Horoscop 15 mai 2018. Venitul Racilor crește brusc, iar Balanțele au ocazia să facă o investiție

Horoscopul zilei de marți, 15 mai 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Pentru Berbeci se anunță schimbări în sfera profesională

Horoscop 15 mai 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sunt posibile schimbări de direcție profesională, menite să va aducă mai aproape de puterea dorită, să vă creeze oportunități noi de afaceri. În interesul dumneavoastră se inventează tehnici noi, care ușurează demersul medical, să-l facă mai sigur, mai puțin invaziv și mai puțin dureros.Vă îndrăgostiți lulea, este o zi numai bună pentru începerea unei povești de dragoste înfiripată în timpul unei călătorii. Vi se va întâmpla ceva mare, bun, neașteptat, veți primi propuneri onorante care vă vor ambiționa în dorința de a vă atinge țelurile profesionale.

Horoscop 15 mai 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Băncile, tind să va crediteze cu încredere și astfel aveți drum deschis în a va pune planul în aplicare – investiții în afaceri imobiliare.Odihnă face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie să faceți mișcare pentru că enrgia să nu stagneze.Veți avea parte de o ieșire în compania prietenilor și a familiei, care va vor crea un confort sentimental. Soarele apare din nou pe strada dumneavoastră, când atrageți bunăvoința șefilor care vă oferă posibilitatea unei promovări sau a unei călătorii profesionale.

Horoscop 15 mai 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

V-au crescut veniturile directe și aveți resurse de a investi surplusul în mod inteligent și această va avea drept rezultat un avantaj material.Sunteți într-o formă bună, mintea va funcționează la cote maxime, iar ochii văd numai părțile frumoase ale existenței dumneavoastră.Libertatea și individualitatea pe care le-ați prețuit atâta în anii din urmă, vor fi înlocuite acum de o nevoie imperioasă de apartenența, de renunțare la sine, pentru a trăi prin aproapele vostru. Sfătuiți-vă în taină cu aliații dumneavoastră de la serviciu; împreună puteți elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa în carieră.

Venitul Racilor crește brusc

Horoscop 15 mai 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Venitul dumneavoastră va crește brusc, favorizat de o situație norocoasă, ivită din senin. Starea dumneavoastră emoțională evoluează dinspre bine spre foarte bine, o stare optimistă și entuziastă care vă poate garanta o sănătate de fier. O veche poveste de dragoste poate să reapară pe tapet, poate fi cineva din străinătate, un fost coleg de facultate; puteți relua idila sau nu, important este că va crește încrederea în forță dumneavoastră de seducție. Propunerile dumneavoastră creative întrunesc aprecierea șefilor; este cel mai bine să vă ocupați singuri de proiectele în cauză.

Horoscop 15 mai 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Este un moment prielnic pentru extinderea activităților cu un caracter lucrativ; fiți deschiși la posibilitatea de a reacționa rapid la ocazii ce apar pe neașteptate, că să va bucurați de câștiguri importante.Sunteți într-o formă bună, mintea vă funcționează la cote maxime, iar ochii văd numai părțile frumoase ale existenței dumneavoastră. Relația de cuplu poate trece printr-o adevărată renaștere, grație trigonului regal, care netezește cutele trecutului, dând speranța viitorului. Faceți progrese în carieră, vă puteți remarca profesional printr-o abordare metodică a atribuțiilor dumneavoastră, pentru că va crește capacitatea de concentrare.

Horoscop 15 mai 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Este o idee bună să finalizați și să semnați contracte, deoarece există conjuncturi astrale favorabile de a obține câștiguri considerabile financiare.Vești bune pentru aceia dintre dumneavoastră care au făcut eforturi minime de a-și întreține sănătatea, ei vor fi în mare formă.Relațiile de familie se îmbunătățesc simțitor, resentimentele vechi sunt depășite și vi se lumineaa viață amoroasă.Atrageți simpatia șefilor și asta are că urmare creșterea șanselor de a fi promovați, însă este nevoie să va demonstrați creativitatea.

Balanțele au ocazia să facă o investiție

Horoscop 15 mai 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Vi se oferă o frumoasă ocazie de investiție care are drept rezultat câștiguri materiale și financiare. Anulați problemele dumneavoastră psihologice nerezolvate, care se pot transformă în boli fizice, făcând o importantă curățenie în psihic, prin alimentarea onestității față de dumneavoastră înșivă. Reprezentările dumneavoastră în privința partenerului de cuplu ideal va pune în situația de a găsi un personaj care să va aprindă imaginația și care să nu va dezamăgească. Dacă există activități inițiate și neterminate, ele merită reluate și duse la îndeplinire; momentul este prielnic și veți culege curând roadele muncii depuse.

Horoscop 15 mai 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Vă aruncați în proiecte profesionale tumultoase din care puteți înregistra câștiguri substanțiale.Fugă de durere e tot o formă de evaziune, va mândriți cu o sănătate exemplară, demnă de invidiat.În cuplurile stabile este bine să va exercitati talentul de a ascultă ce spune și celălalt și, în felul acesta, puteți discuta cu folos cu partenerul de cuplu care va va aprecia și mai mult. Nu vă vor lipsi tenacitatea, încrederea și voința de a reuși în viață, de a găsi un nou serviciu.

Horoscop 15 mai 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Bucuriile devin productive, este recomandabil să negociați și să semnați contracte, iar calea se netezește către câștig. Rinichii dumnevoastră pot fi impulsionați cu ajutorul ceaiului din mătasea porumbului; iar circulația venoasă se poate stimula cu un consum de afine. Iubirea din viața voastră va fi pusă pe un piedestral, va fi idealizată și va capăta conotații mistice.Veți câștiga admirația și respectul colegilor și a prietenilor pentru realizările dumneavoastră, veți cunoaște o lume nouă, veți avea ocazia să va consolidați colaborările în plan profesional.

Varsătorii au nevoie de o dietă

Horoscop 15 mai 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Prin amici aveți posibilitatea de a atrage noi resurse în afacerile dumneavoastră și nu este vorba de sume mici sau modice; băncile tind să va crediteze cu generozitate. Rezistență la îmbolnăviri începe să crească, iar semnele de infecție din organism au dispărut. Aveți nevoie de un timp petrecut în solitudine, pentru a încerca să descoperiți gradul de intensitate al sentimentelor față de persoană de lângă voi. Relațiile de muncă sunt plăcute, atât cu cei din poziții ierarhic superioare, cât și cu cei ce va sunt colaboratori.

Horoscop 15 mai 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este o zi potrivită pentru reglarea afacerilor bănești care va determina să va împărtășiți succesele și să va bucurați de ele împreună cu prietenii. Aveți nevoie de o dietă neutră și veți avea un tranzit intestinal normal care să va facă să va simțiți bine în pielea dumneavoastră.Veștile sunt bune, căci romantismul și intensitatea pasională își dau mâna în ceea ce va privește.Faceți progrese în carieră, va puteți remarca profesional printr-o abordare metodică a atribuțiilor dumneavoastră, pentru că va crește capacitatea de concentrare.

Horoscop 15 mai 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Sunteți binecuvântați cu bunăstare și starea financiară se va îmbunătăți simțitor. Sistemul imunitar are în continuare nevoie de stimulente, însă începe să lucreze din ce în ce mai eficient. Sunteți guvernat de Neptun, planeta dragostei și a îndrăgostiților, a iubirii necondiționate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni. Legăturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este bună și veți reuși în munca dumneavoastră.

Sursa foto: jurnalul