Horoscop 15 mai 2019. Taurii sunt puși pe șotii, iar Fecioarele sunt remarcate de toată lumea

Horoscopul zilei de miercuri, 15 mai 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 15 mai 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Relatiile colegiale sunt tensionate, sefii nu iti dau atentie, asa incat bazeaza-te doar pe fortele tale. Sanatatea este vulnerabila. Foloseste doar remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale si ocupa-te doar de activitati de rutina. In a doua parte a zilei relaxează-te și fii alaturi de cei dragi.

Horoscop 15 mai 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astazi esti vesel, pus pe șotii si cu dorinta de iubire. Creativitatea este la cote inalte, recomandabil fiind sa te ocupi de un hobby. Sunt posibile mici neintelegeri cu persoana iubita, dar vei reusi sa depasesti totul cu bine. Altii vor avea de-a face cu copiii si problemele lor. Cu finantele stai bine, dar evita cheltuielile extravagante sau speculatiile financiare.

Horoscop 15 mai 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Casa si familia alcatuiesc subiectele principale de astazi. Sunt momente bune pentru curatenii generale, reparatii curente sau planificarea zugravelilor. Esti tentat sa te ocupi mai mult de problemele din domeniul profesional, neglijand nevoile celor apropiati. Astfel, se pot ivi discutii aprinse cu membrii familiei, asa incat fii prudent. Ți-ar fi mai ușor, lăsându-i și pe ceilalți să te ajute.

Horoscop 15 mai 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Rudele si prietenii apropiati iti pot da vesti interesante astazi. Unele pot fi alarmante in aparenta, asa incat selecteaza doar ce iti este tie de folos. Sau te poți ocupa de studii și cercetări diverse. Daca esti nevoit sa calatoresti, verifica cu atentie toate detaliile. In a doua parte a zilei planifica-ti vizitarea unei galerii de arta, vizionarea unui film sau o plimbare in aer liber.

Horoscop 15 mai 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Zi buna pentru cumparaturile curente. Pe de alta parte sunt posibile cadouri si recompense marunte, dar suficiente cat sa te bucure. Verifica-ti bugetul de venituri si cheltuieli. Evita chetluielile extravagante, speculatiile financiare si achita-ti la timp toate datoriile. Energia vitala este la cote minime, asa incat ocupa-te doar de activitatile usoare. Detaseaza-te de forfota vietii!

Horoscop 15 mai 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Esti remarcat de toată lumea astazi. Ai energie, chef de viata si dorinta de a te implica si in treburile altora. Recomandabil este sa te ocupi doar de ale tale. Sunt momente bune pentru o vizita la un salon de intretinere corporala sau pentru a-ti indrepta atentia catre cursuri de dezvoltare personala. Fii prudent la serviciu, deoarece se intrezareste multa munca, bani putini si relatii colegiale tensionate.

Horoscop 15 mai 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ești destul de retras. Starile tale de spirit sunt fluctuante si ar fi bine sa nu lasi sa se vada asta. Ocupă-te doar de treburile usoare si evita provocarile altora. Prudență la serviciu, intrucat relatiile colegiale lasa mult de dorit. Sanatatea este vulnerabila pe întregul organism. Foloseste remedii naturiste, plimba-te in aer liber sau stai de vorba cu un prieten de incredere.

Horoscop 15 mai 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Prietenii iti sunt alaturi inca de la inceputul saptamanii. Sunt posibile discutii contradictorii, dar sunt momente pasagere. Reține informatiile primite astazi, deoarece poti afla informatii pretioase legate de domeniul profesional. Dozeaza-ti cheful de distractii si aventuri. In dupa-amiaza zilei alcatuieste-ti un plan de activitati pentru intreaga saptamana. Fii prudent vizavi de relatia cu partenerul de viata.

Horoscop 15 mai 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Se pare ca sefii te vor solicita destul de mult astazi. Sunt posibile neintelegeri, dar cu prudenta si discernamant vei depasi totul cu bine. Eforturile tale sunt indreptate mai mult in zona casei si a familiei, însă ocupă-te și de îndatoririle sociale. La serviciu ai foarte multe de facut. Selecteaza-ti prioritatile si ocupa-te doar de treburile tale. Spre seara se intrezaresc intalniri sau dialoguri agreabile cu prietenii.

Horoscop 15 mai 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Gandurile tale zboara catre calatorii indepartate si spre activitati culturale. Astrele iti trimit imbolduri minuntate in zona creativitatii. Indreapta-ti atentia catre un hobby. Functie de caz, un alt subiect important al zilei poate fi legat de studiile pe termen lung. Relatiile cu cei aflati in strainatate se afla intr-un con de umbra, dar pentru scurt timp.

Horoscop 15 mai 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Recomandabil este sa te ocupi de chestiuni financiare ce vizeaza banii si bunurile altora. Sunt momente bune de a-ti achita taxele, impozitele sau pentru a-ti verifica pe indelete bugetul de venituri si cheltuieli. Pe de alta parte, gasirea echilibrului intre laturile materiale si cele spirituale ale vietii este o provocare interesanta pe care ti-o ofera astrele astazi. Concentreaza-ti eforturile spre problemele familiale.

Horoscop 15 mai 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Partenerul de viata te poate provoca astazi la discutii aprinse pe teme diverse. Esti preocupat mai mult de propria-ti pesoana, spre nemultumirea celor din jur. La serviciu, daca esti implicat in proiecte comune cu altii, s-ar putea sa fii nevoit sa rezolvi chestiuni neplacute. Sunt momente pasagere pe care le vei putea depasi cu prudenta si discernamant. Spre seara invita-i pe cei dragi la o șuetă amuzantă.

Sursa foto: horoscope