Horoscop 16 octombrie 2019. Peștii sunt deschiși dialogului, iar Fecioarele au preocupări filozofice

Horoscopul zilei de miercuri, 16 octombrie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 16 octombrie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dialogurile roiesc in jurul banilor pe tot parcursul zilei. Iti vin bani, cadouri sau favoruri, fie din segmentul profesional in care activezi, fie cineva drag te ajuta din senin, in aparență. Sunt posibile suprize de proporții în tot ce ține de bani, bunuri, favoruri, condiții de muncă și de salarizare. Fii prudent și evită cheltuieli majore! Sunt posibile discutii aprinse, atat cu partenerul de viata, cat si cu cei profesionali, pe seama faptului ca ravnesc la fondurile tale materiale.

Horoscop 16 octombrie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Starile tale de spirit sunt schimbătoare. Ai chef sa te ocupi de mai multe treburi in acelasi timp, insa nu se recomandă. Orientează-te spre prioritati, dar spre cele usoare. Energia vitala este fluctuantă. Controlează-ți emoțiile și evită activitățile solicitante! Sunt moemnte bine pentru a trasa planuri de anvergură, atât pentru dezvoltarea ta personală, cât și pentru cea profesională. De reținut că mulți îți pun bețe în roate!

Horoscop 16 octombrie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este o zi in care este bine sa te ocupi numai de treburi usoare, pentru ca sanatatea este vulnerabila. Evita spatiile aglomerate, discutiile de anvergura cu multa lume si luarea deciziilor. De mare folos iti sunt prezenta si sfaturile celor dragi. Posibil sa te necajesti datorita reprosurilor unor persoane din anturajul apropiat, insa sunt momente pasagere. Pe de altă parte, în plan profesional, la serviciu poți descoperi conflicte țesute mai ales de femei.

Horoscop 16 octombrie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

O zi care îți aduce în atenție, proiectele socio-profesionale. Sunt momente excelente pentru reorganizarea treburile profesionale și reevaluarea activităților în care ești implicat sau dorești să te implici. Se prefogurează dialoguri importante cu șefii, colegii și cu susținătorii din mediul profesional. Prudență și ascultă mai mult ceea ce spun ceilalți. Spre seară, invită un prieten drag și de încredere la o șuetă.

Horoscop 16 octombrie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Vestile despre mersul lucrurilor in domeniul profesional in care activezi te pot pune pe gânduri. Se prefigurează surprize de proporții, atât în planul profesional, cât și în cel familial. Ceva din mediul domestic își poate obstrucționa ascensiunea profesională. Fii prudent și găsește un echilibru între latura personală și cea profesională. In a doua parte a zilei, un prieten iti va oferi explicații și sfaturi deosebite.

Horoscop 16 octombrie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Daca in prima parte a zilei ai preocupari filozofice, spre pranz vei fi nevoit sa te ocupi te activitatile de rutina de la locul de munca. Se conturează la orizont demersuri pentru o călătorie îndepărtată, studii deosebite și relații importante cu persoane aflate departe de granițele țării. Posibil să-ți fie dificil, pentru moment să ieși din zona ta de confort, însă, vrei, nu vrei, vei ieși și chiar vei călători în ținuturi îndepărtate, cât de curând.

Horoscop 16 octombrie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Contextul astral al zilei evidențiază segmentul financiar, secțiunea bani, bunuri comune cu alții. Sunt probabile surprize de proporții vizavi de tot ce ține de venituri colaterale locului de muncă, moșteniri, partaje, investiții. Însă, pentru moment ar fi bine să achiți facturile, taxele, datoriile curente. Evită să te lași copleșit de neajunsurile altora și să le oferi tu prea mult sprijin financiar. Riscul de a pierde mult este mare și vizibil în curând.

Horoscop 16 octombrie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

O zi foarte importantă în plan partenerial. Sunt posibile controverse, surprize, dialoguri interesante, atât cu partenerul de viață, cât și cu cei de afaceri sau colaboratorii. Se recomandă prudență și evitarea escaladării conflictelor. Depinde numai de tine cum gestionezi situațiile parteneriale. Este vremea să fii obiectiv și să renunți la colaborările/ parteneriatele care stagnează. Sfătuiește-te cu cineva drag și de încredere!

Horoscop 16 octombrie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sanatatea este vulnerabila si bine ar fi sa te ocupi mai mult de treburi usoare, de rutina. Pe cat posibil evita consultatiile si analizele medicale, pentru ca riscul apritiei erorilor este mare. La serviciu sunt probabile situații deosebite, unele conflictuale din partea colegilor. Există, în umbră, animozități mai ales de la și prin femei, de aceea fii prudent în tot ce ține de locul de muncă și de îndatoririle tale profesionale.

Horoscop 16 octombrie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Foarte interesante sunt astăzi relațiile sentimentale! Suprizele pot fi frecvente, fie că este vorba de cineva drag, fie despre copii. Se recomandă precauție în orice situație legată de cei dragi, deoarece foarte ușor îți pot fi înșelate simțurile. Capacitatea ta de creatie este mare si astfel din mainile tale ar putea iesi adevarate opere de arta. Antreneaza-i si pe cei dragi, alaturi de tine si desfasurati impreuna activitati recreative.

Horoscop 16 octombrie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Segmentul domestic este tema importanta a zilei. Pe de o parte, membrii familei au nevoie de sprijinul tău moral si material. Plus ai de rezolvat treburile domestice rămase restante. Însă, pe de altă parte, vei fi solicitat și în plan socio-profesional, astfel că îndatoririle profesionale îți pot împiedica implicarea în treburile casei și familiei. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să rezolvi tot ce ți-ai propus, împăcând pe toată lumea.

Horoscop 16 octombrie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Sunt momente favorabile pentru activitati intelectuale si pentru a dialoga pe indelete cu persoanele din anturajul apropiat. Pe de alta parte, calatoriile pe distante scurte pot fi frecvente. Emotivitatea este accentuata, de aceea fii prudent in vorbe si fapte. Asculta mai mult si vorbeste strictul necesar. Contextul astral al zilei îți facilitează aflarea unor informații deosebite, utile atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Sursa foto: horoscope