Horoscop 16 noiembrie 2017. Atenție la sănătate. Lasă gândurile deoparte și fugi la cumpărături

Horoscop joi, 16 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii trebuie să fie atenți la sănătate

Horoscop joi 16 noiembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti foarte solicitat de către partenerul de viață sau de colaboratorii de la serviciu. Cum sănătatea ta rămâne în continuare vulnerabilă, fii prudent și dozează-ți eforturile. Este posibil să concluzionezi că ar fi bine să renunți fie la partenerul de viață, fie la o colaborare, din care câștigi prea puțin, dar în schimb îți ocupă mult timp.

Horoscop joi 16 noiembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti dornic de distracții și de a petrece mai mult timp cu persoană iubita și copiii. Alcătuiește, împreună cu aceste persoane, un program agreat în comun. Ține cont și de doleanțele sau nevoile celorlalți, chiar dacă sunt pe alte lungimi de unde decât ține. Cu puțin efort și bunăvoința veți reuși să ajungeți la înțelegeri bune.

Horoscop joi 16 noiembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Reuniunile cu rudele și membrii familiei îți vor aduce provocări interesante la sfârșitul acestei săptămâni. Datorită divergențelor de opinie exprimate destul de zgomotos este posibil să-ți schimbi bună dispoziție. Ar fi bine să depășești astfel de momente cu zâmbetul pe buze. Totul are un rost.

Fecioarele ies la cumpărături

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Intalnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat îți vor da serios de gândit, în sensul că ar fi bine să faci o selecție drastică printre aceste persoane. Posibil să-ți fie greu să te desprinzi de unii, chiar dacă ai dovezi clare că relațiile dintre voi s-au deteriorat mult și ireversibil. Vorbește cât mai puțin și numai la nevoie. Pe de altă parte, fii înțelegător vizavi de nevoile celor dragi.

Horoscop joi 16 noiembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Se întrezăresc dialoguri importante cu persoane specializate în domeniul financiar. De asemenea sunt posibile câștiguri din activitatea profesională desfășurată oficial. Însă, persoanele din anturajul apropiat vor dori să profite de pe urmă bugetului tău. Fii prudent, evita cheltuielile nefondate și lasă, deocamdată, generozitatea deoparte.

Horoscop joi 16 noiembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Iti poți cumpără diverse lucruri personale, pentru a-ți schimbă garderoba sau pentru a face pe plac cuiva drag. Tendința de a te implică în mai multe treburi deodată este mare și păguboasă. De asemenea, ferește-te de reacții zgomotoase și de polemici pe teme puțin cunoscute. Cineva din anturajul apropiat îți va oferi informații prețioase legate de segmentul profesional.

Balanțele sunt năpădite de gânduri

Horoscop joi 16 noiembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Se recomandă odihnă, discreție și compania celor dragi și de încredere. Stările tale de spirit sunt fragile, așa încât fii prudent și înțelegător cu ține însuți. Gândurile îți sunt acaparate de veniturile pe care le obții la locul de muncă și de cheltuielile curente. Detașează-te de toate și privește partea plină a paharului vieții tale.

Horoscop joi 16 noiembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dialogurile cu prietenii sunt frecvente, unele chiar zgomotoase. Este posibil să fii invitat la evenimente cu multă lume, iar prezența sau discursurile tale vor fi aclamate de către ceilalți participanți. Totuși fii prudent și nu te baza pe mirajul din preajma ta. Ascultă cu atenție și la spusele altora și vorbește numai atunci când te simți stăpân pe subiect.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sunt posibile invitații la evenimente sociale, unde vei întâlni o lume diversă. Posibil să te obosească toate acestea, de aceea fii prudent. Unii vor dori să le povestești despre ultimele tale realizări, alții vor dori să-ți povestească ei despre ale lor, iar alții vor ține morțiș să se amuze, provocându-te la discuții pe teme de larg interes. Cultivă-ți înțelegerea, toleranță și rabdarea.

Peștii o duc bine pe sentiment

Horoscop joi 16 noiembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Lasa, preț de câteva momente, gândirea rigidă, conservatoare și mofturile personale. Dialogurile cu ceilalți din aceste zile de weekend îți pot modifică filozofia de viață și felul în care te raportezi la relațiile cu mediul în care trăiești și îți desfasori activitatea. Ia aminte la recomandările făcute de către cei dragi și deschide-ți sufletul și mentalul spre orizonturi noi.

Horoscop joi 16 noiembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Sunt momente potrivite în aceste zile pentru a discuta cu rudele, partenerul de viață sau colaboratorii pe tema banilor și bunurilor comune. Se pot lămuri chestiuni importante în acest sens, ceilalți fiiind dispuși să coopereze și chiar să investească alături de ține în planurile tale personale sau profesionale. Deocamdată stabilește clar punctele-cheie a ceea ce dorești să faci și apoi prezintă-le și celorlalti.

Horoscop joi 16 noiembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Se pare că parcurgeți o perioada deosebit de favorabilă în plan sentimental. Relația cu persoană iubita ar putea să devină mai profundă, mai armonioasa.

Azi nu este recomandat să va ocupați de chestiuni profesionale sau de afaceri, pentru că riscați să luați decizii nerealiste. Este o zi bună pentru relaxare și pentru activități care au legătură cu artele, cu frumosul în general.

Sursa foto: jurnalul