Horoscop 17 ianuarie 2018. Reorientare profesională, mici dispute și nevoia de iertare

Horoscopul zilei de miercuri, 17 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii s-ar putea orienta către alt domeniu profesional

Horoscop 17 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna traversează zodia Capricornului, ceea ce îți dă multă forță, senzitivitate și capacitatea de a pătrunde cu mintea și simțirea orice situație. Ascultă-ți și urmează-ți intuiția, în special în ceea ce privește cariera sau evoluția ta în societate. Ai putea intră în posesia unei sume de bani îndelung așteptate.

Horoscop 17 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Tranzitul Lunii prin Capricorn ar putea activa dorința de studiu, de aprofundare de informații și poate chiar de schimbare a macazului, specializându-te într-un alt domeniu profesional. Cert este că acum conștiința ta a evoluat, nu te mai regăseșți în vechile convingeri și manifeșți respingere față de rigiditate, inflexibilitate sau orice stagnează.

Horoscop 17 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sub influența Lunii în Capricorn tu dispui de o intuiție extraordinară, ai capacitatea de a percepe semnale subtile, de dincolo de planul vizibil. Poți alege să pui capăt brusc, poate fără nici un preaviz, unui parteneriat sau unei colaborări cu un client important. Acestea s-ar putea petrece că urmare a sentimentului că proiectele evoluează lent și nu mai ai răbdare.

Fecioarele ar trebui să se bucure mai mult de viață

Horoscop 17 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Stimulat de Luna în Capricorn în zona relațiilor oficiale, a parteneriatelor, dispui de capacitatea de a percepe într-un mod profund, pătrunzător oamenii cu care relaționezi. Poți distinge intențiile partenerilor tăi, dar și valoarea pe care ți-o dă acea legătură sau colaborare. Știi foarte bine ce îți doreșți și ai putea rupe brusc colaborarea de la actualul loc de muncă.

Horoscop 17 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

În cazul tău, Luna în Capricorn se proiectează în zona muncii și a rutinei zilnice. Apreciezi un program organizat și bine structurat, pentru a avea controlul asupra situației și pentru a face toate treburile la timp. Ai putea întrerupe brusc colaborarea cu un subordonat, datorită unor prejudecăți sau a diferențelor de opinie, pe care le resimți că și ireconciliabile.

Horoscop 17 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Luna în Capricorn te predispune la seriozitate, reținere ori răceală în manifestarea sentimentelor, dar îți poate spori creativitatea, primind acces la resurse interioare nebănuite. Ai putea pierde brusc acces la unele fonduri, fie că este vorba despre sponsorizări sau muncă prestată în colaborare. Deschide-ți inima, zâmbește și bucură-te de viață.

Scorpionii sunt stimulați la capitolul comunicare

Horoscop 17 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Luna în Capricorn de astăzi se proiectează asupra familiei și a căminului. Atmosfera de acasă, deși încărcată cu o energie pătrunzătoare, este în plin proces de reconfigurare. Numărul membrilor sau structura familiei ar putea suferi schimbări bruște, fie cineva pleacă sau un alt membru este pe cale să se instaleze.

Horoscop 17 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Luna în Capricorn îți stimulează modul în care gândești și comunici. Manifeșți calități de fin psiholog, îți place să analizezi în profunzime modul în care oamenii gândesc și se exprimă în comunicare. Nu te uită pe tine din această ecuație, căci gândirea sau răzgândirea te-ar putea domina. Nu fii prea dur cu colegii sau cu subordonații, ascultă-i cu răbdare.

Horoscop 17 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Pe tine Luna în Capricorn te vizează în zona banilor proveniți din munca proprie, a talentelor, calităților, dar și a stimei de sine. Probabil în ultima perioada ai tot căutat în ține răspunsuri la întrebări existențiale, încercând să afli care sunt talentele și calitățile de care poți dispune, pentru a-ți îmbunătăți viața și pentru a câștiga bani cinstiți, într-un mod plăcut.

Vărsătorii au nevoie de iertare

Horoscop 17 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Luna este găzduită astăzi de zodia ta și te poate determina să te uiți în oglindă, atât fizic, pentru a-ți evalua aspectul exterior și impactul sau asupra percepției oamenilor, cât și moral prin oglindirea ta în caracterul, gesturile sau cuvintele celorlalți. Tăria și profunzimea ta morală ar putea fi știrbite de agresivitate, în special în raport cu familia sau apropiații.

Horoscop 17 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În ceea ce te privește, Luna în Capricorn se proiectează în zona abandonului de sine, a nevoii de iertare sau acceptare. Manifești o fire solitară, preferi să petreci cât mai mult timp cu tine însuți, analizându-ți gândurile sau trăirile interioare care sunt foarte puternice, chiar mistuitoare. Ai putea scăpa câteva replici tăioase, la adresa celor care te bat la cap.

Horoscop 17 ianuarie 2018 Peșți (19 februarie – 20 martie)

Tu resimți tranzitul Lunii prin Capricorn în zona prietenilor, a anturajului și a clientelei. În ceea ce privește clientela, ai putea conștientiza astăzi care au fost punctele slabe, pe care nu le-ai exploatat în colaborările tale, unde te-ai lăsat dus de nas de către alții în direcția dorită de ei, fără a-ți asculta adevărul tău interior. Cineva din anturaj îți poate cere bani cu împrumut.

Sursa foto: jurnalul