HOROSCOP 17 – 23 iunie 2013: Ce spun zodiile pentru noua saptamana

Descopera care sunt previziunile astrale pentru saptamana 17-23 iunie. Afla cum vei sta cu banii, cariera sau viata amoroasa, in functie de zodia ta.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

In aceasta saptamana, trebuie sa te inarmezi cu rabdare daca vrei sa obtii ce iti doresti. Chiar daca nu reusesti sa capeti ceea ce ti-ai propus, nu este cazul sa faci o drama din asta. Este doar o perioada in care nervii iti sunt pusi la incercare si peste care trebuie sa treci cu brio. si desi va fi o saptamana grea din acest punct de vedere, spre weekend te vei simti minunat alaturi de cei dragi tie. Profita de astfel de momente si deconecteaza-te de toate problemele si grijile pe care le ai.

Leu (22 iulie – 22 august)

E posibil ca in aceasta saptamana sa nu prea ai multe momente de liniste. Telefonul suna in continuu, mailurile curg, iar tu simti ca nu le mai poti face fata. Sa fii accesibila in toata aceasta perioada nu iti poate aduce decat lucruri bune. Asa ca fa un efort si ofera-ti ocazia de a primi favoruri din toate partile. incepand de vineri, ai face bine sa incepi distractia si sa te lasi purtata de val. O iesire in club iti poate da ocazia unei aventuri romantice pe care ti-o doresti de ceva vreme.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Totul se invarte in jurul lucrurilor marunte, in aceasta saptamana. Acorzi prea multa importata si iti bati capul cu ceva ce ar trebui sa ignori din start. Nu este cazul ca atunci cand cineva nu este de acord cu punctul tau de vedere, sa pierzi vremea incercand sa-l convingi. Viata este o permaneta invatare, iar tu trebuie sa inveti sa nu te mai consumi inutil. Nu totul iese cum vrei tu, asa ca uita de asta si deconecteaza-te. Daca ai nevoie de distractie, iesi in oras… daca vrei liniste, citeste o carte tolanita in pat!

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Asteapta-te la un inceput de saptamana plin de energie, in care realizezi cate lucruri frumoase are viata de oferit. Chiar daca pornesti zambitoare, miercuri te vei izbi de greseli facute in trecut care nu iti dau pace. Trebuie sa dai uitarii aceasta etapa a vietii tale si sa incerci sa-ti contruiesti o imagine care sa fie apreciata. Este foarte important sa te impaci cu tine, dar mai important este sa fii multumita si mandra de tine. in weekend, sotul sau iubitul tau te va surprinde in cel mai placut mod!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Deciziile bune sunt luate in timp, asa ca ai grija ce alegeri faci in aceasta saptamana. Iinainte de orice, stai o secunda si analizeaza situatia. Sunt foarte importante si opiniile celor pe care ii respecti, asa ca ai face bine sa le asculti. Daca esti in cautarea dragostei, incearca sa cunosti mai bine acele persoane care te cred pur si simplu ademenitoare. in acest mod, vei merge la sigur! Daca ai deja o relatie, nu permite nimanui sa se bage in discutiile voastre mai delicate!

Vezi toate zodiile pe eva.ro

Foto: esotericastrologer.org