru că nu eșți de acord cu bârfa, vei deveni și tu ținta acelorași atacuri.

Horoscop 15 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Bucură-te de tot ce ai la dispoziție, pentru că, dacă ai începe să faci o lista cu ce ai versus ceea ce nu ai (deocamdată) sigur jumătatea plină a paharului ar cântări mai mult. Optimismul tău proverbial trebuie să ia azi frâiele oricărei acțiuni și să o duci la îndeplinire cu încredere, cu speranță, cu bucurie! Cu asemenea tonus ridicat, cu o atitudine atât de luminoasă și de senină, toate vor evolua foarte bine, că atare începe tot ce faci sau gândeșți cu un da mare și ferm. Da – totul se poate, da – e bine, da – sunt cel mai bun, și cu asemenea afirmații bine conturate în minte, vei culege cele mai frumoase roade.

Horoscop 15 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Iubirea cere efort din partea ta, deci, dacă ai cucerit pe cel care ți-a furat inima, nu te culca pe laurii victoriei, crezând că relația va merge de acum de la sine. Comoditatea această nu e deloc benefică iubirii, deci continuă să vâslesti, să lupți, să munceșți pentru binele iubirii tale. Nu te mulțumi cu ceea ce ai obținut deja, pentru că și în cuplu se poate instala monotonia, lenea, plictiseala și nu ți-ai dori asta! Trebuie mereu să aduci ceva nou, să întreții focul aprins, altfel pasiunea pălește și focul se stinge. Investește mereu resurse noi în iubirea ta și ea va crește și mai mult în intensitate!

Săgetătorii trebuie să discute serios cu partenerii de viață

Horoscop 15 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu te îndoi de ceea ce vine azi spre tine sub formă de gânduri, vise, idei. Par suflate din culise de un sufleur nevăzut care îți spune, în secret, ce să faci. Aceste sfaturi benefice vin spre tine pe căi subtile dintre cele mai interesante: sub forma unui cântec auzi la radio, a unei discuții prinse din zbor pe stradă, a unei fotografii văzute în ziar. Puneți mai mult în valoare creativitatea de care dai dovadă, pentru că ea te va ajuta să rezolvi cu brio situația în care te afli. Bazează-te pe imensa inspirație, pe resursele bogate de imaginație, pe tot ce-ți trece prin minte, pentru că sunt idei excelente care te pot propulsa mai rapid spre etapa următoare a planurilor tale. Ai curaj să creezi!

Horoscop 15 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai timp berechet să stai și să cântărești o situație încurcată. Nu te împinge nimic și nimeni de la spate să te grăbești să dai un răspuns imediat, deci ia-ți tot timpul necesar pentru a chibzui și a privi lucrurile din toate direcțiile posibile, că abia după aceea să extragi concluzia finală. Cu cât analizezi mai atent, cu atât descoperi mai multe puncte de vedere și ești mulțumit că ai avut suficient timp să verifici totul cu atenție, pentru că dacă ai fi fost presat de termene limita, ai fi luat decizii pripite. Profită de răgazul primit în dar!

Horoscop 15 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Discuțiile pe care le porți cu partenerul de viață au un efect pozitiv asupra voastră, în cuplu, iar respectul și încrederea reciprocă se amplifică. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de încurajare și intenții sincere de a participa trup și suflet, tot așa cum și tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus. Reușiți să conlucrați excelent, punând fiecare în joc calitățile care i se cer pentru o relație minunată: unul investește suflet, celălalt rațiune, unul deschide drumul, celălalt urmează.

Cariera Peștilor cunoaște un vârf 

Horoscop 15 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se creează o atmosferă foarte plăcută în grupul din care faci și tu parte, ceea ce va îndeamna pe toți la dialog, la o cooperare fructuoasă, la o prietenie din care se pot naște rezultate care să mulțumească pe toți. Alătură-te colegilor cu interese similare și uniți-va forțele într-un sens comun, pentru că ceea ce iese azi din eforturile voastre adunate la un loc e demn de laudă! Unul din secretele reușitei este optimismul, și atât timp cât va tratați unii pe alții că de la egal la egal, că buni prieteni, victoria comună nu e departe.

Horoscop 15 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Degaji o energie pozitivă debordantă pe care multă lume o apreciază, deci să nu te miri că, dintr-o dată, ești mult mai căutat și mai solicitat de prieteni. Unii chiar îți pot face declarații de dragoste sau de prietenie la care nici nu te aștepți, dar responsabil pentru această popularitate neașteptată este entuziasmul tău molipsitor pe care îl pui în valoare pe oriunde ai trece. Tu spui că se poate orice și-i convingi și pe alții să ți se alăture, iar motorul principal al fiecărei acțiuni eșți tu.

Horoscop 15 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Cariera ta cunoaște un moment de vârf care merită sărbătorit alături de cei care au contribuit și ei la acest succes. Ați muncit umăr la umăr pentru acest moment de apogeu, dar ați așteptat să se așeze lucrurile pe un teren sigur înainte de a extrage o concluzie și a spune tuturor ce ați realizat. Ai fost prudent, nu te-ai bucurat înainte de vreme, deși toată lumea era încântată de rezultate, dar ai dat dovadă de discreție și precauție că să fii sigur că nimic nu se poate răsturna în ultima clipă. Acum tragi linia finală și poți să te lauzi tuturor cu mândrie!

Sursa foto: jurnalul