Horoscop 16 ianuarie 2018. Evită deciziile majore, află noutățile din planul financiar și discută cu o persoană de încredere

Horoscopul zilei de marți, 16 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii trebuie să se sfătuiască cu o persoană de încredere

Horoscop 16 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cu cât îți dorești și depui eforturi mai multe să socializezi cu persoanele din anturajul profesional, cu atât pare că aceștia nu te bagă în seamă. Observă de pe margine ce se petrece la locul de muncă. Vei observă că se conturează noi direcții, la care ai putea participa și tu. După-amiază reflectează la cele descoperite și sfătuiește-te cu cineva de încredere.

Horoscop 16 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

În prima parte a zilei ești îngrijorat vizavi de mersul lucrurilor în plan profesional, însă îți este greu să dezbați ceea ce gândeșți cu persoanele din anturajul de la locul de muncă. Pe undeva este vorba despre concepțiile tale despre lume și viață, care necesită să fie îmbunătățite. Orele amiezei îți aduc relaxare mentală și dialoguri constructive cu șefii sau colegii.

Horoscop 16 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Discuțiile privitoare la banii și bunurile folosite în comun cu alții se vor termina cu bine abia spre orele amiezei. Ar fi bine să te gândești pe îndelete la situațiile în care eșți implicat alături de cei dragi. Unele dintre ele sunt deja nepotrivite pentru tine și ar fi bine să renunți la ce te împovărează prea mult. După-amiază, bucură-ți sufletul cu un film bun.

Racii au parte de noutăți în plan financiar

Horoscop 16 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ziua aduce noutăți în plan financiar. Dialogurile cu partenerul de viață, colaboratorii sau asociații te vor impulsiona să-ți stabilești priorități legate de cheltuielile personale sau de împrumuturi. Posibil să primeșți puțin sau deloc sprijin material de la și prin alții. Fii prudent și securizează-ți banii și bunurile personale fără știrea celor apropiați.

Horoscop 16 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

La serviciu, relațiile colegiale sunt tensionate și se țes conflicte. Ar fi bine să ții cont de sfaturile șefilor și să te apropii de semeni în mod cinstit și cu inima deschisă. Numai așa vei reuși să aplanezi animozitățile și să lucrezi eficient în echipa. Izolarea și acuzele privitoare la felul în care alții își îndeplinesc sarcinile de serviciu sunt total nepotrivite.

Horoscop 16 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ești tentat să te refugiezi în treburile de rutină ale casei sau în sarcinile profesionale de la locul de muncă. Sunt posibile discuții pe teme diverse, dar în mod special îți vor atrage atenția cele privitoare la raportul sănătate-muncă. Fii prudent și lucrează atât cât poți, iar la nevoie apelează cu încredere la ajutorul colegilor. După-amiază, relaxează-te cu o carte bună.

Scorpionii au âteva drumuri scurte de făcut

Horoscop 16 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

În prima parte a zilei trebăluiești prin casă sau pui la punct ultimele detalii ale planurilor deja stabilite cu membrii familiei. Posibil să constați că unele aspecte discutate mai demult sunt nerealiste sau bugetul disponibil nu le poate acoperi. Lasă grijile deoparte și ai încredere că se va rezolva totul cu bine. Seara anunță distracții alături de cei dragi.

Horoscop 16 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Debutul săptămânii aduce călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Rezervă-ți timp suficient pentru a rezolva cele propuse, iar dacă observi că întâmpini neplăceri în demersurile tale, adaptează-te situației și nu forța notă. A doua parte a zilei este potrivită treburilor gospodăreșți și dialogurilor cu membrii familiei.

Horoscop 16 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este o zi în care ar fi bine să-ți planifici bugetul pentru următoarele săptămâni. Cu toate că la prima vedere, balanța înclină spre zero, dacă ai să priveșți la situația ta materială ai să constați că, de fapt, ai tot ce îți trebuie și chiar și ceva în plus, pus deoparte. După-amiază, cineva din anturajul apropiat te invită la o discuție interesantă și de bun augur.

Horoscop 16 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Detașează-te de tumultul cotidian și privește partea plină a paharului vieții tale. Eșți prea orientat spre situațiile neplăcute, stresante, astfel că pierzi mult din farmecul din preajma ta. În a două parte a zilei s-ar putea să primeșți informații prețioase legate de condițiile de muncă și de salarizarea aferentă. Bucură-te mai mult și fă haz de necaz!

Vărsătorii ar fi bine să evite niște decizii majore

Horoscop 16 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este bine să te bazezi astăzi mai mult pe forțele tale și să-ți asculți vocea interioară. Ziua te predispune la izolare și dorința de a reflectă pe îndelete la situațiile în care ești implicat. Dinspre segmentul socio-profesional apar provocări deosebite, astfel că ar fi bine să fii prudent. Reține cele aflate și lasă deciziile majore pentru zilele următoare.

Horoscop 16 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Depinde numai de tine să-ți controlezi gândurile și reacțiile. Pentru că astăzi ești predispus la fluctuații energetice mari ar fi bine să te ocupi numai de treburi ușoare și să eviți spațiile aglomerate și discuțiile ample. Posibil să ai nevoie de sfaturile specialiștilor în sănătate. Alcătuiește un plan de dezvoltare personală și profesională.

Sursa foto: jurnalul