Horoscop 17 aprilie 2018. Capricornii nu au chef de nimic, iar Scorpionii vor face un compromis

Horoscopul zilei de marți, 17 aprilie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii pot avea încredere în schimbările din jurul lor

Horoscop 17 aprilie 2018 Berbec

Ești un exemplu de succes în ochii multora. Unii chiar se compară cu tine, lucru care poate genera și invidii, dacă aceia nu sunt la nivelul tău, ori admirație, pentru că unii chiar vor să-ți calce pe urme. Fii conștient de valoarea ta, nu fi modest și nici nu te privi cu ochi critic, pentru că ai ajuns aici prin efort susținut și studiu îndelungat.

Succesul te propulsează și mai sus, pentru că nivelul pe care te afli poate fi rampa de lansare spre un etaj superior. Chiar dacă ești mândru de tine, pentru cel care eșți acum, întotdeauna e loc de mai bine și simți că vrei să urci și mai sus. Te privești în viitor și te vezi și mai grozav decât acum, deci țintește sus și urcă!

Horoscop 17 aprilie 2018 Taur

Chiar dacă schimbările pe care le așteptai nu survin cu surle și trâmbițe, adică nu se petrece nimic spectaculos, ai încredere în ele. Uneori, nu e nevoie de ceva ieșit din comun pentru ca viața ta să se transforme, ci poți merge pe un teren bine cunoscut, fără nimic nou în peisaj, dar numai ce descoperi la un moment dat că sensul e altul.

Fă la fel și acum, lasă-te dus de normalitatea lucrurilor, dar sperând că acest drum să ducă la acel etaj nou la care speri. Nu pretinde și nici nu visa evenimente speciale, pentru că viața ta se schimbă în cel mai banal ritm și mod, tocmai pentru a nu-ți da peste cap firescul cotidian.

Horoscop 17 aprilie 2018 Gemeni

Muncești mult, pentru că vrei să-ți faci dreptate într-o situație în care te simți defavorizat. Cineva s-a băgat în treburile tale și a dat peste cap ordinea corectă și acum bați pasul pe loc pentru a redresa situația cum se cuvine.

Nu te lăsa dominat de alții care îți flutură prin fața ochilor legi, documente, rezultate din trecut care ar putea să încline balanța în favoarea lor, pentru că tu presimți că, la originea reușitelor lor, se află o intenție negativă sau un gest incorect și nu te lași până nu le scoți la lumină.

Leii trebuie să aibă grijă la unele decizii pe care le vor lua

Horoscop 17 aprilie 2018 Rac

Duci după tine o obsesie care a devenit apăsătoare pentru sufletul tău. Te simți vinovat, parcă, pentru toate păcatele pământului, dar exagerezi gravitatea situației. Nu nu ai nicio vină în situația creată, a fost o lecție de destin prin care treceai oricum, pentru că aveați ceva de învățat din asta, deci nu-ți turna cenușă în cap degeaba, că și cum tu ai fi generat furtună.

Gândește-te la acel impas că la un punct de referință în destin, ceva ce trebuia să apară, un hop care oricum nu putea fi depășit, dar nu tu ai declanșat situația! Învață de aici ceea ce destinul vrea să-ți arate și nu-ți chinui sufletul: nu e vina ta.

Horoscop 17 aprilie 2018  Leu

Ai grijă la decizia pe care ești gata s-o iei pentru că, deși pe tine poate te avantajează, pe altul îl trimite într-o zonă cam sumbră. Evident, așa e viața, când unul câștigă, altul pierde, dar nici să sacrifici total pe cel de lângă tine pentru fericirea ta nu e bine.

Caută o soluție de mijloc, prin care și unul și altul să iasă mulțumit din această împărțire. Cum tu ții enorm la propria persoană, e normal să alegi ceva în beneficiul personal, dar pune-te, măcar o clipă, și în pielea celui care te privește de pe margine cu jind.

Horoscop 17 aprilie 2018 Fecioara

Ești prins într-o acțiune care nu mai evoluează atât de bine pe cât a început. Ritmul a scăzut simțitor și încep să apară tot felul de piedici care-ți taie elanul și scad interesul cu care ai pornit cândva pe acest drum.

Ești gata chiar să și renunți, de vreme ce nu se mai întâmplă nimic nou, dar nu te grăbi încă la abandon, mai insistă, mai împinge un pic această căruță rămasă în drum, pentru că poate fi doar acea fază de platou în care totul stagnează, după câteva zile s-ar putea să apară noutăți, și atunci oare nu vei regreta că ai renunțat atât de repede când era mai greu? Mai ai răbdare!

Scorpionii trebuie să facă un compromis

Horoscop 17 aprilie 2018 Balanță

Vestea bombă care cade azi în calea ta te lasă fără replică, de parcă s-ar destramă un mare vis. Revii cu picioarele pe pământ în cel mai abrupt mod și e normal să fii debusolat și trist. Riști chiar să aluneci spre depresie, spre o zona sensibilă a psihicului tău, dar dacă ai avea alături de tine pe cei dragi, nimic nu va fi greu de trecut.

Acceptă grija celor care țin cu adevărat la tine, pentru că vorbele lor de încurajare, semnele lor de afecțiune vor contrabalansa perfect situația și vei începe să vezi, chiar și în cel mai negru punct, o rază de lumină. Nu lupta singur cu problemele.

Horoscop 17 aprilie 2018  Scorpion

Judecata nu poate fi dreaptă pentru toate părțile, dar singură cale de a restabili echilibrul într-o situație tensionată pare a fi compromisul. Fie că-ți convine sau nu, ar fi bine să-l accepți, pentru că e singura cale prin care nici una nici cealaltă din tabere să nu se simtă defavorizată, dar nici câștigătoare pe deplin.

Parcă ați împărți victoria, pentru că și unii și alții sunteți nevoiți să treceți de la voi. Nu e loc de orgolii, ci de un dram de resemnare rațională, acceptând faptul că adevărul e undeva la mijloc și trebuie să lase și unii și ceilalți securea războiului. Vei vedea că e în beneficiul tuturor acest sacrificiu, deci nu are rost să te consideri discriminat.

Horoscop 17 aprilie 2018  Săgetător

Ți se face o ofertă tentantă, dar nu o poți acceptă cât timp ești încă implicat în alte contracte. Fă mai întâi ordine prin actualele proiecte și nu te implică în nimic nou, ca nu cumva să-ți aglomerezi prea mult agenda.

Caută mai întâi care proiect se apropie de final și du-l la capăt cu maximă seriozitate, pentru că dacă accepți și una, și alta, riști ori să le rasolești pe toate, ori să lași o impresie proastă la adresa ta, cum că ai fi superficial și neglijent. Și propunerea proaspăt făcută merită atenție, dar eliberează-te de ceea ce e acum pe ultima sută de metri.

Capricornii nu au chef de nimic

Horoscop 17 aprilie 2018 Capricorn

Azi nu prea ai chef de nimic, te copleșește o stare de comoditate pentru că nu ești motivat de nimic care să te tragă înapoi la treabă. Îți iei o zi întreagă de vacanță în care să dormi mai mult și să nu faci nimic complicat. Tu ai uneori astfel de momente când lenea pune stăpânire pe tine, dar probabil ai ajuns într-un impas și nimic nu te ajută să depășești piedică, de aceea te cam lași doborât de hop.

Poate o zi de pauză nu strică pentru a te detașa, a te relaxa un pic, pentru că, ieșit cumva din miezul evenimentelor, s-ar putea să vezi mai ușor soluția. Acum n-o vezi, fiind extenuat fizic și mental.

Horoscop 17 aprilie 2018 Vărsător

Nu primești întotdeauna aceleași semne de afecțiune și de simpatie de la cei din jur, chiar dacă tu le vorbești amabil și frumos. Unii vor da replici severe chiar și la cele mai plăcute gesturi ale tale, dar nu pune la suflet acest comportament!

Ești convins că oricine are toanele lui și, dacă azi se poartă urat, mâine sigur își va da seama de felul cum te-a tratat și va repara greșeala. Dai dovadă de atâta înțelegere și toleranță, care îi vor dezarma foarte repede pe cei nervoși și agresivi, deci nu alunecă și tu pe aceeași pantă!

Horoscop 17 aprilie 2018 Pești

Te simți complexat, inhibat de niște reguli pe care alțîi ți le impun că litera de lege, ceea ce îți reduce simțitor libertatea de mișcare sau de acțiune. Ești bogat să faci cum ți se spune, deși nu ești deloc de acord cu acele principii dictate de alții cu autoritate, dar probabil nu te poți opune, deocamdată.

Faci astfel un mare compromis, dar consideră acest gest că fiind prețul ce se cere plătit pentru a depăși un impas. Poate te simți împovărat sau vinovat că accepți principii pe care nu le accepți și în care nu crezi, dar e doar modul tău de a te supune ordinelor altora mai puternici, care pot apela și la măsuri coercitive în caz de nesupunere. N-ai dori asta…

Sursa foto: jurnalul