Horoscop 16 aprilie 2018. Săgetătorii nu se simt în largul lor, iar Vărsătorii trebuie să se ocupe de mărunțișuri

Horoscopul zilei de luni, 16 aprilie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii se apleacă asupra unui proiect de anvergură

Horoscop 16 aprilie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Stresul devine copleșitor astăzi încât te face să reacționezi aiurea la diversele provocări care se ivesc în cale. Înainte de a lua decizii capitale, încearcă să te linișteșți, că să nu îți exprimi ultimul cuvânt într-un moment de stres maxim. Ai putea regreta mai apoi că nu ai gândit mai îndelung, că nu ai luat decizii în momente mai liniștite, ci sub imperiul emoțiilor negative de moment. Se poate vorbi de o criză, când nervii te-ar putea face să acționezi ciudat, agresiv, impulsiv, stricând totul peste noapte. Ia o pauză dacă vezi că ești prea agitat, pentru că nu poți chibzui sau hotărî corect la nervi.

Horoscop 16 aprilie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Din conflictele dintre generații, vor avea câștig de cauza cei tineri, pentru că au altă viziune asupra lucrurilor și știu să-și argumenteze mai bine ideile. Cei maturi vor să se impună prin experiență, vârstă și bagaj de cunoștințe acumulat în timp, însă tinerii apelează la alte arme, mult mai convingătoare: la îndrăzneală, la un dram de tupeu în plus, la energie fizică mai mare decât cei maturi, care vor da semne de epuizare după primul efort mai semnificativ.

Horoscop 16 aprilie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Te apleci asupra unui proiect de anvergură la serviciu, care va înainta greu, dar succesul final depinde de fiecare pas pe care-l faci pe parcurs. Și azi vei repurta o mică victorie care va conta, în final, la reușită spre care te îndrepți, tocmai de aceea faci totul serios, cu dorința de a nu lăsa nimic nerezolvat. Atenția pe care o acorzi fiecărui detaliu își va arată eficiența atunci când vei pune punct, dar deocamdată mai e cale lungă până la rezultatele scontate. Ești pe drumul cel bun.

Fecioarele trebuie să asculte cu atenție sfaturile din jurul lor

Horoscop 16 aprilie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Modul în care analizezi o situație arată cât de matur privești lucrurile. Reușești să privești situația în care te afli din mai multe unghiuri, și bine faci, pentru că numai așa vei putea înțelege perfect situația. Vezi și argumentele pro, și argumentele contra, și latura luminoasă și latura întunecată, și această capacitatea a ta de a vedea lucrurile lucid, exact așa cum sunt, te ajută să iei decizii dintre cele mai bune. Nimeni nu te întrece când vine vorba de sinteze și analize, fie că iei la bani mărunți o chestiune minoră, de zi cu zi, fie că te ocupi de cel mai important proiect al momentului. Cine îți cere azi părerea, are numai de câștigat pentru că tu îi oferi o opinie dintr-un alt unghi decât cel în care privesc ei situația.

Horoscop 16 aprilie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Nu fi comod în a-ți face dreptate, dacă simți că cineva a greșit major. Da, a te lupta cu minciuna și cu răutatea nu e ușor, e un război al nervilor, dar dacă tu consideri că celălalt e vinovat, trebuie să îți iei inima în dinți și să te ridici împotriva greșelilor sale. Luptă cu cei care greșesc, fie că ți-au greșit ție, fie că îmbraci haina de justițiar pentru alții care nu au putere să lupte. Vei dobândi victoria finală numai dacă depășești faza aceasta de ușoară neîncredere și lene, în care ai fi tentat să spui, înainte de orice: nu va merge! Ba orice se poate dacă apelezi la legile corecte, la dovezile cele mai solide, și se va face lumină și dreptate!

Horoscop 16 aprilie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ai mare noroc de persoana care îți apare astăzi în cale cu îndrumări înțelepte, cu sfaturi utile, cu lecții excelente de viață. Ai enorm de învățat de la el, deci stai cu urechile pâlnie la tot ce-ți poate transmite, pentru că joacă rol de mentor pentru tine. El îți poate da răspuns la zeci de întrebări, îți transmite exact informația de care aveai nevoie, te poate ajuta să faci lumină în mintea ta un pic dezordonată, deci ascultă-i povețele cu respect și încredere, fără a te încăpățâna degeaba și fără a lasă orgoliile să te conducă. Știe ce spune și-ți vrea numai binele!

Săgetătorii nu se simt în largul lor

Horoscop 16 aprilie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Dacă situația devine un pic cam tensionată în jurul tău fără ca tu să ai vreo contribuție la această problemă, nu încerca să te lupți, pentru că agresivitatea lor crește cu fiecare încercare a ta de a calma situația. Mai bine taci și înghiți și tolerezi totul cu calm, pentru că nu deții armele potrivite pentru a aplana conflictul. Cineva trebuie să renunțe, iar tu ești cel mai potrivit în a face compromisuri. Tu nu ai orgolii atât de mari încât să vrei să deții neapărat victoria acestui conflict, ci preferi să te retragi și să-i lași pe cei nervoși să obțină aparență victorie. Fii sigur că cel mai deștept, aici, e cel care cedează și acela ești tu!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu îți vezi de treabă cu seriozitate și simt de răspundere, dar nu la fel se poate spune de cei care îți stau alături și care fac tot posibilul să profite de eforturile tale și să tragă, mai apoi, succesul doar pe turtă lor. Fii foarte atent cu cine lucrezi sau cui îți oferi azi serviciile, că nu cumva să fie vorba de niște profitori mincinoși care se bucură de tot ceea ce faci, iar la final își asumă ei toate creditele, uitând chiar să-ți și mulțumească pentru rolul jucat de tine. Mai bine îți urmărești doar propriile tale scopuri, cu un dram de egoism chiar, pentru că azi nu merită să oferi nimic celor care îți țin companie.

Horoscop 16 aprilie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Te afli într-un anturaj preponderent feminin, dar în care nu te simți prea în largul tău, de parcă nu s-ar discuta lucruri care să te intereseze și pe ține. Faci cumva opinie separată, chiar dacă ești de același sex că tovarășele tale, pentru că tu ai cu totul alte probleme pe cap. Se discută despre cumpărături, despre prețuri, despre activități mondene, or tu ești acum stresat de cu totul alte aspecte. Dacă nu-ți găsești locul în acest mediu, fă un efort să pleci de aici, ca să nu strici atmosfera în jurul tău cu o stare de indiferență care-i poate deranja pe ceilalți.

Vărsătorii trebuie să se ocupe de mărunțișuri

Horoscop 16 aprilie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nu pune la suflet conflictele care mai apar în mediile prin care treci. Dacă te lași păcălit de aparență agresivitate a celor din jur, ai putea reacționa și mai dur, și nu are rost să torni gaz pe foc în acest mod. Ia-o și tu în glumă, răspunde ironic ori de câte ori vezi pe cineva nervos, pentru că așa vei dezamorsa mult mai repede orice situație conflictuală. A intra și tu în capcana nervilor, nu ajută pe nimeni, pentru că tu ai putea fi și mai agresiv în manifestare, ca atare tu trebuie să fii cel care stă departe de ispita certurilor aprinse!

Horoscop 16 aprilie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Azi ai putea scăpa de o mulțime de aspecte neimportante de pe lista ta de sarcini, lucruri suficient de mici încât să nici nu le observi, dar care erau deja prea multe că să te mai descurci cu ele. Ocupă-te prioritar de aceste mărunțișuri care își așteaptă rândul de ceva vreme, pentru că, după ce le vei șterge de pe lista, ai să descoperi dintr-o dată cât de liber ești. Nu le mai amâna, ia-le pe toate la rând, pas cu pas, pentru că azi ai toate șansele să le rezolvi odată pentru totdeauna, că apoi să te poți ocupa și de chestiuni cu adevărat importante.

Horoscop 16 aprilie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu prelua pe umerii tăi vina care nu îți aparține, doar pentru că cei din jur se plâng întruna. Da, vrei să-i ajuți, fără îndoială, dar nu-i ajuți cu nimic dacă te simți vinovat pentru problemele lor. Nu ai nicio contribuție în situația în care ei se află și doar ei sunt cei care pot face lumina. Și tu ești împovărat de o vină care nu te lasă în pace, dar poți discuta cu un părinte sau cu jumătatea ta ca să descoperi că îți faci griji fără motiv. Nu te auto-pedepsi și nici nu da vina pe alții, ci privește lucrurile cu detașare, convins că totul se va echilibra exact așa cum se cuvine.

Sursa foto: jurnalul