Horoscop 15 ianuarie 2018. Un succes de zile mari, o lecție importantă și rolul de lider asumat

Horoscopul zilei de luni, 15 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii își iau în serios rolul de lider

Horoscop 15 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ești implicat într-un proces de lungă durată care necesită mari cantități de răbdare din partea ta, ceea ce, se știe, nu prea deții. Ai de învățat enorm din această lentă evoluție. Pas cu pas, se clădește sub ochii tăi viitorul succes la care visezi, deci nu ai încotro ci trebuie să accepți acest ritm de înaintare. Dacă te-ai grăbi, ai sări peste unele etape intermediare, considerându-le nesemnificative, și la final ai putea descoperi că și acelea ar fi avut un rost, de aceea cel mai bine e să te supui acestui curs lent al lucrurilor, convins că la capăt te așteaptă exact ceea ce doreai. Încetul cu încetul se face oțetul: de ce atâta grabă?

Horoscop 15 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Acasă, totul evoluează foarte bine pentru că reușești să aduni în jurul tău și pe ceilalți membri ai familiei pentru un plan comun interesant. Tu eșți capul acestei acțiuni, ceilalți doar își vor aduce contribuția cu ceea ce pot și știu să facă mai bine, dar îi motivează susținerea ta, capacitatea ta de a-i stimula și de a le canaliza energiile într-un sens pozitiv. Stați de vorbă și discutați cu aplomb de noile voastre proiecte, dar parcă toți așteaptă de la tine o cale. Oferă-le-o pentru că eșți persoană cea mai potrivită în rolul de lider!

Horoscop 15 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Inima ta plânge în tăcere și nu dorești să spui nimănui ce se întâmplă în interiorul tău că nu cumva să lași impresia unui om slab. Ar fi mai bine să spui ce simți, să te destăinui unui prieten intim, pentru că există cineva special alături de ține care va șți să-ți aline suferință și să-ți readucă speranța în suflet. Mama, o soră, o prietenă bună poate avea efecte incredibile pentru psihicul tău, că atare nu ține în tine ceea ce te doare. Chiar dacă altcineva important pentru inima ta nu este aproape, există cineva care-i poate ține foarte bine locul.

Racii primesc o lecție importantă

Horoscop 15 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Totul se învață, inclusiv comunicarea și relaționarea cu cei din jur. Azi primești o lecție bună despre amabilitate, despre politețe, despre cum să te comporți ireproșabil. Întâlneșți o persoană educată, care se poartă minunat în relație cu oricine și astfel poți afla și tu cum e mai bine să tratezi oamenii din jurul tău. Eșți pe drumul cel bun către perfecțiunea spre care tinzi, deci nu te opri din învățat, chiar dacă ai uneori impresia că unii îți predau aceste lecții cu un soi de superioritate. Ei sunt modele demne de urmat, deci comportă-te că ei și într-o zi vei fi și tu un exemplu în ochii altora! Nimeni nu s-a născut învățat.

Horoscop 15 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Te preocupă soarta unor investiții, a unei afaceri, și stai și chibzuiesti atent la pașii următori, că să fii sigur că nu faci nicio greșeală sau nici un abuz. Ești atent la cele mai mici cheltuieli, te gândeșți chiar și la eventuale plăți neprevăzute, vrei să stabileșți o strategie bine pusă la punct că să nu te ia nimic prin surprindere. Prudența de acum, spiritul econom care te cuprinde în acest moment, capacitatea de planificare în detaliu se vor dovedi a fi cei mai buni prieteni în curând, când roadele strategiei tale de acum se vor arată, profitabile.

Horoscop 15 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ești decepționat de faptul că descoperi, poate cam târziu, minciunile unui colaborator în care ți-ai pus toată încrederea. Observi că totul a fost doar praf în ochi și nu găseșți în tine forța de a te rupe de eșec. Eșți blocat într-o zona sumbră în care ai tendința de a le vedea pe toate în negru, pentru că dezamăgirea e mare. Nu te așteptai la asemenea trădare, dar trebuie să recunoșți că ai fost credul și ai așteptat ceva ce nu puteai primi. Deschide bine ochii că să nu te înșeli și altădată și nu crede chiar tot ce ți se promite!

Balanțele se apropie de un succes de zile mari

Horoscop 15 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Vrei să fii lăsat să decizi singur ce ai de făcut, de aceea ești pregătit sufletește să dai startul unei acțiuni noi în care vei investi tot ce ai mai bun în tine. Inteligență, curaj, idei, creativitate, energie, chef de muncă, toate acestea vor conduce la un succes de zile mari. Cu atât mai mare va fi mândria ta cu cât vei șți că tot ce ai realizat e numai și numai contribuție proprie. Preferi acțiunile independente în care nimeni nu-ți spune ce trebuie să faci, ci poți să alegi singur ce e mai bine. Doar așa vei da randament maxim.

Horoscop 15 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să te implici într-o competiție care are că scop obținerea unui renume, a unui succes, care poate se numără și în bani, dar ai alături de tine concurenți redutabili. Nu eșți cu nimic mai prejos, eșți la fel de bine pregătit, dar emoțiile negative nu te lasă să arăți de ce eșți în stare. Îți aduci aminte de eșecuri din trecut și ți-e teamă să nu le repeți și acum. Nu ai motive să te îndoieșți de valoarea ta, deci întră în lupta cu capul sus, amintindu-ți nu de insuccesele de altădată ci dimpotrivă, de lungă lista de reușite cu care te poți mândri și azi!

Horoscop 15 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Visezi de multă vreme la o veste bună sosită de sus, la un telefon de la o persoană anume, să întâlnești un om pe care îl priveșți că pe marele salvator al acestei perioade și ai noroc: sunt mari șanse că visul tău să devină realitate și omul de la care aveai atâtea speranțe să stea în fața ta, gata să te asculte, să te ajute, să te îndrume. Uneori ajunge doar să-ți doreșți, să chemi cu gândul să apară acel cineva în calea ta, deci ce aștepți? Invită pe cel de la care aștepți acel miracol, fie el om, fie el entitate astrală, pentru că așteaptă invitația ta, atât!

Peștii nu trebuie să se simtă cu musca pe căciulă

Horoscop 15 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Te temi de o situație care abia acum da semne timide și, influențat cumva de un anturaj nefast, în loc să iei taurul de coarne și să vezi încotro merg lucrurile, aluneci spre o ușoară depresie și neputință care nu te reprezintă de obicei. Nu-i asculta pe cei care se plâng întruna în preajma ta, pentru că te-ar putea trage în jos și pe tine, ci profită de cea mai mică sursă de speranța, de cel mai mic lucru bun care se întrevede la orizont și profită chiar și de cea mai fragilă cale ce te-ar putea scoate din acest impas. Cu un pic de curaj de a ignoră influențele negative, lucrurile ar recăpăta culoare, energie și lumina!

Horoscop 15 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Muncești cu sârg, concentrat la un proiect ce necesită un consum imens de energie și de atenție. Eșți conștient că numai de implicarea ta depind, la final, și rezultatele, de aceea te apleci cu interes maxim asupra celor începute. Eșți mulțumit cum evoluează, dar și mai fericit ai fi dacă ai vedea că și ceilalți direct implicați privesc la fel de serios această muncă. Ar fi obositor să duci în spate tot greul, de aceea cel mai dificil e să atragi alături de tine oameni care îți seamănă, la fel de interesați de roadele finale ale acestui efort. Nu merită să munceșți doar tu, dar nici să pasezi totul altora.

Horoscop 15 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Contactul cu autoritățile sau cu reprezentanții unei instituții de la care aștepți un anumit răspuns merge defectuos, și se poartă cu tine de parcă te-ar scoate la tablă, gata să-ți dea o notă proastă. Tu nu te simți cu musca pe căciulă, tocmai de aceea va trebui să lupți pentru poziția ta și să nu te lași copleșit de o funcție superioară sau de un ton ridicat fără motiv. Unii nu știu decât s-o facă pe durii și, dacă te prind într-un moment sensibil, ar putea avea influență asupra ta. Ridică-ți capul, lasă teamă sau umilință la o parte și lupta pentru drepturile tale. Nu îți sunt cu nimic mai presus!

Sursa foto: jurnalul